6 beste skriveradministrasjonsprogramvare for å optimalisere ytelsen

Utskrift er en av nøkkelfunksjonene til enhver bedrift. Dens betydning stammer fra at visse dokumenter, data og informasjon er relativt enkle å lese i hard copy format, og det er spesielt viktig for referanseformål. Som et resultat av dette, er det nå digitale løsninger, spesielt utviklet for å optimalisere skriverens ytelse og gi deg det beste av trykt informasjon.

På den annen side er skriveradministrasjonsprogramvare et program som administrerer utskriftsoppgaver, ved å gi en mulig koordinering mellom datamaskiner og skrivere, for å optimalisere utskriftsutgangen. Programvaren distribueres vanligvis på en sentralisert server, som kobler skrivere til datamaskiner i et nettverk. Dette gjør det mulig å få bedre kontroll over utskriftsprosessen, slik at arbeidsflyten din blir mer kostnadseffektiv og raskere.

I løpet av de siste 20 årene har skriverhåndteringsverktøy (programvare) opplevd en jevn økning i bruken. I dag, nesten alle bedrifter vedtar det i sin kjernevirksomhet på daglig basis. En typisk skriver leveres med skriveradministrasjonsprogramvare, som er utformet for å bare tjene slike skriveres behov. Dette ville ikke være ideelt i en stor eller mellomstore bedrift som bruker forskjellige merker av skrivere.

Ikke desto mindre finnes det nå mange forskjellige utskriftsløsninger, som er designet for å støtte og koordinere forskjellige merker av skrivere og optimalisere arbeidsflyten. La oss ta en titt på noen av disse programmene.

Skriveradministrasjonsprogramvare for Windows 10

1

Equitrac Office

Equitrac er en av de ledende programvare for utskriftsadministrasjon som bidrar til å redusere kostnadene, samtidig som den letter effektiv styring av utskriftsoppgaver. Programvaren, som ble utviklet av Nuance, er det anbefalte valget av toppskriverprodusenter som Konica Minolta, Fuji Xerox, Ricoh og andre. Bortsett fra disse produsentene, er Equitrac også kompatibel med fremtredende skrivermerker som Canon, HP og Sharp.

I tillegg er Equitrac vert for et utskriftssporingssystem, som bruker et sett med automatiserte funksjoner for å spore og overvåke hver utskriftsoppgave. Også, minimerer programvaren "Toner" forbruket til så lite som mulig gjennom utskrift. Du kan også angi kommandoer som "begrense mengden farget utskrift" eller "bare utskrift i svart og hvitt".

Videre kan programvaren også administrere den generelle utskriftsprosessen. For eksempel automatiserer den utskriftsfunksjoner og direkte / omdirigere utskrifter, på grunnlag av tilgjengelige skrivere, samt deres respektive kapasiteter. Dette, uten tvil, sparer tid og pris.

Likevel er Equitrac en effektiv utskriftsadministrasjonsprogramvare, som, hvis den er riktig implementert, vil effektivt håndtere utskriftsprosessen, og spare deg for verdifull tid og penger. For å få programvaren, ta kontakt med kundeservice for å få et tilbud på bedriften din.

Last ned Equitrac Office

2

Papirkutt

PaperCut er en av de mest anerkjente skriveradministrasjonsprogramvarene, med ulike kundekreds over hele verden. En av de unike funksjonalitetene til denne programvaren er dens detaljerte analyser, som utføres på ditt lag eller medarbeiderens bruk av programvaren. PaperCut støtter ledende skriver merker som Samsung, Dell, Epson, Konica Minolta, Fuji Xerox og mer.

Denne skriveradministrasjonsprogramvaren er også det anbefalte valget av fremtredende skrivermerker som Oki, Ricoh og Toshiba. Dette gjør det til en av mest allsidige utskriftsadministrasjonsprogramvare i markedet, når det gjelder leverandørkompatibilitet. Derfor er PaperCut ideell for ulike typer virksomheter, alt fra utdanning til finansiering til bygging.

Videre sporer PaperCut skriverens bruk og gir deg beskjed når en utskriftsprotokoll / -policy brytes. For eksempel får du som gruppeleder mulighet til å tildele utskriftskvoter til dine lagmedlemmer, for å fremskynde arbeidsflyten og spare kostnader.

I dette tilfellet, når et lag eller en ansattes kvote er oppfylt, vil han / hun ikke kunne gjøre ytterligere utskrift, til du tildeler en annen kvote til ham / henne. Med dette kan du holde deg på toppen av alle utskriftsprosesser i forretningsenheten.

PaperCut tilbyr en gratis versjon (med grunnleggende funksjoner) for opptil 5 brukere, som er ideell for små bedrifter. For mellomstore og store bedrifter er programvaren tilgjengelig med en pris på $ 10 per bruker ($ 250 for 25 brukere).

Last ned PaperCut

3

uniFLOW

UniFLOW er et produkt fra Canon (et ledende skrivermerke), og det er designet for å organisere arbeidsflyten til flere skrivere. Canon-utviklet programvare har som hovedmål å redusere utskriftskostnadene, og den er utstyrt med alle relevante verktøy som trengs for å nå dette målet.

