Ingen mer system PTES-feil i Windows 10 [SAFE FIX]

Blue Screen of Death-feil er en av de mest problematiske feilene på Windows 10. Disse typene feil skyldes ofte en viss programvare eller i verste fall en feil maskinvare. BSOD-feil kan være et stort problem, så i dag skal vi vise deg hvordan du løser NO_MORE_SYSTEM_PTES BSoD-feil.

Løs ikke noe mer system PTES BSoD-feil på Windows 10

 1. Pass på at driverne og Windows 10 er oppdatert
 2. Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet
 3. Kjør SFC-skanningen
 4. Kjør DISM
 5. Sjekk harddisken
 6. Avinstaller problematisk programvare og antivirusprogrammet ditt
 7. Avinstaller alle nylig installerte programvare
 8. Bruk Systemgjenoppretting eller tilbakestill Windows 10
 9. Sjekk maskinvaren din

Fremgangsmåte for å fikse ikke mer system PTES Windows 10-feil

Løsning 1 - Pass på at driverne og Windows 10 er oppdatert

Som tidligere nevnt kan mange BSoD-feil skyldes et programvareproblem eller inkompatibel maskinvare. For å eliminere de fleste maskinvare- og programvareproblemer, anbefaler vi deg å regelmessig utføre Windows-oppdatering. Microsoft løser kontinuerlig nye oppdateringer for Windows 10, og mange av disse oppdateringene tilbyr feilrettinger for mange programvare- og maskinvareproblemer. For å forsikre deg om at Windows 10 kjører uten problemer med uforlikeligheter, må du huske å laste ned Windows-oppdateringer regelmessig.

Last ned oppdateringer er ganske viktig, men det er viktig å holde driverne oppdatert også. Enkel maskinvare er ikke fullt kompatibel med Windows 10, og derfor er det obligatorisk å oppdatere driverne. Oppdatering av drivere er relativt enkelt, og for å oppdatere en bestemt driver, trenger du bare å besøke maskinvareprodusentens nettsted og laste ned driverne for enheten din. Alternativt kan du laste ned de nødvendige driverne ved å bruke Enhetsbehandling. For å oppdatere driverne med Enhetsbehandling, følg disse trinnene:

 1. Åpne Power User-menyen ved å trykke Windows Key + X og velg Enhetsbehandling fra listen.

 2. Finn driveren du ønsker å oppdatere, høyreklikk den og velg Oppdater driverprogramvare .

 3. Velg Søk automatisk for oppdatert driverprogramvare . Windows 10 laster ned alle nødvendige drivere for denne enheten.

 4. Gjenta disse trinnene for alle driverne du vil oppdatere.

Hvis du har en CD med drivere som du fikk med maskinvaren din, kan du også bruke den hvis du ikke har installert noen nyere drivere. Drivere på CDen din kan være utdaterte litt, men de kan fungere bedre enn standard Windows 10-drivere.

Oppdater drivere automatisk

Å søke etter sjåfører på egen hånd kan være tidkrevende. Så, vi anbefaler deg å bruke et verktøy som vil gjøre dette for deg automatisk. Å bruke en automatisk driveroppdaterer vil sikkert spare deg for å måtte lete etter drivere manuelt, og det vil alltid holde systemet oppdatert med de nyeste driverne.

Tweakbit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton Antivirus) vil hjelpe deg å oppdatere drivere automatisk og forhindre skade på PCen forårsaket av å installere feil driverversjoner. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen.

Her er en rask guide til hvordan du bruker den:

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.

 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Løsning 2 - Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet

Hvis oppdateringen av driverne ikke løser problemet, skal vi bruke verktøyene for feilsøking av Windows 10. Det første verktøyet vi skal bruke er den innebygde feilsøkingsprogrammet som finnes i Innstillinger-appen. Du kan bruke dette verktøyet til å løse alle slags problemer i systemet, inkludert BSODer.

Følg disse instruksjonene for å kjøre Windows 10s innebygde feilsøking:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Velg Feilsøking fra menyen til venstre.
 3. Velg BSOD fra høyre rute og klikk Kjør feilsøking .

