Feil ved Xbox One-utdatert versjon når åpningen av butikken blir løst

Hvis du er eier av en Xbox One, må du sikkert være syk og lei av de uendelige merkelige feilene som holder deg i disse dager. Vi vet at vi er. Den siste var rettet mot Xbox One-eiere som ikke var i Xbox Insider-programmet. Sjekk ut flere detaljer på det nedenfor.

En annen feil for Xbox One-eiere

Flere Xbox One-eiere la merke til at de fortsatte å få oppdateringer fra Xbox Store. De rapporterte å ha lastet ned dem, men som en konsekvens ble Xbox Store ubrukelig. Snakk om uflaks! Mange spillere har uttalt at de ikke kunne få tilgang til Xbox Store fordi deres konsoll sa at deres versjon var utdatert. Du har kanskje også mottatt en slik feil hvis du også mottok Xbox Store-oppdateringene i Updates-delen av Mine spill og programmer, så i dette tilfellet vet du hva vi snakker om.

Problemene stopper ikke her. Microsoft synes å ha nylig fjernet delen Nye spill fra Microsoft Store. Hvorfor gjorde selskapet dette? Bare de kjenner nok grunnene, men det vi vet er at det ikke var mulig å se på hvilke nye spill som er ute på konsollen. For å se det, må du laste ned Xbox-appen på telefonen eller bruke Xbox-appen på Windows 10.

Det er egentlig ikke klart hvorfor dette hele skjedde, men det var veldig irriterende. Spesielt nå, når spillutviklere avslører eller ruller ut mange nye spill.

Microsoft løste problemet

Heldigvis fant selskapet ut hva som skjedde, fordi det var ganske betydelig tilsyn fra sin side. Som et resultat, har Microsoft nettopp rullet ut en annen oppdatering til butikken på Xbox One som oppgraderer den til Microsoft Store, og nå fungerer det hele tiden jevnt.