4 av det beste antivirusprogrammet med Wi-Fi-beskyttelse for trygghet

Hvis du lurer på hvordan du kan sikre ditt Wi-Fi-nettverk med antivirusprogram, les videre. I dag diskuterer vi det beste antivirusprogrammet med Wi-Fi-beskyttelse .

Antivirus er en av må ha for alle som bruker en datamaskin siden århundreskiftet. Adventen av virus, malware, ransomware, trojanere og phishing-nettsteder har gjort det veldig farlig å bruke en datamaskin uten et antivirusprogram.

Wi-Fi har imidlertid bidratt til å lette måten vi jobber på og bruker Internett, men det har også gjort det enklere for cyberkriminelle å få personlig informasjon og innloggingsdetaljer.

Dette kan skje på ulike måter med de fleste Wi-Fi-rutere som er stadig mer utsatt for mange hacking. Det er viktig å få antivirusprogramvare med Wi-Fi-beskyttelse som kan sikre Wi-Fi-nettverk.

Topp antivirusprogramvare med Wi-Fi-beskyttelse

1

Panda Antivirus Pro (anbefalt)

Panda Antivirus Pro er en betydelig oppgradering til Panda Free Antivirus med flere funksjoner og bonusfunksjoner som inkluderer brannmur og Wi-Fi sikkerhetsmonitor.

I tillegg gir det også anstendig oppdagelse og blokkering av trafikk fra phishing-nettsteder som lure brukerne til å gi bort informasjonen. Det er også USB-vaksinasjon som endrer USB-stasjoner, slik at skadelig programvare og virus ikke kan konfigurere seg til å kjøre automatisk fra stasjonen.

Dette antivirusprogrammet inneholder en enkel brannmur. Denne brannmurfunksjonen utøver imidlertid litt kontroll over hvordan programmer får tilgang til nettet, men det er ganske begrenset i funksjon. Det blokkerer mistenkelige innkommende tilkoblinger i enkelte programmer mens du tillater utgående tilkoblinger. Brukere kan også konfigurere programkontrollreglene.

En unik funksjon om Panda Pro er dens Wi-Fi-beskyttelse-funksjon som skanner sikkerheten til hvert WI-FI-nettverk. Etter å ha sjekket Wi-Fi-nettverket, gir det en pop up-lyd som en advarsel hvis nettverket har lav eller middels sikkerhet. Wi-Fi Inspector-verktøyet gir også rapporter om hvordan du forbedrer nettverkssikkerheten.

Pros:

 • Gode ​​malware deteksjon priser
 • Brannmurfunksjon
 • Wi-Fi beskyttelse funksjon

Ulemper:

 • Ingen 24/7 telefonstøtte
 • Gir noen falske positiver

I tillegg kan du også se listen over enheter på WI-FI-nettverket og merke noe som bør være begrenset til å koble til WI-FI. Panda Pro oppdager datavirus og eliminerer dem med gode resultater, noe som gjør det til et ideelt antivirusprogram.

 • Kjøp nå Panda Internet Security (få 50% på alle planer)
2

BullGuard Internett-sikkerhet (foreslått)

BullGuard Internet Security inneholder antivirus, brannmur foreldrekontroll og spam filtrering som gir det unike funksjoner. Det gir også anstendig beskyttelse mot skadelig programvare og antivirustrusler pluss et backup-system og mange flere. I tillegg gir dette programmet også gode karakterer for å oppdage infiserte nettsteder ved å holde nettleseren fra å åpne farlige nettadresser.

Antivirus-brannmurverktøyet beskytter brukere mot mistenkelige nettsteder ved å holde alle systemportene og sette dem i skjult modus. Brannmuren styrer også nettverkstilgangen for Windows-programmet automatisk og informerer deg om å blokkere eller tillate ukjent programtilgang.

Sårbarhetssøkingen i BullGuard er imidlertid forskjellig. Det ser etter sårbare sikkerhetsinnstillinger og relaterte problemer. Når du er ferdig med skanningen, får du en liste over sikkerhetsproblemer programvaren har funnet. Det advarer om du har deaktivert automatiske Windows-oppdateringer, flagger usikre Wi-Fi-tilkoblinger, lister opp usignerte enhetsdrivere og mer.

BullGuard har også en spesiell sårbarhetssøk mot utnyttelsesangrep på brukerens system. Den skanner etter sikkerhetsinnstillinger og relaterte problemer etter skanning. Den viser en liste over sikkerhetsproblemer som er funnet. Det advarer deg også hvis du har stoppet automatiske Windows-oppdateringer og flagger usikre Wi-Fi-tilkoblinger.

