Full løsning: Advarsel om å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din

Noen ganger når du surfer på nettet, kan du få advarsel om å besøke dette nettstedet, og det kan skade datamaskinen din . Mange brukere er alarmert av denne meldingen, og med rette, men i dagens artikkel vil vi forklare deg hva denne meldingen gjør og hvordan du skal håndtere det.

Advarsel om å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din kan vises når du besøker bestemte nettsteder. Denne meldingen vises vanligvis når du prøver å få tilgang til et nettsted som inneholder skadelig kode, men noen ganger ser du kanskje denne meldingen når du prøver å vise vanlige nettsteder.

Dette problemet kan være ganske irriterende, og når det gjelder dette problemet, rapporterte brukerne følgende problemer:

 • Å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din Firefox - Denne meldingen kan vises i en hvilken som helst nettleser, og hvis du støter på det, kan det være lurt å skanne PCen din for skadelig programvare.
 • Dette nettstedet kan skade datamaskinen din Firefox - Ifølge brukerne er denne meldingen forårsaket av Safe Browsing-funksjonen, og for å stoppe den vises, bare deaktiver denne funksjonen i nettleseren din.
 • Google skadelig nettsted advarsel - Noen ganger kan du få denne advarselsmeldingen i Chrome. Hvis det skjer, velg bare alternativet for å ignorere det.
 • Advarsel nettsiden inneholder skadelig programvare. Å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din - Denne meldingen kan vises på grunn av mange grunner, men du bør kunne fikse det ved hjelp av våre løsninger.

Advarsel om å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din, hvordan du løser problemet?

 1. Skann systemet
 2. Prøv å få tilgang til nettstedet fra en annen enhet
 3. Slå av Safe Browsing-funksjonen i Chrome
 4. Ignorer meldingen og gå videre til nettsiden
 5. Bytt til en annen nettleser
 6. Pass på at nettleseren din er oppdatert
 7. Installer nettleseren på nytt

Løsning 1 - Skann systemet

Hvis du fortsetter å få Advarsel om å besøke dette nettstedet, kan det skade datamaskinen din på nesten hvilken som helst nettside, det er mulig at systemet ditt er infisert av skadelig programvare. Vanligvis vises denne meldingen når du prøver å besøke et uklart og potensielt skadelig nettsted, men hvis meldingen vises når du besøker pålitelige nettsteder, kan problemet være noe annet.

For å sikre at systemet ikke er smittet av skadelig programvare, må du skanne den. Noen ganger kan skadelig programvare forstyrre nettleseren din og føre til at denne meldingen vises, så det er viktig at du skanner datamaskinen. Hvis PCen er ren, bør du flytte til neste løsning.

Husk at ikke alle antivirusverktøyene er like effektive, så vær sikker på at du bruker et pålitelig antivirusprogram. Bitdefender gir god beskyttelse, og det er lett på ressursene dine, slik at du ikke engang vet at det skanner PCen.

- Last ned Bitdefender Antivirus 2019 til en spesiell 35% rabattpris

Løsning 2 - Prøv å få tilgang til nettstedet fra en annen enhet

Noen ganger Advarsel om å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din kan bare vises på din PC. For å sikre at PCen din er problemet, kan du prøve å få tilgang til denne nettsiden fra en annen PC eller en enhet.

Hvis problemet ikke vises på andre enheter, kan det hende at PC-konfigurasjonen eller skadelig programvareinfeksjon forårsaker denne feilen. Husk at denne løsningen bare gjelder for pålitelige og pålitelige nettsteder. Hvis du prøver å få tilgang til en uklar nettside du besøker for første gang, bør du unngå denne løsningen.

Løsning 3 - Slå av Safe Browsing-funksjonen i Chrome

Advarsel om å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din vises vanligvis i Google Chrome, og den er forårsaket av Safe Browsing-funksjonen. Denne funksjonen er faktisk ganske nyttig, siden den vil skanne nettsteder du prøver å besøke, og hvis et bestemt nettsted har skadelig kode på den, får du denne meldingen.

Du kan imidlertid alltid deaktivere Safe Browsing-funksjonen hvis du vil. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Klikk på menyknappen øverst til høyre og velg Innstillinger fra menyen.

 2. Bla helt ned og klikk på Avansert- knappen.

 3. Rull ned til Personvern- delen og deaktiver Safe Browsing- funksjonen.

Etter at du har gjort det, bør du få tilgang til et hvilket som helst nettsted uten denne meldingen. Husk at ved å deaktivere denne funksjonen, kan du sette systemet i fare. Som en tommelfingerregel, anbefales det at du bare deaktiverer denne funksjonen når du besøker kjente og trygge nettsteder.

