5 beste overklokkingsprogramvare for AMD-prosessorer

Overklokking er en kunst som stadig utvikler seg selv om det har eksistert lenge siden, for Intel og AMD-prosessorer.

Denne prosessen kom fordi datamaskinbrukere ønsket å få den aller beste ytelsen ut av hver komponent i sine systemer, så overklokking trådte inn som frelseren, og er nå en av de mest populære måtene å få datamaskiner til å brenne på alle sylindere.

Tidligere måtte du erstatte hovedkorthoppere hvis du ønsket å få tilgang til noen frontbussfrekvenser, men moderne hovedkort kan faktisk generere frekvenser i flere tall fra BIOS uten å endre de andre komponenternes hastigheter.

Dette betyr også at du ikke trenger å gjøre det gjennom BIOS-oppsettet fordi det finnes den beste overklokkingsprogramvaren for AMD CPU for å håndtere det for deg.

Sjekk ut noen av de beste overklokkingsprogramvarene for AMD CPU tilgjengelig nå som kan hjelpe deg med å få best mulig ytelse fra selv de minste elementene i systemet.

Beste overklokking programvare for AMD CPU

1

AMD Overdrive

Dette er et avansert og nyttig overklokkingsprogram som er designet for å maksimere muligheten, fleksibiliteten og justeringen av AMD-brikkesettelementer. Den har et intuitivt og moderne grensesnitt, samt enkel tilgjengelighet for forskjellige brukere fra nybegynnere til profesjonelle. Det er lik nTune av NVidia, som overvåker hovedkort som bruker CPUene.

Dette programmet fungerer bare med AMD-brikkesett og prosessorer, men du kan overklokke din AMD-CPU med granulær kontroll, og det justerer minne, HT-ytelse og spenninger, med full kontroll og bedre ytelse.

Med en-klikk-tuning-alternativer via en enkel skyveknapp, kan du gjøre klare og forhåndsinnstilte minneprofiler og finjustere ytelse, pluss manuelt tweakfrekvens, timing og spenning. Spillere får også all den hestekrefter de trenger for komplekse spill.

Du kan også lagre og lage ubegrensede profiler, så dette er den eneste programvaren du trenger for en AMD CPU.

Få AMD Overdrive

2

AMD Ryzen Master Utility

Dette er et kraftig, men brukervennlig verktøy for overklokking av AMD-prosessorer, spesielt de nye. Det gir deg full kontroll over de nye Ryzen-sjetongene, og lar deg presse AMD-prosessoren til kanten av den potensielle ytelsen.

Hvis du vil spenne spenningen, klokkehastighetene eller overvåke temperaturene eller deaktivere noen chipkjerner, gjør denne programvaren det som skjer, pluss noen. Den erstatter nesten AMD Overdrive-appen, men fungerer bare med de nye AM4-hovedkortene og Windows 10 OS, slik at brukere av eldre AMD-prosessorer fortsatt trenger AMD Overdrive.

Ryzen-prosessoren er multiplikator-ulåst, slik at du kan tilpasse ytelsen basert på dine preferanser og smaker, og du får opptil fire profiler for å lagre dine tilpassede justeringer på klokker og spenninger, for CPU og DDR4-minnet, mens du kjører parkeringsplasser og justerer minnetidingene også.

Det dekker også deg med sanntidsovervåkning, og et histogram av kjernefrekvenser og temperatur per kjerne, samt gjennomsnittlig og topplest, fordi nøyaktige oppdateringer av maskinvarestatus er avgjørende.

Få AMD Ryzen

3

EVGA PRECISION X

Dette er gratis og praktisk, beste overklokking programvare for AMD CPU kommer med støtte for opptil ti tilpassede profiler, og er et av de mest populære OC-verktøyene i dag, faktisk har det blitt et must for spillere som ønsker å presse sine spill laptop eller riggen til deres potensial.

Det fungerer imidlertid bare med NVidia-grafikkort, men for å bruke det må du installere GeForce GTX TITAN, 900, 700 eller 600. Du kan endre klokkeforskyvningen på GPUen din, og minneklokkeforskyvningen, pluss at du kan overklokke din oppdateringsfrekvens med opptil 10 enkle overklokkingsoppsett, og bytt mellom dem på vilje, sømløst.

Det er gratis, så det har et enkelt å navigere grensesnitt som ikke kommer til å falle deg ned med mange alternativer eller verktøy, og så mye som det er enkelt, er det ideelt hvis du vil presse ut bedre generelle klokkehastigheter fra maskinen din.

Få EVGA Precision X

4

Techpower GPU-Z

GPU-Z er et lett systemverktøy som er designet for å gi viktig informasjon om video- eller grafikkort og prosessor, og den brukes over hele verden.

Funksjoner inkluderer støtte for NVidia, AMD, ATI og Intel grafikk enheter, viser adapter og GPU informasjon, viser overklokk / standard klokker og 3D klokker hvor de er tilgjengelige, validerer resultater, og kan lage en sikkerhetskopi av grafikkortet BIOS.

Du trenger ikke installere det, men det finnes et valgfritt installasjonsprogram, pluss det støtter Windows OS, fra XP til høyere versjoner, og det inkluderer en GPU-lasttest for å verifisere PCI-Express-banekonfigurasjonen.

Den er fri til bruk for både personlig og kommersiell bruk, men du kan ikke omfordele den som en kommersiell pakke.

Få Techpower GPU-Z

5

Safir Trixx

Sapphire Trixx-programvaren er nøkkelen til å låse opp prosessoren og grafikkortets ytelse til det maksimale, mens du lagrer egendefinerte innstillinger for favorittspillene dine.

Grensesnittet kan se svakt enkelt, men du kan tilpasse vifterhastighetene dynamisk og oppdage mye du trenger å vite om grafikkortet ditt. Den har en cutting-edge overklokkingsteknologi slik at en nybegynner eller pro kan bruke.

Med Trixx kan du endre klokken, spenningen og minneklokker, og få enkel visuell tilbakemelding for å se hvordan endringene påvirker systemets stabilitet, i tillegg til at du får fem forskjellige tilpassede profiler for å lagre tweaks og to automatiske moduser for høye sluttprestasjon eller lydløs kjøring.

Uansett hva du trenger å vite, vil Trixx avsløre det, pluss at det har et integrert fleksibelt sett med viftereguleringsutstyr i overklokkingspakken, så med et klikk kan du endre viftehastighetene med automatiske innstillinger eller bruke en fast hastighet . Men det er mulighet for en tilpasset innstilling for strømbrukere med en justerbar kurve i forhold til kjernetemperaturen.

Andre funksjoner inkluderer fargekontroll ved hjelp av Nitro Glow som gjør at den ser så bra ut som spillene selv, og det unike fanhelsekontrollsystemet som lar deg raskt sjekke kjølerens status, og i tilfelle problemer kan du kontakte kundesupporten som vil send ut en vifte erstatning umiddelbart.

Det finnes også et Quick Connect-skruesystem som lar deg erstatte eller rengjøre enkelte fans i løpet av få minutter.

Få Sapphire Trixx

Har du noen best overclocking programvare for AMD CPU som du bruker og vil dele om? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.