Topp 6 VoIP-programvare for spill du bør bruke i 2019

For det elektroniske spillsamfunnet er pålitelig og uavbrutt kommunikasjon viktig for ikke bare å koordinere i løpet av spillet, men også som en måte å utvide spillgruppen.

De fleste konkurransedyktige spillene kommer med sine egne tekst- og telefonsamtaler, men er ikke like pålitelige som noen av tredjeparts VoIP-programvare som er utviklet, og holder spillerne i tankene. Disse taleklientklienter gir lav ventetid, minimal innvirkning på systemytelsen og er lette på lommen, samt PC.

Mens det er massevis av VoIP-programvare, er Skype det mest populære, i dag, vil vi prøve å holde artikkelen til spillnissen.

Hvis du er ute etter en pålitelig VoIP-programvare for spill, se ikke lenger da vi tok friheten til å gjøre noen undersøkelser for å finne den beste VoIP-programvare for spill.

I denne artikkelen har vi testet og vurdert den beste VoIP for spill. Noen av disse verktøyene er gratis og åpen kildekode, mens noen kommer med en begrenset prøveperiode, hvoretter du må kjøpe lisensen for fortsatt bruk.

Hva er den beste VoIP-programvare for spill?

1

Express Talk VoIP Softphone

Hvis du leter etter en god VoIP-programvare, kan du vurdere å bruke Express Talk VoIP Softphone. Denne applikasjonen fungerer som en myktelefon, og du kan bruke den til å ringe hvilken som helst annen PC med softphone installert. Takket være dette programmet, bør du kunne foreta gratis tale- og videosamtaler mellom datamaskiner.

I tillegg til å ringe til andre PCer, støtter denne programvaren også PC til telefonsamtaler ved hjelp av en VoIP SIP gateway-leverandør. Når det gjelder ringer, støttes alle standardfunksjoner, slik at du enkelt kan se oppringer-ID og logge alle anrop. Det er også en hold-funksjon, og du kan til og med spille på vent musikk til de som ringer.

Express Talk VoIP Softphone har også en innebygd telefonbok, slik at du enkelt kan organisere alle kontaktene dine. I tillegg til å organisere kontaktene dine, kan du raskt ringe dem direkte fra telefonboken. En annen nyttig funksjon er full integrasjon med Microsoft Adressebok som vil være ganske nyttig for noen brukere.

Programmet har også noen funksjoner som forbedrer ringekvaliteten, inkludert datakomprimering, ekko-kansellering og støyreduksjon. Programvaren kan brukes med USB-telefoner, men den fungerer også med hodetelefoner, mikrofoner og webkameraer.

Når det gjelder avanserte funksjoner støtter programvaren konferansesamtaler med opptil 6 personer og telefonopptak. Hvis du vil, kan du også overføre samtaler eller bruke en samtalepakkefunksjon og svare på anropet fra et annet sted.

Samlet er Express Talk VoIP Softphone et godt VoIP-verktøy, og mens det kan utføre lyd- og videosamtaler, kan det også fungere som en myktelefon, så det vil også være nyttig for avanserte brukere.

Oversikt:

 • Mulighet til å lage gratis tale- og videosamtaler
 • Støtte for PC til telefonsamtaler
 • Anrops-ID og anropslogging
 • Innebygd telefonbok
 • Anropsoppringing, Anropsoverføring og Anropsoppringingsfunksjoner

- Last ned nå Express Talk VoIP Softphone nå

- Få Express Talk VoIP Softphone nå

2

splid

 • Pris - Gratis

La oss begynne med den nye gutten i blokken som gjør all støy av de riktige grunnene. Discord - en gratis tale- og tekstchatklient laget for spillere og for tiden blant de mest populære VoIP-programvare for spillere.

Discord er utviklet av likesinnede mennesker som tilhører forskjellige nyanser av livet, men deler en lidenskap som er spilling. Appen blir brukt av rundt 14 millioner brukere daglig i henhold til utviklerens statistikk.

Det er et åpen kildekode-prosjekt som forklarer gratis taggen. Men ikke la frimerkeet lure deg som Discord kommer godt utstyrt med alle de verktøyene som spillere trenger å samhandle med andre på nettverket.