 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Løsning 3 - Kjør SFC-skanningen

Den neste feilsøkingsprogrammet vi skal prøve, er SFC-skanningen. Dette verktøyet skanner systemet ditt for potensielle problemer, og løser dem. Hvis løsningen er mulig, selvfølgelig. SFC-skanningen kan også være nyttig når du løser BSOD-problemer.

For å kjøre SFC-skanningen i Windows 10, følg disse instruksjonene:

 1. Høyreklikk på Start-menyknappen, og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Skriv inn følgende linje og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til prosessen er ferdig (det kan ta en stund).
 4. Hvis løsningen er funnet, blir den automatisk brukt.
 5. Lukk nå Kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Løsning 4 - Kjør DISM

Og den tredje feilsøkeren vi skal bruke er DISM. Deployment Image Servicing and Management (DISM) er et kraftig verktøy som gjenoppretter systembildet. Så det kan også løse potensielle BSOD-feil.

Vi går deg gjennom både standard og prosedyren som bruker installasjonsmediet nedenfor:

 • Standard måte
 1. Høyreklikk Start og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Lim inn følgende kommando og trykk Enter:
   • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

 3. Vent til skanningen er ferdig.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.
 • Med Windows installasjonsmedia
 1. Sett inn Windows-installasjonsmediet ditt.
 2. Høyreklikk Start-menyen, og velg kommandoprompt (Admin) fra menyen.
 3. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • dism / online / cleanup-image / scanhealth
  • dism / online / cleanup-image / restorehealth
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter:
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 / LimitAccess
 5. Pass på å endre en X- verdi med brevet på den monterte stasjonen med Windows 10-installasjonen.
 6. Når prosedyren er ferdig, start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Kontroller harddisken

 1. Skriv inn avansert oppstart (Start datamaskinen på nytt mens du holder Shift- tasten nede ).
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer .
 3. Velg Kommandoprompt fra listen over alternativer.
 4. Når Kommandoprompt vises, skriver du inn følgende linjer og trykker på Enter etter hver linje for å kjøre den:
  • bootrec.exe / rebuildbcd
  • bootrec.exe / fixmbr
  • bootrec.exe / fixboot
 5. Noen brukere foreslår også at du må kjøre flere chkdsk- kommandoer også. For å utføre disse kommandoene, må du vite stasjonsbokstaver for alle harddiskpartisjonene dine. I kommandoprompt bør du skrive inn følgende (men husk å bruke bokstavene som passer til harddiskpartisjonene på PCen din):
  • chkdsk / rc:

  • c hkdsk / rd:

  Dette er bare vårt eksempel, så husk at du må utføre chkdsk-kommandoen for hver harddiskpartisjon du har.

 6. Start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet er løst.

Løsning 6 - Avinstaller problematisk programvare og ditt antivirusprogram

NO_MORE_SYSTEM_PTES feil kan skyldes en problematisk programvare, derfor anbefales det å finne og avinstallere den som programvaren. Vanlige årsaker til denne feilen er grafikkortdrivere og sikkerhetskopieringsprogrammer, så hvis du har noen sikkerhetskopieringsprogrammer installert, må du avinstallere dem.

Når det gjelder grafikkortdrivere, kan du avinstallere dem ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows + X og velg Enhetsbehandling .
 2. Når Enhetsbehandling åpnes, finn grafikkortet ditt, høyreklikk det og velg Avinstaller .

 3. Kontroller Slett driverprogramvaren for denne enheten, og klikk OK .

 4. Start datamaskinen på nytt.

Etter at du har avinstallert driveren, må du laste den ned igjen. Hvis du hadde den nyeste versjonen av driveren installert, må du laste ned og installere en eldre versjon denne gangen.

I tillegg til sikkerhetskopieringsprogramvare og skjermdrivere kan noen ganger antivirusprogramvare forårsake NO_MORE_SYSTEM_PTES feil, så det anbefales at du avinstallerer det. Nesten alle antivirusprogrammer kan føre til at denne feilen vises, så vær sikker på å avinstallere all antivirusprogramvare fra datamaskinen din. Hvis du er bekymret for datasikkerhet, bør du vite at Windows 10 leveres med Windows Defender-antivirusprogramvare, slik at datamaskinen ikke blir helt sårbar.