Husk at andre nettlesere har lignende funksjoner, så du ikke bruker Chrome, pass på at du sjekker personvernsdelen i nettleseren din og deaktiver Safe Browsing-funksjonen.

Løsning 4 - Ignorer meldingen og gå videre til nettsiden

Mange brukere blir bekymret når de ser Advarsel om å besøke dette nettstedet, kan skade datamaskinen din på skjermen og med rette. Imidlertid kan denne meldingen noen ganger vises på et kjent nettsted som du ofte besøker.

Hvis du får denne meldingen, kan du kanskje ignorere den og bare besøke nettstedet. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. På advarselsskjermen finner du nettadressen du prøver å besøke, og kopierer den og prøver å åpne den i den nye kategorien. Alternativt foreslår noen brukere å besøke for å markere nettadressen, høyreklikke på den og velge Åpne i ny kategori .
 2. Du bør nå se en annen skjerm. Klikk på Detaljer og klikk deretter på linken til usikre nettsted .

Etter at du har gjort det, bør du kunne besøke nettstedet uten problemer. Husk at denne advarselsmeldingen er av en grunn, men hvis denne meldingen vises mens du prøver å besøke et kjent og sikkert nettsted, kan du kanskje unngå det ved å bruke denne metoden.

Hvis denne metoden ikke virker, kan du alltid deaktivere Safe Browsing-funksjonen i nettleseren din, og det bør løse problemet for deg.

Løsning 5 - Bytt til en annen nettleser

Hvis Advarsel om å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din, vises fortsatt på kjente nettsteder, kan problemet være nettleseren din. Hvis det er tilfelle, vurder å bytte midlertidig til en annen nettleser til du klarer å fikse problemet.

Du kan bruke Microsoft Edge siden det kommer med Windows 10, men du kan bruke andre nettlesere som Firefox eller Opera. Husk at disse nettleserne kan ha en lignende funksjon tilgjengelig, så de kan også blokkere dette nettstedet.

Løsning 6 - Pass på at nettleseren din er oppdatert

Advarsel om å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din kan vises hvis nettleseren din er utdatert. En utdatert nettleser kan støte på ulike problemer, derfor er det viktig at du holder den oppdatert til enhver tid.

De fleste nettlesere laster ned de nyeste oppdateringene automatisk, men noen ganger kan du hoppe over et par oppdateringer. Du kan imidlertid alltid sjekke om oppdateringer manuelt. For å gjøre det, åpne nettleserens meny øverst til høyre og velg Hjelp> Om .

Derfra bør du kunne se den nåværende versjonen du bruker, og nettleseren vil automatisk se etter oppdateringer. Når oppdateringene er installert, kontroller om dette problemet fortsatt er der. Husk at denne prosessen kan være litt annerledes i nettleseren din, men du bør kunne finne ut det selv.

Løsning 7 - Installer nettleseren på nytt

Ifølge brukerne kan advarsel om å besøke dette nettstedet skade datamaskinen din, noen ganger vises hvis du har problemer med nettleseren din. Denne meldingen vises vanligvis på problematiske nettsteder, men hvis du ofte ser denne meldingen, selv på nettsteder som du pleide å besøke ofte, kan problemet være installasjonen din.

For å fikse dette problemet foreslår brukerne å installere nettleseren på nytt. Det er flere måter å avinstallere nettleseren på, men kanskje det beste er å bruke avinstalleringsprogramvare som IOBit Uninstaller . For å fjerne en applikasjon helt, er det viktig å fjerne alle filene og registret, siden de kan forårsake visse problemer.

 • Last ned nå IObit Uninstaller PRO 7 gratis

Fjerning av disse filene for hånd kan være ganske kjedelig, derfor er det bedre å bruke avinstalleringsprogramvare som fjerner ønsket program sammen med alle dens filer. Når du har fjernet nettleseren, installerer du den på nytt og kontrollerer om problemet løser problemet.

Advarsel om å besøke dette nettstedet kan skade datamaskinen din, vises vanligvis før du prøver å få tilgang til et skadelig nettsted. Men noen ganger kan denne meldingen vises på pålitelige og pålitelige nettsteder, og hvis det skjer, må du prøve noen av våre løsninger og se om det løser problemet.