Slik laster du ned dokumenter, bilder fra OneDrive

Microsoft OneDrive på Windows 10, Windows 8 er en god funksjon som du kan bruke til å lagre dokumenter og bilder på den som har en maksimal kapasitet på 25 GB ledig plass. Å se at mange av Windows-brukere bruker denne funksjonen i disse dager, har jeg bestemt meg for å lage denne korte opplæringen og vise deg hvordan du kan laste ned dokumenter og bilder fra ditt Microsoft OneDrive-lagringssenter. Alle disse trinnene tar bare noen få minutter av tiden din.

Du kan enten laste ned dokumenter og bilder fra OneDrive-skrivebordsklienten eller fra SkyDrive - hvis du ikke har Windows 10, Windows 8 OneDrive-skrivebordsklienten. I linjene nedenfor snakker vi om den andre metoden fordi dette er metoden som de fleste brukere har problemer med.

Hvordan laster jeg ned filer fra OneDrive til datamaskinen min?

  1. Først må du få tilgang til linken under for å ta deg til Microsoft OneDrive hvor du kan logge på eller opprette en konto
    • Klikk her for å komme til Microsoft OneDrive
  2. På den første siden av OneDrive har du tilgang til alle filene eller albumene du vil laste ned.
  3. Høyreklikk på den spesifikke filen eller albumet du vil laste ned.
  4. Venstre klikk i menyen som vises på "Last ned" -funksjonen.

  5. Det avhenger av Internett-tilkoblingen din og størrelsen på de nedlastede objektene for å bestemme tiden som er nødvendig for at filene eller albumene skal lastes ned.

    Merk : Det kan ta opptil flere timer, avhengig av filstørrelsen.

Det er verdt å nevne at en av de vanligste feilene når du åpner eller laster ned bestemte filer og mapper på OneDrive, er dette: Dette elementet kan ikke eksistere eller er ikke lenger tilgjengelig . Hvis du ikke kan laste ned OneDrive-dokumenter og bilder på grunn av denne feilen, bruker du denne feilsøkingsguiden for å fikse det.

Så, der har du noen få trinn for å laste ned filer, for eksempel dokumenter og bilder fra Microsoft OneDrive-serveren til Windows 10, 8.1 PC. Denne funksjonen er veldig nyttig på grunn av at du ikke trenger å bekymre deg for at filene dine går tapt på Windows 10, 8.1-enheten, så lenge filene er lagret i OneDrive som en sikkerhetskopi.

Når det gjelder sikkerhetskopiering av filene dine, er det mange backupprogrammer du kan bruke, bortsett fra OneDrive. Se vår guide på den beste sikkerhetskopieringsprogramvaren for Windows 10, og last ned den som passer best for dine behov.

Hvis du har noen problemer mens du følger denne opplæringen, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Vi vil se hva vi kan gjøre for å forbedre din Windows-opplevelse.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i september 2014 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet .