Fiks: Kan ikke skrive ut PDF-filer fra Adobe Reader

Vi gir deg en liten pause fra Windows 10, og det er problemer og feil, fordi det fortsatt er mange datamaskiner som bruker tidligere versjoner av Windows-operativsystemet. Denne gangen er ikke vårt problem knyttet til noen spesiell versjon av Windows, fordi den kan vises på noen. I dette innlegget vil vi prøve å hjelpe deg hvis du ikke kan skrive ut PDF-filer fra Adobe Reader.

De vanligste løsningene

Før vi går videre til kompliserte trinn, la oss prøve noen enkle løsninger. Først og fremst prøver du å skrive ut en annen PDF-fil, slik at du kan se om din tidligere PDF-fil kanskje er skadet og ikke kan skrive ut på grunn av det. Prøv også å skrive ut en annen type fil (.txt for eksempel), hvis du kan skrive ut den filen, er problemet i Adobe Reader, og oppdateringen skal løse problemet. En annen ting du kan gjøre er å starte datamaskinen og skriveren din også. Fordi det er en mulighet for at skriverens minne er fullt. Hvis ingen av dette hjalp deg, kan du prøve noen av følgende løsninger.

Oppdater skriverens driver

Kanskje problemet ligger i skriveren, så det kan ikke skade hvis skriverens driver er oppdatert. For å oppdatere skriverens driver, gjør du følgende:

  1. Gå til Enhetsbehandling
  2. Finn skriveren din under Enheter og skrivere
  3. Høyreklikk på og gå til Update Driver Software ...

Hvis du fortsatt har et problem med å skrive ut PDF-filene dine etter at du har installert oppdateringen, er ikke skriveren problemet.

Bruk en annen PDF-leser programvare

I mange tilfeller kan bytte til en annen leser være den enkleste løsningen for å løse denne typen problemer. Markedet er fullt av PDF-seere og redaktører som vil hjelpe deg. Du kan konsultere vår artikkel om de beste PDF-seerne og gi dem en prøve.

Prøv å skrive ut PDF som et bilde

Kanskje en del av PDF-filen din er skadet, for eksempel noen skadet tekst, for eksempel, og det forhindrer utskrift. Det kan løses ved å skrive ut PDF-filen som et bilde, så det vil ikke være avhengig av en tekst. Hvis du vil skrive ut PDF-filen som et bilde i Adobe Reader, går du til Arkiv> Skriv ut> Avansert, og velger Skriv ut som bilde.

Det er egentlig alt, men hvis du fortsatt ikke kan skrive ut PDF-filen din fra Adobe Reader, kan du se etter et svar på Adobe Reader Forum.

Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.