Denne skriveradministrasjonsprogramvaren kan tilpasses, i tråd med forretningsmodellen din. Bedriftsledere kan tjene penger på bruken av sine skrivere, og bruken av hver skriver presenteres i en detaljert grafisk rapport.

UniFlows funksjonalitet gjelder ikke bare for skrivere, det fungerer også perfekt med faksmaskiner, skannere og kopimaskiner. Den tilbyr også skybaserte løsninger, samt basale løsninger på stedet.

Det brede spekteret av kontorutstyr støttet av UniFLOW gjør det skiller seg ut blant sine jevnaldrende. Profiler kan åpnes for forskjellige brukere, med en bestemt utskriftskvote for hver bruker. Når kvoten er oppbrukt, stopper utskriften automatisk.

UniFLOW sparer også brukerens penger ved å dirigere forskjellige utskrifter til forskjellige skrivere, med respekt for hver skriverens kapasitet. Vanligvis sendes små og sensitive utskriftsjobber til laserskrivere, mens store utskriftsjobber sendes til den sentrale skriveren. I samme vei kan du konfigurere utskriftsformatene dine; som fargede utskrifter, svart og hvitt utskrifter eller begge deler.

Endelig er UniFLOW en toppskriveradministrasjonsprogramvare som fokuserer mer på å optimalisere utskriftsarbeidet, med det primære målet å redusere utskriftskostnadene så lavt som mulig.

Last ned UniFLOW

4

SafeCom

SafeCom er en programvare for skriveradministrasjon fra stallet Nuance, og den er designet for å forenkle arbeidsflyten og administrere dokumentutskrift. Programvaren strømlinjeformerer og styrer alle utskriftsaktiviteter fra et firma fra en sentral plassering. Som påstått av Nuance, reduserer programvaren utskriftskostnad med ca 30% på hver skriver.

Videre kan visse tredjeparts sikkerhetsfunksjoner integreres med programvaren. Med dette kan funksjoner som brukerautentiseringssystem, som gir brukerne beskjed om å gi detaljer før utskrift, lett bli innlemmet i programvaren. Selv om SafeCom kanskje ikke er så omfattende som PaperCut og Equitrac, gir det en mer strømlinet tilnærming til utskriftsadministrasjon.

Likevel fungerer SafeCom perfekt med forskjellige merker av skrivere, og det er en ideell utskriftshåndteringsløsning for ulike virksomheter (størrelse og type), alt fra små til mellomstore til store bedrifter.

Last ned SafeCom

5

PrintFleet

PrintFleet er en data-driven skriveradministrasjonsprogramvare utviklet av ECI Software Solutions, og den har vært på markedet i over 10 år nå. Ut fra flertallet av erfaring, hjelper Print Fleet firmaer med å administrere sine utskriftsfunksjoner og arbeidsflyt.

Programvaren kan distribueres via on-premise eller cloud-hosted. Dette gir deg muligheten til å kontrollere utskriftsprosessen fra hvilken som helst plassering.

I tillegg analyserer denne skriverhåndteringsprogramvaren frekvensen av utskriftsaktivitetene av enkelte ansatte og lag. Dermed er du i stand til å bestemme kostnadene av hvert lag og arbeidstaker på utskrift.

Også, PrintFleet skiller seg ut som en av de mest holdbare utskriftsadministrasjonsprogrammene, når det gjelder prominens og omdømme. Det har vunnet flere priser, i anerkjennelse for kvaliteten på serviceleveransen og kundenes tilfredshet.

Dessuten er PrintFleet en allsidig skriverhåndteringsløsning som kan brukes for å optimalisere utskriftsprosessen og forbedre den totale arbeidsflyten. Du kan få tilgang til mer informasjon om programvaren på deres offisielle nettsted.

Last ned PrintFleet

  • LES OGSÅ : Full løsning: Skriveren er sakte for å starte utskrift på Windows 10, 8.1, 7
6

OM Plus FM

OM Plus FM er vertskap for en omfattende plattform, som hjelper ulike skalaer av bedrifter i å organisere og administrere utskriftens arbeidsflyt. Den er designet for å analysere viktige parametere som bruk av enheten, oppetid, utskriftskostnader og så videre, for å gi deg en optimalisert skriverhåndteringsløsning.

Dessuten har denne skriverhåndteringsprogramvaren et intuitivt displaygrensesnitt, noe som letter navigering over programvarens omfattende plattform. Tilpasningsalternativer tilbys også, og du kan begrense antall utskrifter som er tillatt på en tilkoblet skriver.

Videre kan OM Plus FM distribueres på stedet eller som en cloud-hosted løsning. Det genererer også rapporter om data som kommer fra skriverne. Som sådan blir datasett på tonernivåer, enhetsfeil og andre passende analysert og generert i omfattende rapporter.

Til slutt tilbyr programvaren pålitelig kundestøtte til kunden. Deres teknisk support team svarer vanligvis på alle spørsmål og henvendelser innen få minutter. Du kan få mer informasjon om programvaren (inkludert prising) på OM Plus FM offisielle nettside.

Last ned OM Plus FM

Vet du om hvilken som helst programvare for skriveradministrasjon som vi ikke nevnte i dette innlegget? Gi oss beskjed ved å kommentere nedenfor.