Fiks: "Lobbyen kan ikke deles" Xbox One-feilen

Xbox One lar deg spille hundrevis av forskjellige spill med vennene dine online, men noen ganger kan det oppstå visse problemer med multiplayer. Brukere rapporterte Lobbyen kan ikke delta i Xbox One-feil under sine multiplayer-økter, og i dag skal vi vise deg hvordan du løser dette problemet.

"Lobbyen kan ikke deles" Xbox One-feilen, hvordan fikseres den?

Fix - Xbox One-feil "Lobbyen kan ikke deles"

Løsning 1 - Fjern det reserverte rommet

Mange Xbox One-spill bruker Reservert plass for å kunne kjøre riktig. Denne plassen vil bli reservert for spillet ditt, og det vil ikke bli tatt av andre spill, slik at spillet ditt kan kjøre riktig. Imidlertid kan problemer med reservert plass oppstå, og hvis du får Lobbyen ikke kan deles feilmelding på Xbox One, kan du prøve å slette reservert plass for problematisk spill. Dette er en enkel prosedyre, og du kan utføre det ved å følge disse trinnene:

 1. Fremhev spillet som gir deg denne feilen.
 2. Trykk på menyknappen på kontrolleren din og velg Administrer spillalternativ.
 3. Nå ser du spillinformasjonen som lagret data og Reservert plass. Velg Reservert plass .
 4. Velg nå Tøm reservert mellomrom på menyen.
 5. Bekreft at du vil slette Reservert plass ved å velge Ryd reservert mellomrom .

Etter å ha ryddet den reserverte plassen, bør problemet løses, og du kan være med i lobbyen uten problemer.

Løsning 2 - Koble fra modemet / ruteren

Nettverkskonfigurasjon kan føre til at denne feilen vises på Xbox One, og for å fikse det må du starte på nytt modemet og den trådløse ruteren. Dette er en enkel prosess, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Slå av Xbox One.
 2. Trykk på strømknappen på modemet for å slå den av.
 3. Vent i 30 sekunder eller mer og trykk på strømknappen igjen for å slå på modemet.
 4. Vent til modemet slås på helt.
 5. Slå på Xbox One og sjekk om problemet er løst.

Hvis du bruker en trådløs ruter til å koble til Internett, må du også starte den på nytt ved å følge de samme trinnene. Etter at modemet / ruteren har startet på nytt, må problemet løses.

Løsning 3 - Gå til hovedmenyen

Brukere rapporterte at Lobbyen ikke kan deles feil vises i Call of Duty: Black Ops III når noen fra festen forlater spillet under en kamp. En foreslått løsning er å gå til hovedmenyen og prøve å gå tilbake til multiplayer. Få brukere rapporterte at denne løsningen virker for dem, så vær så snill å prøve.

Løsning 4 - Kontroller Party management innstillinger

Hvis du får denne feilmeldingen i Call of Duty: Black Ops III, kan det hende du kan reparere det ved å endre innstillingene for Party Management. For å gjøre det, må du velge Sosial> Party management og sette Max spillere til en verdi høyere enn 1. Etter det trenger du bare å lagre endringene og sjekke om problemet er løst.

Løsning 5 - Utfør en hard oppstart

Å fikse Lobbyen er ikke en delbar feil noen ganger, du trenger bare å utføre en hard restart. For å gjøre det på Xbox One, følg disse trinnene:

 1. Trykk og hold på strømknappen i 10 sekunder.
 2. Når konsollen slås av, trekker du ut strømkabelen.
 3. Vent i 30 sekunder eller mer og koble til strømkabelen igjen.
 4. Vent nå til lyset på maktbryn skifter fra hvitt til oransje.
 5. Trykk på strømknappen på konsollen for å slå den på og kontroller om problemet er løst.

Ved å starte konsollen vil du slette midlertidige filer, og i noen tilfeller som kan hjelpe deg med å løse denne feilen, så vær sikker på å prøve den.

Løsning 6 - Pass på at du ikke bruker noen annen DNS

Noen brukere har en tendens til å bruke OpenDNS eller Google DNS på datamaskinen eller Xbox One, men dette kan noen ganger føre til at lobbyen ikke kan delta . For å fikse det, kan du prøve å bruke standard DNS ved å følge disse trinnene:

 1. På startskjermen går du til Innstillinger .
 2. Velg Nettverk> Avanserte innstillinger .
 3. Velg DNS-innstillinger .
 4. Velg Automatisk .
 5. Sjekk nettverkskonfigurasjonen for å se om DNS-innstillingene endres.

Etter å ha gjort det, kontroller om feilen er løst.

Løsning 7 - Bli med en av vennens lobbyer

Ifølge brukerne kan du kanskje løse dette problemet ved å bli med en venns lobby. Etter å ha gjort det, bør problemet løses. Få brukere rapporterte at du også kan fikse dette problemet ved å legge til en annen kontroller for å spille som gjest, så du vil kanskje også prøve det.

Løsning 8 - Pass på at portene dine videresendes

For å kunne nyte i online multiplayer, må portene dine sendes riktig. Xbox One krever følgende porter for å kunne kjøre riktig:

 • Port 88 (UDP)
 • Port 3074 (UDP og TCP)
 • Port 53 (UDP og TCP)
 • Port 80 (TCP)
 • Port 500 (UDP)
 • Port 3544 (UDP)
 • Port 4500 (UDP)

Noen brukere foreslår også å videresende port 3075, så du vil kanskje gjøre det. Videresending av porter er litt avansert prosedyre, derfor anbefaler vi sterkt at du sjekker rutens håndbok for detaljerte instruksjoner. Det finnes også andre måter å fikse dette problemet på, men ved å videresende dine porter på riktig måte, vil du fikse "Ditt nettverk er bak en port-begrenset NAT" -melding på Xbox One, så vel som Lobbyen er ikke en delbar feil. I tillegg til å videresende portene dine, kan du prøve å bruke DMZ- eller UPnP-funksjoner for å fikse dette problemet.

Lobbyen kan ikke deles med feilmeldingen vises vanligvis når du prøver å spille Call of Duty-spill på Xbox One, men vi håper at du klarte å løse dette problemet ved hjelp av en av våre løsninger.