Pros:

 • Utmerket mot utnyttelsesangrep
 • God kundeservice
 • God brannmurfunksjon

Ulemper:

 • Ingen passordbehandling

BullGuard Antivirus gir gode funksjoner med brannmur og sårbarhetsskanning som er et pluss. Det gir også god beskyttelse til nettleser og Wi-Fi-nettverk.

 • Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)
3

Totalt AV-antivirus

Total AV Antivirus er et nytt antivirusprogram som startet driften i 2016. Antiviruset trives godt når det sammenlignes med eldre antivirusfirmaer som Avast og Avira. Den tilbyr antivirusbeskyttelse med sin unike VPN i full skala.

Det største salgsargumentet for Total AV-antivirus er det trygge surfing-VPN. Dette er hvor Wi-Fi-beskyttelsen kommer inn i spill; De fleste antivirusverktøy beskytter brukernes data når det er lokalt, men når de private dataene dine beveger deg på internett, er de fleste av dem begrenset, men ikke Total AV.

Total AV har et virtuelt privat nettverk (VPN) som krypterer Internett-tilkoblingen din og beskytter dataene dine mot snooping og trackers. VPN-tjenesten i motsetning til Avast er gratis uten ekstra kostnader. Når VPN er aktivert, blir Internett-tilkoblingen kryptert lokalt og overført til VPN-serveren der den dekrypteres og flyttes til nettstedet du vil ha tilgang til. VPN bidrar også til å beskytte din identitet.

Annonsører og sporere bruker vanligvis IP-adressen din til å følge Internett-aktivitetene dine, men når VPN-en er aktivert, ser de bare IP-adressen til VPN-serveren som brukes. VPN brukes også av journalister i undertrykkende regimer for å sikre sine forbindelser.

Pros:

 • Imponerende VPN-system
 • Gode ​​nettsider filtrering priser
 • Disk opprydding og system boost alternativer

Ulemper:

 • Mangler noen ekstra funksjoner som finnes i rivaliserende antivirusprogramvare

Videre er Total AV et ideelt antivirusprogram, selv om det kanskje ikke har navnet eller opplevelsen som et annet kjent antivirusprogram, men det gir anstendig beskyttelse til brukernes datamaskin. Det trygge nettleser-VPN-systemet er blant de beste og kommer uten ekstra kostnader.

Last ned her

 • Les også : 5 beste antivirus for low specs Windows PCer
4

Norton Antivirus

Norton Antivirus er en av de populære antivirusprogramvarene som brukes over hele verden. Norton har konsekvent registrert noen av de høyeste resultatene i antivirustesting. Den er fortsatt i topp 5 antivirus på markedet med allsidig funksjonalitet og resultater.

Virusbeskyttelsesfunksjonen skanner alle innkommende mails og meldinger for trusler. Truslene sendes til karantene for overvåkning til sent, det er sikkert at det ikke er skadelig programvare. Det gir også beskyttelse mot flyttbare USB-stasjoner som flash-stasjoner og eksterne harddisker når de er koblet til systemet.

Det gir også god beskyttelse mot utnyttelsesangrep der hackere utnytter sårbarheter i Windows eller programmer for å stjele data. Norton bruker en inntrengingsforhindringsfunksjon for å forhindre disse angrepene. Det gir også beskyttelse til brukernes Wi-Fi-tilkobling ved å blokkere utnytter angrep på nettverket ditt som forhindrer hackere i å få tilgang til dataene dine.

Passordbehandleren lagrer alt ditt brukernavn og passord, inkludert nettbankinformasjon og innloggingsinformasjon for sosiale medier. Når du logger deg på disse kontoene ved hjelp av Norton-antivirus, er du sikker. Hvis noen hacker prøver å få passordet ditt, vil de få passordet til administrasjonsverktøyet som ikke er nyttig for dem.

Pros:

 • Utmerkede markeringer i malware-deteksjon
 • Godt for å hindre phishing-nettsteder og WI-FI-innbrudd
 • Passordbehandling

Ulemper:

 • Ganske dyrt
 • Noen ganger merker du lovlige filer som mistenkelige filer

Endelig er Norton antivirus et anerkjent merke som gir utmerket allround beskyttelse og er ideell for de som har tilgang til nettet mye med sin utmerkede wenbeskyttelse. Passord manager er også et pluss.

Last ned her

Har du prøvd ut noen av Antivirus-programmene vi nevnte ovenfor. Del din erfaring med oss ​​ved å kommentere nedenfor.