Slik løser du HP HIDClass-feil 0x800703e3 på Windows 10

Hvis du prøver å installere de nyeste HP-oppdateringene på Windows 10-datamaskinen, men feilkoden 0x800703e3 fortsetter å dukke opp, har du kommet til rett sted. I denne veiledningen viser vi deg hvordan du raskt kan fikse feil 0x800703e3 slik at du kan installere de nyeste oppdateringene på maskinen din.

Løsning for å fikse feil 0x800703e3

 1. Først må du laste ned HP Wireless-knappen. Den raskeste og sikreste metoden er å bare laste den ned fra Microsoft Update Catalog.
 2. Deretter må du finne driveren som passer for din Windows 10-versjon. Hvis du for eksempel kjører Windows 10 v1803, trykker du på CRTL + F og skriver inn 1803 for raskt å identifisere riktig driver. Som du ser på skjermbildet nedenfor, er driveren for Windows 10 v1803 den tredje.

 3. Trykk på Last ned-knappen og vent til sjåføren er lastet ned på maskinen din.

 4. Klikk nå på førerhuset for å åpne den.
 5. Du ser at mappen inneholder tre filer. Disse er arkiverte filer, og du må trekke dem ut først.

 6. Nå må du høyreklikke på WirelessButtonDriver inf.file. Det er oppsettinformasjonfilen. Et lite popup-vindu bør vises på skjermen som ber deg om å installere den trådløse knappdriveren.

 7. Gjør det, klikk Installer. Hvis det er et sikkerhetsvindu som popper på skjermen, må du bare bekrefte valget ditt for å fullføre installasjonsprosessen.
 8. Når du har gjort det, går du til Windows Update. Sjekk etter oppdateringer igjen, og du bør kunne installere de nyeste HP-driveroppdateringene normalt nå.

Der du går, denne raske løsningen bør gjøre jobben. Hvis du fant andre løsninger for å fikse feil 0x800703e3, vær så snill å liste trinnene for å følge i kommentarene nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • Hva gjør du hvis HP-skriveren ikke kan skrive ut
 • HP Print and Scan Doctor: Hva er det, hvordan du bruker det og avinstallerer det
 • Full Fix: DRIVER VIOLATION-feil i Windows 10