11 beste antivirusprogramvare med offline oppdateringer og hvordan du bruker dem

I dag diskuterer vi noe antivirus med offline oppdateringer .

Antivirus signaturer må oppdateres for å forhindre eller fjerne trusler enkelt. Imidlertid gir de fleste antivirusbedrifter offline virusdefinisjons signaturer, slik at det enkelt kan lastes ned fra hvilken som helst datamaskin og deretter installere oppdateringene manuelt på system eller enhet med begrenset eller ingen internettforbindelse i det hele tatt.

I dette innlegget har vi samlet listen over de beste offline antivirusprogramvarene med offlineoppdatering. De fleste av programvaren er enkle å installere; Derfor kan du laste ned og oppdatere når det er nødvendig.

Beste antivirus med offline oppdateringer

1

Bitdefender Total Security (anbefalt)

Dette er den beste verdien for Windows PC Protection, og den kommer med forskjellige programmer for PCer og Android mobile enheter. Den er veldig kompatibel med Windows OS. Denne sikkerhetsprogramvaren beskytter mot skadelig programvare på ulike enheter, og det er også veldig bra for sakte datamaskiner.

Bitdefender oppdaterer sine offlinedefinisjonsfiler en gang i hver uke, vanligvis på en fredag. Oppdateringsfilen er et installasjonsprogram. Kjør deretter installasjonsfilen for å installere oppdateringene. Kontroller at du får den riktige 32-bits eller 64-bitersversjonen for operativsystemet Bitdefender-programvaren er installert på.

  • Få nå Bitdefender Total Security 2018
2

Avira Antivirus-programvare (foreslått)

Et annet ideelt antivirusprogram med offlineoppdatering er Avira Antivirus. Denne gratis antivirusprogramvaren er brukervennlig antivirusprogram og effektivt for alle datamaskiner. Imidlertid er den ideell til personlig bruk.

Hvis du har tenkt å laste ned oppdateringsfilen, må du laste ned et verktøy som heter Fusebundle Generator. De siste signaturene lastes ned og pakkes deretter inn i vdf_fusebundle.zip i installasjonsmappen.

For å importere filen til Avira-programmet, gå til Oppdater-menyen, klikk deretter på manuell oppdatering og finn Zip-filen. På nedlastingssiden, ville det finne en nyttig lysbildefremvisning.

  • Kjøp nå Avira Antivirus Pro (rabattpris)
3

Avast Free Antivirus programvare

Først av alt, Avast antivirusprogramvare er ideelt for PCer og andre enheter. Det gir god beskyttelse mot online trusler og veldig bra for sakte datamaskiner. Avast er kompatibel med Windows OS. Den støtter offline oppdatering.

I tillegg vil Avast VPS Definitions-filen oppdatere versjoner 5-8 av et Avast-produkt med en egen nedlasting for den eldre v4.

Avast Free Antivirus er imidlertid fortsatt det beste alternativet for brukere som ikke vil betale for å bruke programvare. Det fungerer offline og gir god beskyttelse for PCen din, noe som gjør det vanskelig å føle sporadiske popup-vinduer.

- Last ned Avast Antivirus

- Få nå Avasts rabatttilbud for ekte beskyttelse

6

ClamWin Gratis Antivirusprogramvare

En annen antivirusprogramvare som kan oppdateres offline er ClamWin. I tillegg er den kompatibel med Windows OS. ClamWin antivirus inneholder to definisjonsfiler som kan lastes ned. Daily.cvd-filen oppdateres ofte; i motsetning til main.cvd-filen.

Last ned den daglige filen, og legg den i standardmappen til '' C: / Documents and Settings / All Users / .clamwin / db '' for Windows OS.

Last ned ClamWin

7

Comodo Antivirus

Dette er absolutt et av de beste gratis antivirusprogrammene som er tilgjengelige. Den har en proprietær Defense + teknologi som vanligvis antar en ukjent fil, er en potensiell trussel som gjør den nesten 100% effektiv. Mange antivirusprogrammer antar at ukjente filer er trygge og bare bli bekymret for filer som har vist seg å være et problem.

Sjekk alltid oppsummeringsdatoen for den siste oppdateringen. Hvis du vil oppdatere Comodo, er det ideelt å starte datamaskinen i sikker modus før du fortsetter. Imidlertid skal Base.cav-filen kopieres til C: / Programfiler / Comodo / Comodo Internett-sikkerhet / skannere.

Last ned Comodo Antivirus

8

F-Secure Safe

Denne sikkerhetsprogramvaren er best for nettleserbeskyttelse og har også en av de beste antivirusene for Windows. Det er kompatibelt med Windows OS. Det kan beskytte enhetene dine fra ransomware, trojanere og virus og beholder all bankforbindelse sikret.

F-sikker nedlastingsside inneholder definisjon nedlastinger for Windows og en redning CD-oppdatering. Deretter laster du ned fsdbupdate9.exe som er under '' manuell oppdatering ved hjelp av fsdbupdate: Windows '' overskrift. Etter å ha lastet ned det, kjør den kjørbare filen for å oppdatere spionprogrammer, antivirus, spam og foreldrekontrolldefinisjoner.

Last ned F-Secure

9

Clam Antivirus (ClamAV) programvare

ClamAV er en gratis kryssplattform og åpen kildekode programvare som effektivt oppdaterer frakoblet. Denne Antivirus-programvaren kan enkelt oppdage forskjellige typer skadelig programvare, inkludert virus. Den brukes mest på e-postservere som en server-side e-postvirusskanner.

Clam antivirus inneholder to definisjon filer du kan laste ned, selv om main.cvd er oppdatert langt mindre hyppig enn daily.cvd, som er en viktigere nedlasting. Last ned den daglige filen, og legg den i standardmappen til '' C: / Documents and Settings / All Users / .clamwin / db '' for Windows OS.

Last ned ClamAV

10

McAfee Antivirus Plus

McAfee er blant de beste internett-sikkerhetsprogramvarene for Windows OS. Operativsystem: Windows 10, 8.1, 8 og 7. Det gjør det mulig for offlineoppdatering. For å oppdatere frakoblet, laster du bare ned DAT-kjørbar fil fra nettstedet, kjører den og følger instruksjonene som er skrevet på skjermen.

Last ned McAfee

11

Trend Micro Maksimal sikkerhet

Denne sikkerhetsprogramvaren er det beste valget for familier som trenger å beskytte ulike typer enheter fordi det er kompatibelt med Windows OS. Det gjør det mulig for offlineoppdatering.

På nedlastingssiden er det flere mønsterfiler som vises, men forbruksmønsteret øverst er alt som kreves for å oppdatere antivirusdefinisjonene. Last ned filen, og pak deretter ut til '' C: / Program Files / Trend Micro /Internett sikkerhet''. Deretter starter du datamaskinen på nytt for å gjenkjenne ny fil.

Last ned TrendMicro

Til slutt kan du bruke noen av programmene vi nevnte ovenfor. Derfor kan du laste ned oppdaterings signaturen og kjøre oppdateringen. Del med oss ​​noe Antivirus med offlineoppdatering som vi ikke kunne nevne ved å kommentere nedenfor.