6 av de beste e-bokspublisering programvare for Windows

E-bøker er nå et stort alternativ til trykte bøker som den digitale forlagsbransjen har utvidet betydelig siden Amazon lanserte Kindle. Du kan åpne dem med en rekke e-leserenheter, og de elektroniske bøkene kan inneholde lyd, video og andre medier. Fordelene med selvutgivende e-bøker er åpenbare da de ikke har noen utskriftskostnader.

E-bok-publiseringsprogramvare, ellers e-bokskapere, lar brukerne sette opp og formatere e-bøker, e-tegneserier, e-magasiner og mer i tillegg. E-bokskaperne konverterer også ulike dokumentformater til e-bokfiler for online distribusjon. Dette er noen av de beste e-bok-publiseringsprogrammene for Windows.

E-bok-publiseringsverktøy for Windows-PCer

1

PDF til Flash katalog (anbefalt)

Hvis du ønsker å lage og publisere virkelig fantastiske bøker eller kataloger for den saks skyld, så er PDF til Flash Catalog det riktige verktøyet for deg.

Denne programvaren lar deg lage flash-side-flip-nettkatalog og -bøker ved hjelp av PDF-dokumenter. Du kan også sette inn hyperkoblinger, logoer og ikonbilder til sider, noe som er en veldig nyttig funksjon.

Vi liker dette produktet fordi det støtter full tilpasning. Du kan legge til bakgrunnslyder, bakgrunnsbilder (inkludert animerte bakgrunner), egendefinerte navigasjonsknapper, navnet ditt og PDF-filen til Flash-katalogen kan levere. Verktøyet tilbyr også gratis temaer for de øyeblikkene når du går tom for ideer.

Å finne den informasjonen du leter etter er viktig når du leser noe skriftlig materiale. Derfor kan PDF-katalogen til Flash Catalog importere bokmerker og legge til eller redigere dine egne bokmerker, slik at leserne enkelt kan bla gjennom materialet ditt.

Hvis du er nysgjerrig, kan du laste ned Flash Catalog Maker og prøve ut programvaren.

  • Kjøp nå Flash Catalog Maker og eBook Publisher
2

Ultimate Ebook Creator (foreslått)

Ultimate Ebook Creator er en e-bok-publisering programvare som du kan sette opp Amazon MOBI, EPUB og PDF e-bøker. Programvaren er kompatibel med Windows-plattformer fra XP til 10, og det er detaljhandel på $ 67 på utgiverens nettsted.

En CD-versjon av UEC er imidlertid tilgjengelig for $ 39, 99 på Amazon. Mac-brukere kan også bruke Ultimate Ebook Creator med Windows emulator programvare.

Ultimate Ebook Creator har en rekke verktøy og alternativer for å lage e-bøker, digitale guider og bildebøker. UEC-brukere kan importere MS Word og PDF manuskripter og konvertere dem til e-bok filformater. Den inneholder en innebygd editor som du kan sette inn bilder, tekst, hyperkoblinger, tabeller, bokmerker og legge inn lyd og video i e-bøker.

Redaktøren kan også automatisk generere innholdsfortegnelse og oversette bøker til mer enn 80 språk. I tillegg gir UEC brukere mulighet til å legge til branding-ikoner til e-bøker, etablere prøveperioder for dem og koble til med e-bok-publiseringssteder.

  • Kjøp den nå på Amazon
3

Scrivener

Scrivener er programvare for e-bok-publisering for Windows, MacOS og iOS-plattformene. Dette er fleksibel programvare for innholdsgenerering som sannsynligvis har alle mulighetene og verktøyene du trenger for å kompilere e-bøker.

Scrivener for Windows er detaljhandel på $ 40, og du kan prøve en 30-dagers prøveversjon ved å trykke på Download Free Trial- knappen på denne nettsiden.

Scriveners redaktør inneholder omfattende tekstredigering og formateringsalternativer. Den funksjonelle rike teksteditoren lar brukerne legge til tabeller, punktposter, bilder, egendefinerte skrifttypestiler og fotnoter til e-bøkene sine.

Videre kan du inkludere video, lyd og grafikk i e-bøkene dine med denne programvaren. Scrivener inneholder også en ny corkboard, eller korktavle, som du kan organisere synopsis indekskort for e-bøker.

