Grand Theft Auto Windows 10, 8 app: Trykk på avspillingsknappen nå!

Jeg har spilt Grand Theft Auto siden jeg var liten, og nå forestiller jeg meg hvor fantastisk det ville være å spille det på min Windows 10, 8 tabletter. Hvem vet, kanskje Rockstar kan gjøre dette så tidlig som neste år!

UPDATE : Rockstar Games har allerede brakt sine GTA-spill til Windows Store. Spillere kan nå laste ned noen av spillene fra GTA-serien rett fra Microsofts Store. Vi viser de tilgjengelige spillene nedenfor:

  • Stort biltyveri San Andreas
  • Grand Theft Auto V
  • Grand Theft Auto: iFruit

Du kan lese den opprinnelige rapporten nedenfor.

Hvis du går til Windows Store nå og begynner å lete etter GTA-relatert app eller spill, finner du så mange søppelpost og ubrukelige apps, for eksempel juksapps, NFO apps og mange andre. Den enkle, pålitelige appen er Grand Theft Auto RockStar Games-appen som vi skal vurdere snart. Denne appen bringer en fullversjon av spillet til Windows Store.

Dette er bare en fantasiøvelse, men hvis jeg var Rockstar, ville jeg starte fra begynnelsen og bringe flere av følgende spill til Windows Store:

  • Grand Theft Auto original spill
  • 1999 Grand Theft Auto: London
  • Grand Theft Auto: London, 1961
  • Grand Theft Auto 2

GTA på min Windows 10, 8 tablet? Rått!

Disse var de aller første spillene som ble utgitt av Rockstar og markerte begynnelsen på det som fulgte med Grand Theft Auto V-spillet som brøt alle postene og innløst i $ 1, 000, 000, 000 på mindre enn tre dager! Jeg er sikker på at det vil være mange Windows 10, 8 brukere som vil laste ned GTA-spillene fra Windows Store, så snart det kommer til å bli utgitt.

Men det ser ut til at det ikke er så lett å sende et gammelt spill til en ny plattform, spesielt når det gjelder Windows 10, 8 brukere. Det er ikke for mange brukere, og Windows 7 er fortsatt regerende øverst, men med tiden vil antall Windows 10, 8 tabletter vokse og dermed vil flere og flere spill komme seg inn i butikken. Og hvem vet, kanskje en dag Rockstar vil frigjøre sin aller første offisielle GTA-spill for hard-core fans som, selv om det blir den aller første versjonen. Fingrene krysset.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2013 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.