Brukerne kan enkelt kommunisere med andre via videosamtaler, taleanrop og tekstmeldinger med opptil 10 brukere om gangen. Brukergrensesnittet ligner det vi har sett i Slack og andre VoIP-applikasjoner som er enkelt og praktisk å bruke.

Det er en applikasjon på tvers av plattformen, uansett hvilken datamaskin eller håndholdt enhet du kjører, bør du kunne installere og bruke Discord fra hvor som helst der det er tilkobling.

Som bruker kan man opprette og bli med så mange Discover server gratis. Servereierne kan tilpasse kanalene etter behov, mens serverne er vert for Discord selv. Du kan bli med eller legge til andre brukere på serveren ved å bruke invitasjonslinkene for private grupper. De offentlige serverne er åpne for alle, og kan derfor bli slått av av noen.

Discord har alle funksjonene du trenger fra en VoIP-tjeneste, inkludert chat og skjerm deling funksjoner. Du kan også bruke nettleserversjonen av programvaren hvis du ikke vil installere klienten på PCen.

Hvis du er på utkikk etter en ny VoIP-programvare, gi Discord en prøve da det vil koste deg bare noen få megabyte båndbredde.

Last ned Discord

 • Les også: 7 beste spillhodesett for bærbare datamaskiner å kjøpe i 2019
3

Teamspeak

 • Pris - Gratis / Premium private servere

TeamSpeak er et annet populært plattforms-VoIP-program som kommer med en rekke funksjoner som lar deg bruke de offentlige serverne og de selvstendige serverne til å kommunisere med lagmedlemmene.

TeamSpeak klient er gratis å laste ned og bruke. Men i motsetning til Discord er det ikke helt gratis når det gjelder servervedlikehold. Du kan laste ned programvaren og koble til en hvilken som helst offentlig server tilgjengelig gratis.

De selvbehandlede TeamSpeak-serverne lar deg beholde maksimalt 32 tilkoblinger aktive om gangen. Hvis du har mer enn 32 personer til å kommunisere eller dele av MMO (Massive Multiplayer Online) -spill, må du få premiebetalte planer.

Brukergrensesnittet er enkelt og enkelt å bruke. Lydkvaliteten er utmerket, men ikke best når det gjelder latens. For ekstra funksjonalitet kan du benytte deg av det store spekteret av plugins som tilbys TeamSpeak.

TeamSpeak hevder å tilby militær klasse kryptering for sikker privat kommunikasjon, avanserte tillatelse kontroller, LAN funksjonalitet, anonym bruk, koder som CELT og Speex i tillegg til Opus og GamePad og Joystick hurtigtast støtte.

Med TeamSpeak-mobilappen kan du sende kommandoer direkte fra smarttelefonen.

TeamSpeak er en sikker og sikker måte å kommunisere med nettsamfunnet på. Selv om selve programmet er enkelt å bruke, kan det være en kjedelig oppgave å sette opp dine selvbehandlede servere for de ikke-tekniske, kunnskapsrike brukerne.

Last ned TeamSpeak

 • Les også: 6 beste spillmonitorer for et perfekt spill i 2019
4

Mumle

 • Pris - Åpen kilde gratis

Mumble er kjent for sin lav-latency kommunikasjon og er en populær gratis og åpen kildekode tale chat programvare utviklet primært å holde spill samfunnet i tankene.

Imidlertid tilbyr utviklerne ikke den mobile versjonen av Mumble for brukerne. Selv om du kan laste ned tredjepartsappene som Mumble for iOS og Android-enheter.

For brukere tilbyr Mumble lavt latency-talechat, kryptert kommunikasjon med og offentlig / privat nøkkel, i spilloverlegg for å se hvem som snakker uten å bytte frem og tilbake fra spillskjermen til chat-skjermen, posisjonslyd og en veiviser som veileder deg gjennom oppsett for første gang.

For administratorer tilbyr Mumble en åpen kildekode, gratis VoIP-programvare med ACL (Access Control List) for omfattende brukertillatelse. Du kan videre utvide funksjonalitetene gjennom Ice Middleware og legge til webgrensesnitt, kanalvisere og lar brukerne autentisere mot en eksisterende brukerdatabase.

