Skyrim jobber ikke i Windows 8.1, 10 for noen spillere

Ifølge flere foruminnlegg, krasjer The Elder Scrolls V: Skyrim etter hvert og ikke fungerer i Windows 8 og Windows 8.1 for noen brukere. Nedenfor er flere detaljer.

Nylig har nye klager vist seg relatert til spill som krasjer i Windows 8.1. Denne gangen klager spillerne om The Elder Scrolls V: Skyrim virker ikke. Tidligere har vi rapportert mange andre problemer med spill i Windows 8.1, som for eksempel følgende:

  • Guild Wars 2
  • Drakens profet
  • Battlefield 4
  • FIFA Manager 12
  • Metin 2

Nå er det en frustrert bruker sier om The Elder Scrolls V: Skyrim krasjer i Windows 8.1:

Mens du bruker Windows 8, jobbet Skyrim utrolig, jeg byttet til forhåndsvisningen, og det virket fortsatt perfekt. EVer siden den fullstendige versjonen av 8.1 skyrim bokstavelig lanserer til svart skjerm, gjør det aldri noe, ingen venter på søknad, ingen automatisk lukking, bare sitter og endres aldri, jeg har gått, selv om mine innstillinger konfigurerte dem på riktig måte med skjermen min og min datamaskin kan lett håndtere dette spillet det ser ut til å være windows 8.1. Jeg prøvde selv å spille den med kompatibilitetsmodus. Jeg har også prøvd å installere den igjen, lansere wo mods og dlc uten prevail. Ive har også lagt merke til at mange 8.1 brukere har store problemer med dette spillet, så vel som lignende spill.

Så først og fremst, før du oppgraderer til Windows 8.1, må du vite at det er stor sjanse for at dine lagrede spill blir slettet. For det andre må du sørge for at du har alle de nyeste driverne på plass. Personlig for meg var spillet flimrende hele tiden i fullskjerm, men ikke i vindumodus, så når jeg lastet ned de nyeste grafikkdriverne, har problemet blitt løst.

Du kan også få en feil som dette - " Kunne ikke initialisere renderer. Ukjent feiloppretting av gjengivelse. “. Jeg foreslår at du får de nyeste Nvidia-driverne for denne saken, og du burde ha det bra. Hvis problemet vedvarer, legg igjen kommentaren din nedenfor, og vi vil prøve å finne sammen en løsning.

Ulike Skyrim-feil og deres rettelser [2018 oppdatering]

Gjennom årene har Skyrim mottatt mange oppdateringer og tillegg, men ingenting er perfekt, som du burde vite. Ulike feil og feil har blitt rapportert, og vi klarte å samle dem og søke etter reparasjoner. Vi har utarbeidet en liste over feil og deres reparasjoner, slik at du kan spille din favoritt Skyrim-versjon i Windows 10, 8.1 en 8 uten noe problem. Her er veiledningene:

  • Fix Skyrim Black Screen i Windows 10
  • Den eldre Scrolls V: Skyrim Special Edition støtter ikke Steam Workshop
  • Den eldre Scrolls V: Skyrim VR-bugs: tilfeldig omstart, lydproblemer og mer
  • Skyrim Special Edition oppdatering gir flere problemer enn det løser

Hvis du søker etter flere reparasjoner for Skyrim, anbefaler vi at du tar en nærmere titt på hele vår liste ved hjelp av søkefunksjonen på vår hjemmeside.