Slik fjerner du 'React to this message' alarmer på Skype

Fremtiden for Skype er bestemt. Microsoft bestemte seg, selv etter en motsatt tilbakemelding, at Skype 7.0 er en del av historien.

Fra og med november vil alle Skype-brukere bli tvunget til å enten skjule Skype og velge et alternativt app eller avgjøre Skype 8.0. Denne er ganske lik den mobile versjonen, med alle trekk på en instant messenger. Blant de andre funksjonene inkluderer Skype 8 meldingsreaksjoner.

Disse lar deg bruke en emoji og reagere på meldingen. Et dumt tillegg, spesielt for bussbrukere som bruker Skype for formelle kontakter.

Hvordan kan jeg deaktivere Skype-varsler fra "React to this message"

Det er ikke mulig å deaktivere disse, så du må bli vant til det. Selvfølgelig kan du unngå dem, bare klikk ikke på det emoji-ikonet under avsenderens navn, og du vil bli gylden. Det kan være et alternativ i fremtiden, men mange brukere er ikke fornøyd med dette og noen andre tillegg til den nyeste utgivelsen av Skype.

Men for øyeblikket kan du prøve dem ut og dømme på egen hånd. Hvis det skjer, ved en tilfeldighet, at du ved et uhell har gitt en reaksjon, kan du fjerne den på samme måte. Bare klikk på reaksjonsikonet ved siden av avsenderens navn og klikk igjen på emoji du har brukt. Så enkelt som det.

Vi håper dette var en informativ lesing og sørg for å fortelle oss din mening om endringene Microsoft gjorde til Skype. Du kan gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.