10 Best Screen Recorder Software å bruke i Windows 10

Skjermopptak kan være veldig nyttig for å lage en video om et problem du står overfor på datamaskinen eller å lage en opplæring hvis du har en løsning på et annet problem. Men å finne et godt program for å registrere skjermen kan være vanskelig siden de fleste ikke egentlig gjør en god jobb på det.

Du har kanskje allerede sett hvordan du tar opp skjermen med det innebygde verktøyet på Windows 10. Men nå må du vite: Hvilken programvare kan jeg bruke til å ta opp PC-skjermen min? Vi har samlet en topp 10 liste over screencast-programvare etter å ha testet mange verktøy på Windows 10 PC.

Denne listen tar sikte på å gi all nødvendig informasjon for å finne den beste Windows 10-skjermopptaksprogramvaren der ute.

Beste skjermopptakerverktøy for din Windows 10 PC

Icecream Screen Recorder (anbefalt)

Icecream Screen Recorder er et enkelt verktøy med nok funksjoner for å tilfredsstille deg, men ikke forvirre deg. Det lar deg legge til hurtigtaster for å lage innspilling en bris, og støtter dine egne vannmerker, slik at du ikke trenger å legge til vannmerke i redigering.

Det kan også fokusere på musen, og du kan til og med velge et bestemt område på skjermen for å spille inn i stedet for å ta opp alt. Den lar deg til og med zoome inn og ut mens du spiller inn videoen.

Her er noen av de viktigste funksjonene i denne programvaren:

 • Valg av skjermområde: Velg området du vil spille inn
 • Tegnepanel: Legg til piler, linjer og merker for opptaket ditt
 • Prosjekthistorie: Du kan enkelt finne dine tidligere prosjekter
 • Personlig vannmerke: Personliggjør videoen din ved å legge til din signatur / logo på den
 • Zoom inn mens du spiller inn: zoom til et objekt
 • 'Around Mouse' skjermopptak: velg hvilket område rundt markøren du vil spille inn

- Last ned nå Icecream Screen Recorder Pro [Gratis]

ActivePresenter (foreslått)

ActivePresenter er mer av et Office-verktøy i stedet for et enkelt skjermopptaksverktøy.

Hvis Microsoft gjorde ActivePresenter, ville de pakke det i Office-pakken - men de gjør det ikke. Atomi lager ActivePresenter, og de pakker det med noen virkelig fleshed ut funksjoner som gjør det en bris å gjøre en presentasjon eller bruke programvaren i en pedagogisk setting:

 • Ta opp alle bevegelser på skjermen med høy oppløsning og bildefrekvens
 • Ta opp webkamera og systemlyd samtidig
 • Klipp, kopier, fjern hvilken som helst del av den innspilte videoen
 • Ta opp taleovertale under opptak eller senere i redigeringsfasen
 • Lyden falmer inn / uttoner, lydstøyreduksjon
 • Rike annotasjonsverktøy: Zoom-n-pan, former, callouts, lukkede bildetekster, musemarkør effekter, flere ressurser (video, bilde, lyd, Youtube video)
 • Sett inn tid for å fryse rammer
 • Endre video / lydavspillingshastighet
 • Uklare deler av videoen eller grønt skjermeffekter (chroma key effect)
 • Publisering av video til Youtube i noen få trinn

Når du er ferdig med videoopptaket og redigering, kan du eksportere prosjektet som ikke bare en video, men også forskjellige formater som Word, Excel, PDF, PowerPoint, Flash, og til og med en HTML5-simulering.

Den gratis versjonen inkluderer ikke disse formatene, men den betalte gjør det, og koster 149 $.

 • Last ned nå den gratis versjonen av ActivePresenter (standard utgave)
 • Last ned nå den gratis versjonen av ActivePresenter (profesjonell utgave - inneholder flere funksjoner)

Snagit (foreslått)

Snagit er en premium programvare - ikke bare et verktøy. Du kan prøve det med forsøk, men det koster hele 50 dollar.

Prisen er imidlertid berettiget, da Snagit ikke bare er et skjermopptakingsverktøy, men pakker også en anstendig videoredigering, kommer med gratis teknisk support, og har integrering med flere onlinetjenester.

Snagit er det eneste programmet med innebygd avansert bildebehandling og skjermopptak.

 • Tilpass og rediger hvert skjermbilde med profesjonelle kvalitetsverktøy.
 • Trim noen del av skjermopptakene dine.
 • Konverter videoer til animerte GIFer.

Snagit 2019 er den smarte, praktiske måten å få poenget på, eliminere forvirring og fremtidssikker innholdet ditt.

Hvis du er ute etter noe profesjonelt med en vanvittig mengde funksjoner og et team av støttepersonell som kan hjelpe deg med å gjennomgå disse funksjonene - og er villig til å betale for det, er Snagit ditt valg.

