Fiks: Active Directory Domain Services For tiden utilgjengelig i Windows 10, 8.1 eller 7

Dessverre er feil og problemer noe ganske vanlig med Windows-operativsystemer, og dette er bare det samme på Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10. Vi forsøker imidlertid å finne løsninger på disse problemene, her, på Windows Report.

I dag snakker vi, rapporterer og prøver å finne en løsning for et problem som har påvirket tusenvis av brukere av Windows 8 og Windows 8.1, eller Windows 7-brukere og spesielt Windows 10-brukere som er relatert til arbeidet med skriverne. Tjenesten " Active Directory Domain er ikke tilgjengelig " vises i ulike situasjoner - når en ny skriver blir koblet for første gang, etter installasjonen av nødvendige drivere for skriveren, når du prøver å finne skriveren og aktivere og mange andre situasjoner .

Noen potensielle løsninger for dette irriterende Windows 8, 10-skriverproblemet

 • Logg inn som administrator
 • Sjekk nettverksinstallasjonen
 • Gi kontoen din full kontroll over PrinterPorts og Windows
 • Kjør den innebygde skriverfeilsøkeren
 • Reparer registeret ditt
 • Oppdater ditt operativsystem
 • Fix 'En eller flere nettverksprotokoller mangler på denne datamaskinen'

Rask løsning for å fikse ulike PC-feil

 • Trinn 1 : Last ned denne PC-skanne og reparasjonsverktøyet
 • Trinn 2 : Klikk på "Start Scan" for å finne Windows-problemer som kan forårsake feilen "Active Directory Domain Services Currently Unavailable" på Windows 10

 • Trinn 3 : Klikk på "Start Repair" for å fikse alle problemer.

Problemet ser ikke ut til å forekomme for visse typer skrivere, som jeg har sett at det blir rapportert av HP, Canon, Brother, Lexmark og andre forskjellige brukere. Dette problemet har vært til stede med Windows 7-brukere, så det er ikke en nyhet, og har ikke dukket opp bare med utgivelsen av Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10. Dette er hva noen frustrerte brukere sier med hensyn til det:

Jeg mistet muligheten til å skrive ut til min HP 1210-skriver fra Windows 8. Meldingen "Active Directory Domain Services er for øyeblikket utilgjengelig" vises. Jeg har forsøkt å fikse ved å fjerne skriveren via kontrollpanelet, og deretter legge til skriveren, men ikke hell. Skriveren fungerer, datamaskinen fungerer, men jeg kan ikke skrive ut fra datamaskinen. HJELP!

Og noen andre som eier en Canon-skriver, veier også:

Jeg har nylig kjøpt en grunnleggende skriver Cannon Pixma MG2250 som fulgte med platen for å installere, men min laptop har ikke en CD-stasjon, men jeg ble fortalt at jeg bare kunne feste skriveren til min bærbare datamaskin og jeg kunne skrive ut. Når jeg går til utskrift, er skriveren oppført, men sier at den er offline? Jeg klikker på skriveren, og en annen melding overstyrer dette som sier at Active Directory Domenetjeneste for øyeblikket ikke er tilgjengelig.

Slik reparerer du Active Directory Domain Services For øyeblikket utilgjengelig feil

Løsning 1 - Logg inn som administrator

Først og fremst må du være sikker på at du er logget inn som administrator. Deretter er det enkleste å gjøre å feilsøke skriveren. For å gjøre dette, utfør følgende:

 1. 'Windows + W' -tasten på tastaturet eller bare åpne Search sjarm
 2. Skriv feilsøking
 3. Vis alt og velg Skriver
 4. Neste og deretter følg instruksjonene på skjermen.

Løsning 2 - Kontroller nettverksinstallasjon

Hvis dette ikke har løst problemet ditt, må du sjekke nettverksinstallasjonen . For det, åpne Kontrollpanel> Skrivere> Legg til ny skriver. Deretter klikker du Nettverksskriver og Bla etter skriver. se om du kan finne den og hvis den fungerer. Noen har foreslått å installere Office-pakken på nytt. Jeg ser ikke hvordan dette har noen forbindelse, men prøv det, bare i tilfelle det kan fungere for deg. Deretter kan du prøve å installere driverne på nytt. Hvis det ikke virker, kan du prøve følgende trinn:

 1. Trykk Windows-tasten og R-tasten sammen for å åpne løpekommandoen
 2. Skriv inn services.msc
 3. Velg Print Spooler

 4. Høyreklikk på denne> Egenskaper
 5. Oppstartstype skal være automatisk
 6. Servicestatus skal være i gang
 7. Hvis det allerede kjører, stopp og start på nytt

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å starte om ruteren din og slå av brannmuren i en kort stund. bare i tilfelle det blokkerer skriverprogrammet på en eller annen måte. Når du har utført alle trinnene ovenfor, starter du Windows 8 eller Windows 8.1-systemet, og deretter følger du disse trinnene: Kontrollpanel> Skrivere> Legg til ny skriver> Nettverksskriver> Bla etter skriver> Legg til enheten.

Les også : Fix: "Skriveren krever din oppmerksomhet" -feil

Løsning 3 - Gi kontoen din full kontroll over PrinterPorts og Windows

For å gjøre dette, skal vi åpne Registerredigering og endre PrinterPorts og Windows-tillatelser. Før du følger feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor, oppretter du et systemgjenopprettingspunkt. Hvis noe går galt, kan du bruke dette verktøyet til å gjenopprette en funksjonell versjon av Windows.

