Dette er antivirusprogrammene kompatible med Windows 10

I Windows 10 er Windows Defender og brannmur godt nok til å holde systemet trygt, men noen mennesker føler seg bare sikrere mens de bruker noen kjente tredjeparts antivirusprogramvare.

Men siden vi vet at noen programmer fortsatt ikke er kompatible med Windows 10, er det en sjanse for at ditt favorittverktøy ikke kan kjøres på Windows 10. For å spare deg for unødvendige installasjoner, utarbeidet vi en liste over alle antivirusprogrammer som er kompatible med Windows 10 .

AV-Comparatives, en uavhengig organisasjon for testing av antivirusprogramvare, legger flertallet av antivirusverktøy gjennom ulike beregningsprøver, og når testingen ble gjort, opprettet den en liste over alle kompatible programmer.

Her er listen over alle sikkerhetsprogrammer som er godkjent for Windows 10, opprettet av AV-Comparative.

Windows 10 kompatibel antivirusprogramvare

1. Bitdefender Internet Security

Bitdefender trenger ingen introduksjon, det er et av de beste antivirusprogramvarene i verden, og beskytter hundrevis av millioner brukere over hele verden. Verktøyet kan oppdage og nøytralisere selv de nyeste cybertruslene hvor som helst i så lite som 3 sekunder.

Vi har en dedikert artikkel om hvordan du installerer Bitdefender på datamaskinen. Sjekk det ut og følg installasjonstrinnene for å aktivere Bitfedender på datamaskinen din på kort tid.

  • Last ned Bitdefender Antivirus til en spesiell rabattpris

2. Emsisoft Anti-Malware

Dette kraftige sikkerhetsverktøyet er kanskje ikke så populært som Bitdefender, men det kan definitivt beskytte datamaskinen mot alle slags trusler: ransomware, bank trojans, bots / bakdører, potensielt uønskede programmer, du nevner det. Vi må også nevne at dette verktøyet kjører lett på PC-er med lav spesifikasjon, slik at yopu kan installere det selv på en eldre PC.

  • Sjekk nå Emsisoft Anti-malware på deres nettsted

3. BullGuard Premium Protection

Dette verktøyet er den totale online sikkerhetsløsningen for deg, din familie og ditt hjemmenettverk.

- Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

4. Malwarebytes for Windows

Malwarebytes ønsker å gjøre antivirus utdatert. Derfor grunnla selskapet Malwarebytes for Windows, merket som en neste generasjons antivirusutskifting.

Programvaren bruker fire uavhengige sikkerhetsmoduler - anti-malware, anti-ransomware, anti-exploit og ondsinnet nettstedbeskyttelse - som gir deg full beskyttelse mot både kjente og ukjente trusler.

Du kan laste ned Malwarebytes for Windows gratis og nyte gratis fullstendig sanntidsbeskyttelse i 14 dager. Hvis du bestemmer deg for ikke å oppgradere, går verktøyet tilbake til en begrenset, men likevel fri versjon som bare vil desinfisere datamaskinen etter et cyberangrep.

5. Kaspersky Internet Security

Kaspersky er en av de mest populære antivirusløsninger i verden og av en god grunn. Dette verktøyet hjelper deg å holde deg foran cyberangrepere. Det beskytter datamaskinen mot malwareangrep, ransomware-angrep og andre typer trusler.

Kaspersky Internet Security har en dedikert modul som forbedrer sikkerhetsnivået når du banker og handler på nettet. Hvis du er bekymret for privatlivsinformasjonen din, har Kaspersky fått ryggen til å holde privatlivet ditt privat.

6. Avast Free Antivirus 2018

Dette sikkerhetsverktøyet er avhengig av det største nettverksdetekteringsnettet for å identifisere malware og maskinlæringsalgoritmer. Passordhåndtering og sikkerhetsfunksjoner for hjemmenettverk er også tilgjengelige.

LES OGSÅ: Icecream Password Manager er et omfattende verktøy for administrasjon av passord for PC-brukere

7. AVG Internet Security

Dette komplekse antivirusprogrammet tilbyr sanntidsbeskyttelse og gir virus, spionprogrammer og annen malware i budet. Verktøyet blokkerer usikre koblinger, nedlastinger og e-postvedlegg, sikrer online shopping og blokkerer falske nettsteder for sikrere innbetalinger.

8. Avira Antivirus Pro 2018

Dette antivirus er avhengig av proaktive løsninger for å beskytte datamaskinen mot malwareangrep. Din identitet, lommebok og personopplysninger er trygge med Avira Pro. Verktøyene leveres med en multi-platform, 5-enhets lisens.

9. ESET Internet Security

ESET Internet Security er den forbedrede versjonen av ESET Smart Security. Du kan trygt surfe på Internett takket være den flerlags beskyttende teknologien som dette verktøyet tilbyr. ESET Internet Security perfekt balanserer hastighet, malware deteksjon og brukervennlighet, så denne kombinasjonen lander den på vår liste.

LES OGSÅ: ESET utgivelser EternalBlue Sårbarhetssjekkerverktøyet for bekreftelse av Internett-angrep

10. Fortinet FortiClient

FortiClient er et komplekst og kraftig endepunktsbeskyttelsesprogramvare for bedrifter som vil holde trusler i sjakk. Verktøyet forhindrer hackere i å utnytte kjente sårbarheter og bruker automatisert adferdsbasert beskyttelse for å blokkere ukjente trusler.

Nettverksadministratorer kan i sanntid se alle enhetene som er koblet til systemet, samt undersøke og fjerne karantene i kompromitterte endepunkter.

