Last ned Windows 10, 8 Nes Emulator App Nesbox

Nesbox-appen er en av de beste appene fra Windows Store som du kan bruke til å spille dine favoritt NES, Super Nintendo og Sega Genesis-spill på alle enheter som kjører Windows 10, Windows 8.1 eller Windows RT. Og nå har den fått en frisk ny oppdatering.

UPPDATERING: Dessverre besluttet Microsoft å blokkere spillemulatorer i butikken, og forby utviklere fra å sende spillsystememulatorer til Windows-PCer, tabletter, telefoner, Hololens eller Xbox One-konsollen. Av denne grunn er Nexbox-appen ikke lenger tilgjengelig for nedlasting i Microsoft Store. Du kan likevel kjøre nettleserversjonen av Nexbox-emulatoren eller installere en av disse NES-emulatorene for Windows 10.

Du kan lese den opprinnelige rapporten nedenfor.

Windows 8 Nesbox-appen har blitt omtalt i vår liste med de beste Windows 8-appene fra den siste uken i Windows Store. Et ekte Windows 8 Nes Emulator-verktøy leser Nesbox NES (.nes), Sega (.gen) og Super Nintendo (.smc) spilltyper, slik at du kan gjenopplive nostalgi av de tider da disse spillene virket kjempebra.

Nesbox er en videokonsoll emulatorens hub. Du kan spille dine favoritt NES, Super Nintendo og Sega Genesis spill på hvilken som helst datamaskin som arbeider under Windows 8.1 / RT. Nesbox bringer deg til den magiske verden av spill fra XX-tallet.

Hvem leter ikke etter et spill av Mario i Windows eller Pacman? Jeg vet jeg gjør det. Windows 8.1 Nesbox-appen har mottatt en oppdatering som jeg har oppdaget i Windows Store. Selv om en utgivelsesnotat ennå ikke er offentliggjort, har jeg lagt merke til at appen laster raskere nå, og det er trygt å anta at mange feilrettinger har blitt satt på plass, så vel som ytelsesforbedringer.

  • RELATERT: Original PlayStation-emulator er tilgjengelig på Xbox One

I Nesbox-appen for Windows 8 kan du også søke etter spill på nettet og legge dem til i biblioteket ditt. Det er også skjerm gamepad og tastaturstøtte. Få et av de beste NES-emulatorverktøyene for Windows 8-nettbrettet og datamaskinen ved å følge koblingen nedenfor.

Last ned Nesbox for Windows 8

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2013 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.