Full Fix: eM Client mottar ikke e-post

eM Client er en populær e-postklient for Windows, men noen brukere rapporterte at eM Client ikke mottar e-post. Dette kan være et stort problem, og i denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du skal fikse det riktig.

eM klient mottar ikke e-post, hvordan å fikse det?

  1. Sjekk antivirusprogrammet ditt
  2. Endre portene dine
  3. Aktiver mindre sikre apper for Gmail
  4. Juster oppdateringsfrekvensen
  5. Pass på at eM Client er oppdatert
  6. Installer eM Client på nytt
  7. Bruk webmail eller en annen e-postklient

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Den vanligste årsaken til dette problemet kan være din antivirusprogramvare. Hvis eM Client ikke mottar e-post, kan problemet være ditt antivirusprogram. For å fikse problemet, sørg for å sjekke om eM Client er lagt til ekskluderingslisten i både antivirus og brannmur.

I tillegg kan du prøve å deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper. Hvis det ikke virker, må du kanskje deaktivere antivirusprogrammet ditt helt. I verste fall kan det hende du må fjerne antivirusprogrammet for å fikse dette problemet.

Flere brukere rapporterte at Kaspersky og Eset Smart Security kan forårsake dette problemet, men etter at de ble fjernet, ble problemet løst. Husk at andre antivirusverktøy også kan forårsake dette problemet, så selv om du ikke bruker disse verktøyene, må du fjerne antivirusprogrammet.

Hvis du fjerner antivirusproblemet, løser du problemet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Hvis du leter etter et godt antivirusprogram som ikke vil forstyrre systemet eller andre applikasjoner, anbefaler vi sterkt at du prøver BullGuard .

Løsning 2 - Bytt porter

Mange brukere rapporterte problemer mens du bruker eM Client og Gmail, og hvis eM Client ikke mottar e-post, kan du prøve å endre portene dine.

Ifølge brukerne kan problemet noen ganger være Utgående SMTP-port. For å fikse problemet, anbefales det å bytte SMTP til port 587 med TLS eller til 25 med SSL. Etter å ha gjort det, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 3 - Aktiver mindre sikre apper for Gmail

Ifølge brukerne kan dette problemet noen ganger oppstå fordi du ikke har bestemte funksjoner aktivert for Gmail. Ikke alle e-postklienter møter Gmails sikkerhetsstandarder, og hvis du vil bruke en tredjepartsklient, må du kanskje aktivere bestemte funksjoner.

Hvis eM Client ikke mottar e-post, kan du kanskje løse dette problemet ved å gjøre følgende:

  1. Gå til innstillingene for Google-kontoen din .
  2. Se etter Mindre sikre apper og aktiver det.

For å aktivere denne funksjonen raskt, vær sikker på at du bruker denne linken. Husk at du kanskje har problemer som aktiverer denne funksjonen hvis du har 2-trinns bekreftelse aktivert. Hvis det er tilfelle, må du bruke et programspesifikt passord for å fikse problemet.

Etter at du har gjort det, bør du kunne få tilgang til tredjepartsprogrammer uten problemer.

Løsning 4 - Juster oppdateringsfrekvensen

I noen sjeldne tilfeller kan eM Client kanskje ikke motta e-postmeldinger fordi den er konfigurert til å sjekke for e-postmeldinger for ofte. Dette bør vanligvis ikke være et problem, men problemer kan vises hvis enkelte programmer er satt til å sjekke etter nye meldinger mer enn en gang per 10 minutter.

Hvis det er tilfelle, må du justere oppdateringsfrekvensen i e-postklienten din og sjekke om det hjelper.

Løsning 5 - Pass på at eM-klienten er oppdatert

Hvis eM-klienten ikke mottar e-post, kan du kanskje løse dette problemet ved å oppdatere e-postklienten din. Visse problemer med eM Client kan vises, og den beste måten å fikse dem på, er å holde eM-klienten oppdatert.

Programmet oppdaterer seg automatisk automatisk, men du kan også sjekke om oppdateringer manuelt hvis du vil. Hvis eM Client allerede er oppdatert, kan du flytte til neste løsning.

Løsning 6 - Sett på nytt eM Client

Hvis eM-klienten ikke mottar e-post, kan det hende at installasjonen er skadet. Dette kan oppstå av ulike årsaker, og for å fikse problemet, er det vanligvis best å installere programmet på nytt. Det finnes flere måter å gjøre det på, men den beste metoden er å bruke avinstallasjonsprogramvare.

Hvis du ikke er kjent, er avinstalleringsprogramvaren et spesielt program som kan fjerne programvare fra din PC. I tillegg til å fjerne den ønskede programvaren, fjerner avinstalleringsprogrammet alle filer og registeroppføringer som er tilknyttet det.

Hvis du leter etter en god avinstalleringsprogramvare, vil du kanskje prøve Revo Uninstaller . Når du fjerner eM Client ved hjelp av dette verktøyet, installerer du det igjen og kontrollerer om det løser problemet.

Løsning 7 - Bruk webmail eller en annen e-postklient

Hvis eM-klienten ikke mottar e-post, er problemet mest sannsynlig knyttet til programmet eller til innstillingene. Hvis du er lei av dette problemet, kan du alltid bruke webmail som en midlertidig løsning. Alle store e-postleverandører tilbyr webmail, og hvis du har problemer med eM Client, kan du midlertidig bytte til webmail til du løser dette problemet.

Hvis du foretrekker å bruke skrivebordsklienter, kan du alltid bruke andre tredjeparts e-postklienter som Mailbird eller Thunderbird til du løser problemet. Vi anbefaler at du bruker Mailbird. Det er det beste på markedet akkurat nå, det har mange nyttige funksjoner og fungerer jevnt på Windows-PCer.

  • Last ned nå Mailbird (gratis versjon)

eM Client er en flott desktop e-postklient, men dessverre kan det i enkelte tilfeller forekomme visse problemer. Hvis eM-klienten ikke mottar e-post, må du prøve noen av våre løsninger.