 • Sjekk nå snagit (prøveversjon)

Camtasia Studio

Fra de samme menneskene som laget Snagit, kommer Camtasia. Hvis du trodde Snagit har for mange funksjoner, er Camtasia et skritt foran Snagit. Camtasia pakker et fullblåst videoredigeringsprogram og videoredigeringsmodul.

Hvis du gjør opplæringsprogrammer, er dette kanskje den beste programvaren du kan bruke. Hvis du kunne tenke på en funksjon, har Camtasia sannsynligvis det - så det vil ta for lang tid å snakke om alle de tingene det kan gjøre, men alt dette kommer til en pris av en overveldende 200 kr.

Det finnes en prøveversjon som du kan bruke til å finne ut om det er verdt det for deg, men det er prisen du må betale for et komplett sett med verktøy.

 • Prøv nå Camtasia gratis

EZVID

EZVID er et verktøy som ikke har mange funksjoner. Den leveres med et grunnleggende videoredigeringsprogram - men den mest bemerkelsesverdige funksjonen er dets evne til å laste opp videoene du gjør direkte til YouTube. Denne funksjonen gjør det til en lek å lage og laste opp videoer av det du ser på skjermen.

Den grunnleggende videoredigeringsprogrammet inkluderer hastighetsstyring og ting du kan forvente fra noe som dette. Best av alt? Det er gratis.

[Oppdater] EZVID har nylig lagt til talesyntese, direkte filutgang (ikke bare til YouTube), visuelle effekter, skjermtegning og mer.

 • Sjekk ut EZVIDs offisielle nettside

Webinaria

Hvis du foretrekker åpen kildekode, er Webinaria for deg. Webinaria inneholder alle funksjonene du kan forvente av et skjermbildeverktøy, men det som gjør det unikt, er dets evne til å eksportere videoene dine som Flash.

Det kommer også med en grunnleggende videoredigerer med ikke mange klokker og fløyter - nok til å få jobben gjort.

Rylstim Screen Recorder

Rylstim Screen Recorder er ganske muligens det mest enkle skjermopptakverktøyet på denne listen - når du installerer det, er alt du trenger å gjøre å velge koden og mappen der du vil lagre dine innspilte videoer. Når du er ferdig, kan du bare starte opptaket, og når du er ferdig med opptaket, vil du ha dine innspilte videoer i mappen du angav tidligere.

Det finnes ingen editor - dette verktøyet tjener bare ett formål, og det er skjermopptak. Det er også en bærbar versjon, slik at du ikke engang trenger å installere den hvis du ikke vil. Alt det gratis.

Jing

Fra de samme menneskene som laget Snagit og Camtasia Studio, kommer Jing. I motsetning til Camtasia og Snagit er Jing et gratis verktøy - og mye som Rylstim det er også ganske enkelt å bruke.

Den har ikke en innebygd redaktør, men den har noen avanserte verktøy som musesporing osv. Som ikke finnes i andre gratis verktøy. Det er også veldig enkelt å bruke, og det lar deg til og med laste opp videoene dine direkte til Screencast.com.

CamStudio

CamStudio er et gratis og åpen kildekode-verktøy, akkurat som Webinaria, og det er ganske enkelt å bruke, da det ikke pakker mange kompliserte funksjoner - akkurat som Jing og Rylstim.

Det kan være akkurat det du leter etter, da det har bygget seg ganske godt omdømme for å bare jobbe som annonsert og ikke legge til kompliserte funksjoner som gjør opplevelsen av å bruke det forvirrende.

Xbox DVR

Sist men ikke minst er den innebygde Xbox DVR. Dette verktøyets formål er å spille inn spillvideoer, men du kan enkelt bruke dette til å ta opp skjermen - og siden dette er innebygd i Windows, trenger du ikke å laste ned eller installere noe, og det virker bare ut av boksen.

Hvordan bruker du det innebygde XBox DVR-verktøyet?

Bare trykk på Windows Key + G, og det vil starte.

I likhet med de andre enklere verktøyene har denne funksjonen ikke en komplisert editor.

Dette er Windows 10-skjermopptakerverktøyet. Finn ut mer om det på denne artikkelen: Skjermopptaksfunksjon i Windows 10.

Disse var noen av de beste skjermopptaksverktøyene for Windows 10. Du kan selvsagt selv bestemme hvilken av disse er det beste verktøyet for deg, avhengig av hva du vil gjøre. Mens de fleste er gratis, koster noen over 200 $. Hvilken som passer og tilfredsstiller dine behov, er helt avhengig av dine preferanser.

Dette har vært nyttig for mange brukere som trenger å legge til skjermbilder og videoer i sine guider og opplæringsprogrammer. Gi oss beskjed om det også hjalp deg!

Relaterte artikler

{{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}} {{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}}

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2016, og har blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet. Vi har endret produktene på listen hvert år, slik at du kunne få tilgang til den ferskeste toppen med den beste og den brukervennligste skjermopptakerprogramvaren til din Windows PC.