Hvis du styrer IT-systemet til et foretak, gjør FortiClient jobben din mindre stressende. Den lar deg overvåke angrepsoverflaten, administrere sårbarheter og spore endringer.

11. F-Secure Internet Security

Hvis du leter etter en avansert beskyttelsessoftware for datamaskinen, kan F-Secure Internet Security være det perfekte verktøyet for deg.

Sikkerhetsprogramvaren er svært allsidig, slik at du kan bruke til forskjellige formål. Den gir automatisk beskyttelse mot virus, skadelig programvare og trusler mot Internett. Beskyttelsesfunksjonen beskytter deg mot malwareinfiserte nettsteder som er perfekt for nettbank og shopping. Du kan også beskytte barna dine takket være muligheten for foreldrekontroll.

F-Secure Internet Security vil ikke redusere PCen din på noen måte. Du kan prøve det gratis i 30 dager.

12. Panda Free Antivirus

Panda er kanskje den letteste gratis antivirusløsningen du kan installere på Windows-datamaskinen. Egentlig ble dette antivirus bygget på en slik måte at den gir en enkel og problemfri brukeropplevelse. Installasjonsprosessen er veldig enkel og grei, og du trenger ikke å bekymre deg for å utføre daglige oppdateringer. Verktøyet er helt autonomt.

Det er også en betalt versjon av antivirusprogrammet Panda Protection Advanced som du kan teste gratis.

Hvis du leter etter et antivirusprogram som er vennlig på datamaskinens ressurser, er Panda Antivirus det riktige valget for deg.

13. Hurtig Heal Total Security

Dette antiviruset overvåker datamaskinen din slik at du kan nyte sikker nettbank og jevn Internett-surfing.

Safe Banking-modulen beskytter dine økonomiske data under nettbank og shopping. Enhanced Malware Protection-modulen blokkerer spionprogrammer, adware, keyloggers og annen malware som gir deg hjernen.

Quick Heal tilbyr også en rekke bedriftsorienterte sikkerhetsløsninger som tar sikte på å forenkle IT-sikkerhetsstyring. Verktøyet er egnet for små bedrifter, selskaper og andre selskaper.

Quick Heal er avhengig av skyteknologi og avanserte maskinlæringsalgoritmer for å stoppe cyberangrepere før de streiker.

14. Sophos Home

Sophos Home beskytter datamaskinen mot skadelig programvare, virus, ransomware, samt skadelige nettsteder. Disse kraftige verktøyene er avhengig av nøyaktig samme teknologi som IT-fagfolk bruker for å beskytte deres nettverk.

Dette antivirusprogrammet lar deg administrere sikkerhetsinnstillinger for hele familien uavhengig av hvor du er takket være webfiltreringsfunksjonen. På denne måten kan du være sikker på at barna ikke får tilgang til ondsinnet nettsted mens du ikke er hjemme.

Sophos Home blokkerer automatisk phishing-angrep, malware-infiserte nettsteder og ondsinnede nettsteder som utgir seg for å være legitime.

15. VIPRE Advanced Security

VIPRE Advanced Security er en topprangerte antivirusløsninger som beskytter din private informasjon og personlige data mot cybertrusler, inkludert de som klarer å lure på tradisjonelt antivirusprogram.

Med VIPRE Advanced Security kan du trygt surfe på Internett og vite at dette verktøyet har ryggen.

Selskapet tilbyr også dedikerte bedrifts antivirusløsninger for å administrere beskyttelse for bedrifter av alle størrelser.

16. Trend Micro Internet Security

Trend Micro er et elektronisk sikkerhetsverktøy som forhindrer nesten alle trusler fra å skade PCen din eller stjele personlig informasjon.

Antivirusprogrammet holder svindel ut av innboksen din, blokkerer webtrusler, ransomware og andre online-trusler, og lar deg beskytte barna dine og la dem utforske nettet på en trygg måte.

Hvis sosiale medier spiller en viktig rolle i livet ditt, kan du bruke Trend Micro til å optimalisere personverninnstillingene dine på Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn og andre sosiale nettverk for å holde fremmede ute av veien.

Som du kan se, er alle viktige antivirusprogrammer kompatible med Windows 10, så hvis du ikke vil bruke noe "uklart" antivirusprogram, for eksempel Scanguard Antivirus, burde alt fungere bra.

Som AV-Comparatives oppgitt, fungerer alle funksjoner på samme måte som de pleide å jobbe på Windows 7 og 8.1. Som sagt, ble alle antivirusprogrammer satt til forskjellige tester, fra installasjon, gjennom funksjonalitet, til avinstallasjon, så hvis ønsket antivirus på listen, vil alle aspekter av det fungere perfekt på Windows 10.

Men hvis du fortsatt ikke oppgraderte systemet, og planlegger å gjøre det, anbefaler de deg å først avinstallere din nåværende antivirusprogramvare, og deretter installere den igjen når oppgraderingen er ferdig.

Installere en kraftig og pålitelig antivirusprogramvare på Windows 10 er ekstremt viktig. Malware, ransomware, trojanere og andre cybertrusler lurer i mørket og venter på å infisere datamaskinen. Hold et skritt foran alle disse truslene ved å installere en av antivirusløsninger oppført ovenfor.

Hvilken Antivirus- eller sikkerhetsprogramvare du foretrekker å bruke? Er det Microsofts innebygde Windows Defender, eller noen stjerne tredjeparts programvare? Fortell oss i kommentarene.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juli 2015 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.