Nå er det trinnene for å følge for å gi kontoen din full kontroll over PrinterPorts:

 1. Gå til Start> skriv inn regedit> start Registerredigering
 2. Finn følgende nøkkel: HKEY_CURRENT_USER> Programvare> Microsoft> Windows NT> CurrentVersion

 3. Utvid CurrentVersion-menyen> Høyreklikk Enheter> velg Tillatelser

 4. Kontroller Full Control-boksen
 5. Gjenta trinnene ovenfor for å angi tillatelse til full kontroll på både PrinterPorts og Windows.

Test skriveren for å sjekke om feilen vedvarer.

Løsning 4 - Kjør den innebygde skriverens feilsøkingsverktøy

Microsoft tilbyr en rekke dedikerte feilsøkingsverktøy som hjelper deg med å løse vanlige problemer som påvirker operativsystemet. Du kan også bruke den innebygde skriverfeilsøkeren til å fikse feilen "Active Directory Domain Services Currently Unavailable".

Hvis du kjører Windows 7 eller Windows 8.1, kan du laste ned feilsøkingsprogrammet for utskrift fra Microsofts nettsted.

Hvis du kjører Windows 10, kan du gå til Innstillinger> Oppdater> Feilsøk. Under den første delen, Oppstart og Kjøring, finner du feilsøkeren for skriveren. Kjør det og test deretter skriveren for å se om feilen vedvarer eller ikke.

Løsning 5 - Kjør en full systemskanning

Malware kan forårsake ulike problemer på datamaskinen, inkludert skriverfeil. Utfør en full systemskanning for å oppdage eventuelle skadelige programvare som kjører på datamaskinen. Du kan bruke Windows-innebygd antivirus, Windows Defender eller tredjeparts antivirusløsninger.

Beste antiviruser for øyeblikket er Bitdefender, BullGuard og Panda. Vi anbefaler sterkt Bitdefender for sine høyt karakteriserte funksjoner som vil holde PCen trygg og optimalisert.

 • Last ned nå Bitdefender med spesiell 50% rabatt

Slik kjører du en fullstendig systemskanning på Windows 10 Creators Update:

 1. Gå til Start> skriv 'defender'> dobbeltklikk Windows Defender for å starte verktøyet
 2. I skjermbildet til venstre velger du skjoldikonet

 3. I det nye vinduet klikker du på Avansert skanning

 4. Kontroller alternativet full skanning for å starte en fullstendig malware-skanning.

Løsning 6 - Reparer registeret ditt

Den enkleste måten å reparere registeret ditt er å bruke et dedikert verktøy, for eksempel CCleaner eller Wise Registry Cleaner. Ikke glem å først sikkerhetskopiere registeret ditt hvis noe går galt.

 • Last ned CCleaner
 • Last ned WiseRegistry Cleaner

Du kan også bruke Microsofts System File Checker for å sjekke om systemfilens korrupsjon. Verktøyet verifiserer integriteten til alle beskyttede systemfiler og reparerer filer med problemer når det er mulig. Slik kjører du en SFC-skanning:

1. Gå til Start> skriv cmd > høyreklikk Kommandoprompt> velg Kjør som administrator

2. Skriv inn sfc / scannow- kommandoen

3. Vent på at skanneprosessen skal fullføres, og start datamaskinen på nytt. Alle ødelagte filer vil bli erstattet ved omstart.

Løsning 7 - Oppdater ditt operativsystem

Kontroller at du kjører de nyeste Windows OS-oppdateringene på maskinen din. Som en rask påminnelse ruller Microsoft ut Windows-oppdateringer for å forbedre systemets stabilitet og fikse ulike problemer.

For å få tilgang til Windows Update-delen, kan du bare skrive "oppdatering" i søkeboksen. Denne metoden fungerer på alle Windows-versjoner. Gå deretter til Windows Update, se etter oppdateringer og installer de tilgjengelige oppdateringene.

Løsning 8 - En eller flere nettverksprotokoller mangler på denne datamaskinen

Hvis du ikke kan installere skriveren fordi PC-en ikke finner den, kan du også få " En eller flere nettverksprotokoller mangler på denne datamaskinen " -feilen. Selv om denne feilen ved første øyekast ikke ser ut til å ha noe med skriverproblemer, når du har løst det, kan du bruke den trådløse skriveren.

Her følger trinnene:

 1. Gå til Innstillinger> Nettverk og Internett -> Ethernet eller Wi-Fi (avhengig av hvilken type tilkobling du bruker)
 2. Gå til Endre adapteralternativer> Høyreklikk på den du har problemer med
 3. Gå til Egenskaper> Installer ...> Protokoll
 4. Installer nå alle protokollene som er tilgjengelige der
 5. Test skriveren for å se om problemet vedvarer. Hvis dette er tilfelle, prøv å starte datamaskinen på nytt, og deretter skriveren igjen.

Gi oss beskjed ved å legge igjen din kommentar nedenfor hvis dette har hjulpet med å løse problemet. Hvis ikke, beskriv problemet ditt grundig, og vi vil prøve å finne en løsning sammen.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mars 2014, og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.