Når du har gjort boken, kan du eksportere den til ulike e-bokformater, for eksempel EPUB eller MOBI, med programvarens kompileringsverktøy.

- Få den nå på Amazon

4

eBook Maestro

EBook Maestro er en e-bok-skaperen som lar deg sette opp kjørbare e-bokfiler. Programvaren har en freeware, standard og en pro-versjon, som for tiden handler på $ 12, 95 og $ 19, 95. Du kan lage ikke-kommersielle e-bøker med freeware-versjonen og kommersielle digitale bøker med eBook Maestro Standard eller Pro. Klikk Last ned nå på denne siden for å legge til freeware eBook Maestro til Windows.

EBook Maestro er en allsidig pakke som gjør det mulig for brukere å sette opp digitale e-bøker, magasiner, presentasjoner, album, guider, tegneserier og mer. Programvarens mest bemerkelsesverdige nyhet er dens kompilator som konverterer HTML-sider til kjørbare e-boksprogrammer som er litt som miniatyrlesere.

EBook Maestro-programvaren gir også mange HTML-maler på sin nettside som du kan sette opp e-bøker raskere med. I tillegg lar denne programvaren deg sette opp passord, opprette prøveperioder og lage ikonmerking for e-bøker.

5

caliber

Caliber er både e-bok katalogisering og publisering programvare for 32 og 64-bit Windows, Linux og MacOS plattformer. Som sådan kan du begge sette opp e-bøker og katalogisere dem i en database med denne programvaren. Dette er en freeware-pakke som du kan laste ned ved å klikke på Windows-ikonet på denne nettsiden. Kaliber har også en bærbar versjon du kan legge til på en USB-stasjon.

Når du først åpner det, kan Caliber virke mer som katalogiseringsprogramvare enn en e-bok-skaperen. Imidlertid kan Caliber også gjøre det mulig for brukere å konvertere ODT, DOCX, PDF, HTML, TXT og RTF manuskripter til en rekke e-bokformater.

Du kan konvertere en inngangsfil til EPUB, MOBI, LIT, PDB, LRF, PDF, HTMLZ og andre digitale bokformater. Programvaren har en innebygd editor som brukerne kan redigere formatering av e-bok, legge til innholdsfortegnelse, gjengi bilder og designdeksler.

I tillegg inneholder Caliber sin egen e-bokviser som du kan forhåndsvise alle de primære e-bokformatene.

6

Sigil

Sigil er en åpen kildekode e-bokskaper som du kan kjøre på Windows og Mac-plattformer. Programvaren er en avansert EPUB-e-bokredigerer som har mange alternativer og verktøy for redigering av digitale boklayouter.

Du kan lagre programvarens 32-bit installer ved å klikke Sigil-0.9.7-Windows-Setup.exe nederst på denne nettsiden. Klikk Sigil-0.9.7-Windows-x64-Setup.exe for å laste ned 64-biters Windows-installasjonsprogrammet.

Sigil har en intuitiv WYSIWYG editor som lar brukerne legge til deksler, lyd, videoer, indekser og innholdsfortegnelse til e-bøker. Programvarens redaktør gir mange formateringsalternativer for å legge til superskript, abonnementer, ulike overskrifter, streik-effekter, tabeller og hyperkoblinger til e-bøker.

Sigils virkelige skjønnhet er den splittede visningsmodusen som gjør at du kan se både e-bokens layout og kildekoden side ved side. Programvaren inneholder også en kodevisning slik at Sigil-brukere kan redigere EPUB-filer 'syntaks.

Det er seks av de beste programmene for Windows som du kan sette sammen din e-bok for nettdistribusjon på Amazon, Barnes & Noble, Smashwords, etc.

Vær oppmerksom på at det også finnes elektroniske e-bokstjenester som du kan bruke i nettlesere. Lucidpress, Pressbooks og Createspace er tre e-bok-publiseringstjenester som du kan konfigurere en e-bok med.

RELATERTE ARTIKLER:

  • 10 beste Windows 10 ePub-lesere
  • Winkle app for Windows 10 tar sikte på å forenkle ebook publisering
  • Slik setter du bøker i lydbøker