Slik spiller du Chess Titans i Windows 10

Chess Titans er en del av Microsofts sett med svært godt utformede og vanedannende spill for Windows 7. Men trolig fordi selskapet bestemte seg for å markedsføre de nye Universal-appene, bestemte de seg for å avslutte Chess Titans og andre Windows 7-spill.

Hvis du likte å spille dette spillet på Windows 7, ikke bekymre deg, det er også en måte å spille den på Windows 10 også.

Last ned sjakk titaner på Windows 10

For å spille Chess Titans og andre Windows 7-spill på Windows 10-datamaskinen din, er alt du trenger å gjøre for å laste ned og arkivere med disse spillene, installer det, og du er god til å gå.

Heldigvis ga folk fra WinAero brukere nedlastingslenken til dette arkivet, så du trenger ikke å gå tilbake til Windows 7 for å gjøre det selv. Så, her er akkurat det du trenger å gjøre for å kunne spille Chess Titans og andre Windows 7-spill på Windows 10-maskinen din:

  1. Last ned .zip-arkivet med Windows 7-spill fra denne linken
  2. Pakke ut .zip-filen og kjør Win7GamesForWin8-Setup.exe-filen
  3. Følg installeringsinstruksjonene og installer Chess Titans og alle andre spill du vil spille (Det vil trolig si at spillene er for Windows 8.x, men de vil fungere på Windows 10 bare bra)
  4. Vent til installasjonen er ferdig

Det er det, nå bare gå til Start Menu og åpne spillene du nettopp installert. Du trenger ikke å gjøre noen kompatibilitetsjusteringer, fordi disse spillene fungerer perfekt på Windows 10, så bare åpne spillet og nyt.

Liker du å spille Chess Titans og andre Windows 7-spill, og vil du installere dem igjen på Windows 10, eller foretrekker du moderne spill fra Windows Store? Fortell oss i kommentarene.

Oppdatering - linken ovenfor er dessverre blitt fjernet, så den eneste løsningen for øyeblikket er å følge instruksjonene i dette forumet. Men du burde virkelig vite at det er mange sjakkspill tilgjengelig i Windows 10 som jeg inviterer deg til å sjekke ut.

Husk at noen Chess Titans nedlastingskoblinger kan bære skadelig programvare. Så, hvis du bestemmer deg for å bruke tredjeparts nedlastingsnettsteder for å få spillet, fortsett på egen risiko. Hvis du vil spille trygt, kan du gå til Microsoft Store og laste ned ett av sjakkspillene som er tilgjengelige der.

Hvis du har andre Windows 10-relaterte problemer, kan du også sjekke løsningen i Windows 10 Fix-delen.

Relaterte poster å sjekke ut:

  • The Chess Lv.100: Last ned denne appen for å spille sjakk på Windows 10, 8
  • 5 beste programvare for å analysere sjakkspill i 2018
  • Den 5 beste sjakk treningsprogramvaren for Windows PC

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i august 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.