Husk at avinstallering av antivirusprogramvaren ikke alltid er nok, siden det kan være noen registernøkler eller filer igjen etter avinstallasjonsprosessen, anbefales det derfor å bruke dedikerte avinstalleringsverktøy. Mange sikkerhetsprogramvarefirmaer tilbyr disse verktøyene for programvaren, så sørg for å bruke et av disse verktøyene for å fjerne antivirusprogramvaren helt.

Løsning 7 - Avinstaller alle nylig installerte programvare

Noen ganger NO_MORE_SYSTEM_PTES BSoD er forårsaket av en nylig installert programvare, så for å fikse det må du fjerne programvare du installerte i løpet av de siste par dagene eller ukene. For å sjekke om BSoD-feilen er forårsaket av programvare, kan du alltid bruke Safe Mode. Denne modusen starter bare med den nødvendige programvaren og drivere, og hvis problemet skyldes visse programmer, bør datamaskinen fungere uten problemer i sikkermodus. For å gå inn i sikkermodus gjør du følgende:

 1. Start datamaskinen på nytt mens den starter. Gjenta dette til den automatiske reparasjonsprosessen starter.
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartinnstillinger og klikk på Startnytt .
 3. Når datamaskinen starter på nytt, ser du en liste over alternativer. Velg Sikker modus med nettverk ved å trykke 5 eller F5 .

Når du har tastet inn i sikker modus, må du kontrollere om datamaskinen din fungerer uten problemer. Hvis alt er i orden, vil du kanskje avinstallere bestemt programvare eller drivere og sjekke om det løser problemet.

Løsning 8 - Bruk Systemgjenoppretting eller tilbakestill Windows 10

Hvis problemet skyldes en viss programvare, kan du enkelt fikse det ved å bruke Systemgjenoppretting. For å bruke Systemgjenoppretting gjør du følgende:

 1. Start datamaskinen på nytt noen ganger mens den støtter. Dette bør starte automatisk reparasjon.
 2. Velg Feilsøking> Avanserte valg> Systemgjenoppretting .
 3. Velg ditt brukernavn og skriv inn passordet ditt og velg gjenopprettingspunktet.
 4. Følg trinnene nøye for å fullføre prosessen.

Hvis Systemgjenoppretting ikke fikse NO_MORE_SYSTEM_PTES BSoD-feilen, må du kanskje nullstille Windows 10. Husk at denne prosessen vil slette alle filer og mapper fra C-stasjonen, så vær sikker på å sikkerhetskopiere dem. For å tilbakestille Windows 10 gjør du følgende:

 1. Start Automatisk reparasjon ved å starte PCen på nytt mens den starter.
 2. Velg Feilsøking> Tilbakestill denne PCen .
 3. Velg Fjern alt> Bare stasjonen der Windows er installert .
 4. Vent til tilbakestillingsprosessen skal fullføres.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, er NO_MORE_SYSTEM_PTES BSoD trolig forårsaket av et maskinvareproblem.

Løsning 9 - Kontroller maskinvaren din

Nylig installert maskinvare kan føre til at NO_MORE_SYSTEM_PTES feil oppstår siden den nye maskinvaren kanskje ikke er fullt kompatibel med PCen. Hvis det er tilfelle, prøv å fjerne eller erstatte den nylig installerte maskinvaren for å se om datamaskinen din fungerer uten den. Hvis ingen ny maskinvare er installert, kan RAM eller hovedkortet være feil, så du vil kanskje erstatte dem. Det er verdt å nevne at nesten hvilken som helst maskinvare kan forårsake denne feilen, slik at du kanskje trenger hjelp fra å forvente å finne den defekte maskinvaren. Vi anbefaler på det sterkeste at du laster ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, men også filtap og skadelig programvare.

NO_MORE_SYSTEM_PTES BSoD-feil er vanligvis forårsaket av programvare, og du kan enkelt løse dette problemet ved å bruke en av våre løsninger.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juni 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.