Mumble kan enten være selvbehandlet av en bruker, og andre medlemmer kan koble til serveren ved hjelp av IP-adressen. Eller du kan velge Mumble-serverne som koster så lite som $ 2, 50 per måned, som kommer med fem spor.

Hva er ikke så bra med Mumble er brukergrensesnittet. Det er clunky og innebærer en læringskurve. Men når du blir vant til å jobbe med programvaren, blir det mye lettere å betjene.

Mumble er gratis, rimelig og tilbyr lavt latency talekamper som er avgjørende for rask fredspill med flere spillere hvor hvert sekund teller.

Last ned Mumble

 • Les også: 5 beste vokoder programvare for å spille med spekteret av den menneskelige stemmen
5

Ventrilo

 • Pris - Gratis

Hvis du er ute etter en mindre ressurs sulten VoIP klient, er Ventrilo et godt alternativ. Det er en lett programvare som ikke tar for mye av ressurser, og som følge derav vil kjøring av denne VoIP-klienten sammen med spillene dine få minimal innvirkning på systemytelsen.

Alle kommunikasjonene som er gjort med Ventrilo, er kryptert, og opptakene lagres i ditt lokale klientsystem. Appen samler ikke inn noen brukerdata, og tilbyr fullstendig personvern til brukerne.

I likhet med andre VoIP-klienter, krever Ventrilo at brukerne skal ha sin egen server for å bruke programvaren. Hvis ikke, kan du kjøpe premium server planene fra Ventrilo for å administrere 24 × 7 servere og bli lagret fra bryet med serveroppsettsprosessen.

Ventrilo er en multi-plattform programvare, bortsett fra at det ikke er Linux-klient for Linux-brukere.

Brukergrensesnittet er ganske fargerikt. Du kan videre tilpasse utseendet ved å laste ned temaer fra den offisielle nettsiden som inkluderer egyptiske kvinnelige linjaler, projeksjon og ShakenNotStired-temaer.

Det faktum at det har mindre funksjoner enn andre VoIP-klienter som er oppført ovenfor betyr at du har færre funksjoner for å gjøre det lettere å lære og bruke.

Last ned Ventrilo

 • Les også: 9 beste stemmeendringsprogramvare som skal brukes i 2019
6

Skype

 • Pris - Gratis

Skype er en allsidig VoIP-programvare støttet av Microsoft og kan skryte av sine 300 millioner brukerbaser, som er imponerende minst sagt.

Skype er imidlertid ikke laget for spillere bare. Vi har alle brukt Skype til telefonsamtaler og videosamtaler og til og med tekstmeldinger til enhver tid.

Med Skype trenger du ikke å bekymre deg for servere og hosting. Det er gratis å bruke, og gruppechat-funksjonen gjør den ideell for spillere.

Skype er ikke så funksjonell som annen programvare som Discord eller TeamSpeak, men hvis du ikke trenger avanserte funksjoner, tilbyr Skype alle de grunnleggende funksjonalitetene du trenger fra en VoIP-programvare for å spille spill.

Skype støtter funksjoner som ringopptak, Skype til telefonnummeroppringing, skjermdeling, HD-videosamtaler, Live bildetekst og mer.

På baksiden kan Skype være buggy og kan komme til å møte noen ganger krasjer. Det er også en ressurs hog, som vil ha en moderat innvirkning på systemytelsen.

Last ned Skype

Hva velger du?

VoIP-spillprogrammene lar deg omgå det tradisjonelle telefonnettverket for digitalt kommunikasjonsmedium.

VoIP-programvare som Discord og TeamSpeak har holdt VoIP-markedet for gaming nisje i live og kjører. Og den voksende populariteten betyr at programvaren er bundet til å gjøre den enda større takket være det stadig voksende multispilleren online spillsamfunnet på mobiltelefoner.

Bortsett fra det som er nevnt ovenfor, var det noen få andre populære VoIP-programmer som GameVox og Curse, som desverre ble avviklet av ulike årsaker.

Det er også viktig at du velger en taleklientklient basert på kravet ditt. Hvis du ikke trenger for mange funksjoner, velger du noe som er lett og raskt, og har minimal innvirkning på datamaskinens ytelse.

Hva velger du? Er det Skype, Mumble, Discord eller TeamSpeak for deg? Gi oss beskjed om at du velger i kommentarene nedenfor.