FIX: SharePoint Online-kalender synkroniseres ikke med Outlook

Synkronisering av kalendere mellom flere kontoer og forening dem til en enkelt tråd er en måte å gå for de fleste brukere. Noen ting vil ikke fungere så godt som en synkronisering av dokumentbibliotek, men synkronisering av SharePoint Online-kalender med Outlook skal være en enkel oppgave.

Noen brukere er imidlertid angivelig ikke i stand til å få det til å fungere. Navnlig, SharePoint Online-kalender synkroniseres ikke med Outlook av en ukjent grunn.

Slik løser du synkroniseringsproblemer mellom SharePoint Online og Outlook-kalendere

Bruk av flere programmer for kalendere for påminnelser og møteplaner kan være en byrde noen ganger. Navigere mellom app til en annen, konfigurere og blande med alternativer er noe du lett kan unngå, spesielt i dette tilfellet.

Både SharePoint og Outlook er en del av Microsofts økosystem, og som du allerede vet kan du synkronisere SharePoint til Outlook og gjøre alt fra en enkelt app.

Denne metoden er så vellykket at enhver endring du har gjort i ett eller annet program, er 2-veis synkronisering, noe som betyr at endringene blir forenet. Enten du lager dem i SharePoint eller Outlook - det spiller ingen rolle. Generelt er dette en ganske enkel oppgave i dag. Tilbake i dagene måtte brukerne bruke en alternativ tilnærming til å koble Outlook med SharePoint, men ikke lenger.

Bare åpne SharePoint> Kalender, og klikk på Koble til Outlook under Koble og eksporter.

Dette er selvfølgelig avhengig av at kalenderen vellykkes synkroniseres med Outlook. Og det gjør det ikke for noen. Det første du bør vite er at dette bare vil fungere med Outlook for skrivebordet. Den nettbaserte Outlook har ikke dette alternativet. Hvis problemet oppstår, må du kontrollere at du har gitt alle nødvendige tillatelser til SharePoint for å få tilgang til Outlook-kontoen.

Den fullstendige autorisasjonen er av største betydning. Hvis problemet er vedvarende, bør du vurdere å slette kalenderen fra Outlook (dette sletter ingen hendelser) og synkronisere den på nytt med den nevnte prosedyren. I tillegg kan du prøve å slette en nettleser cache eller alternativt bytte nettlesere for øyeblikket.

Det er det. Hvis du fortsatt er plaget av den samme feilen, er du velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor. Vi kan kanskje gi deg ekstra hjelp eller peke deg i riktig retning.