8 skanners programvare for å øke hastigheten på papirarbeidet ditt i 2019

Det er vanligvis programvare som følger med skannere eller skrivere. Men hvis du leter etter bedre programvare enn det som fulgte med skanneren, er det mange alternativer. Det finnes ulike typer applikasjoner for bildebehandling, OCR (Optical Character Recognition) og batch-skanning.

Dette er noen av de beste Windows 10-skannerprogramvarepakker.

Hva er den beste skannerprogramvaren for PC?

1. ABBYY FineReader (anbefalt)

ABBYY er en internasjonal programvareprodusent som spesialiserer seg på å lage programmer for OCR-lesing og arbeid med skannede dokumenter. FineReader har topp anmeldelser og fantastiske vurderinger fra et bredt spekter av store publikasjoner. Vi ser nedenfor hva det har, og hvordan er det den perfekte programvaren for arbeidet med skannede dokumenter.

FineReader lar deg redigere, gjennomgå og konvertere skanninger og PDf-dokumenter. Redigeringsfunksjonen er veldig håndfull, slik at du ikke bare kan redigere, men også annotere dokumentene som er åpnet i FineReader, og dele arbeidet med andre brukere. Sammenligningsfunksjonen hjelper deg med å spore endringene som er gjort i et dokument.

FineReader har en av de beste OCR-motorer i verden, og dette er trolig den mest brukte funksjonen i denne programvaren. Du kan enkelt konvertere skannede dokumenter til Word, Excel, PDF og andre formater med stor presisjon. Glem å kopiere manuelt tekster, bare bruk ABBYY FineReader.

Du kan få denne programvaren gratis fra det offisielle nettstedet, men det vil bare ha noen grunnleggende funksjoner. Det er imidlertid godt å prøve et slikt verktøy, spesielt hvis du virkelig trenger det, og vil gjerne kjøpe det etter.

  • Få nå FineReader 14 fra den offisielle nettsiden
  • Kjøp nå FineReader 14

2. Readiris Pro 16 (antydet)

Readiris Pro er mer spesifikt OCR-programvare for å skanne dokumenter til et redigerbart format. Dette er en av de beste programvarepakker for OCR-skanning som er kompatibel med plattformene Windows 10, 8 og 7. Readiris Pro er en mer grunnleggende versjon av programvaren, da det også er en detaljhandel for Corporate versjon på $ 199. Men under finner du en nedlastingskobling for den gratis versjonen . Readiris Corporate har mer omfattende PDF-alternativer, inkluderer et batch-konverteringsalternativ og støtter flere utdataformater.

Readiris Pro er kompatibel med alle TWAIN-skannere og kan konvertere dokumenter og bilder til en rekke formater. Programvaren skanner dokumenter til PDF, ePub, RTF, TXT, ODT, HTML, GIF, BMP JPEG, PNG og TIFF filformater, som er mer enn de fleste. Merk at OCR-skanning ikke bare er begrenset til dokumenter, da programvaren også trekker ut tekst fra bildeformater.

Med dette programmet kan brukere konvertere MS Office-dokumenter til lyd-, ePub- eller bildefilformater. Readiris har en rekke PDF-muligheter for sammenslåing, indeksering, komprimering og organisering av PDF-sider. Batch OCR er også et praktisk verktøy som lar deg konvertere en gruppe dokumenter fra en valgt mappe. En annen flott ting om Readiris Pro er at den komprimerer filstørrelser for lagrede dokumenter dramatisk. Så dette skanningsprogrammet har mange mer avanserte alternativer og verktøy.

Runner up Les Iris Pro
  • Beste OCR-motor
  • Konverter PDF
  • Bytt til Office-formater
Last ned Les Iris Pro gratis

3. ScanSpeeder

Trenger du å skanne mange bilder? I så fall vil ScanSpeeder være ideell programvare, slik at brukerne kan skanne flere fotografier samtidig en gang raskere. Dette er ikke freeware, men på $ 29, 95 tilbyr det fortsatt stor verdi; og det er også en prøveversjon av programmet som du kan lagre til Windows herfra.

ScanSpeeder jobber med de fleste skannere. Når du har skannet en serie bilder, vil programvaren automatisk rette og dele bildene i bildefiler. Programvaren støtter TWAIN avansert skannemodus for å forbedre bildekvaliteten. I tillegg lar ScanSpeeder deg også legge inn bildetekster i bilder du kan søke etter i Filutforsker. Så dette programmet vil sikkert komme til nytte for raskt å skanne fotografier.

4. VueScan

VueScan er et skannerprogram som fungerer bra og har ganske omfattende tilpasningsalternativer for skanning. Den har en standard og profesjonell utgave som støtter både flatbed / dokument og film / lysbilde skanning. Pro-versjonen er detaljhandel på $ 89, 95, men du kan legge til en prøveversjon av programvaren til Windows fra denne siden som legger til vannmerker til de skannede dokumentene eller bildene.

VueScan gjør det mulig for brukerne å holde skannerne i bruk etter oppgradering av plattformer, selv om de ikke finner de nødvendige driverne for skanneren / OS-versjonen. Programvaren fungerer med mer enn 3000 skannere, og lar deg skanne til JPEG, PDF eller TIFF formater. Du kan opprette OCR-tekstfiler i Pro-versjonen. Programvaren inneholder et alternativpanel som er igjen av skanneforhåndsvisning med seks faner der du kan velge innspill, beskjære, filter, farge og utdata. Som sådan kan du beskjære dokumenter og justere bildefargene før du skanner. To UI-skjermmoduser forbedrer også fleksibiliteten til programmet ytterligere.

5. OmniPage Standard

OmniPage Standard er en annen høyt klassifisert OCR-programvarepakke som gir svært nøyaktig tekstskanning. Denne programvaren har Standard og Ultimate versjoner som begge er kompatible med Windows fra XP opp. Standardversjonen er detaljhandel på $ 149, og det bør være helt tilstrekkelig for de fleste, fordi det fortsatt inneholder den beste OCR-teknologien. Den Ultimate versjonen har ekstra tegning, digital signatur og skann til mappeverktøy.

OminiPage Standard er kompatibel med alle TWAIN-, WIA- eller ISIS-skannere. Programvaren støtter et større utvalg av utdataformater enn de fleste alternativer, inkludert MS Office-applikasjoner, PDF, HTML, Corel Word Perfect, XML, CSV og mer i tillegg. OminiPages 3-D-korrekte teknologi gir det en kant når det gjelder nøyaktighet, og du kan ytterligere forbedre skanne nøyaktigheten med noen av programvarens forbedringsverktøy, for eksempel grensesnittrengjøringsverktøyet og stempelhullet.

For å behandle flere dokumenter inneholder Omnipage et Batch OCR- verktøy som brukerne kan velge en mappe for automatisk behandling. Dette programmet kan også gjøre OCR-konverteringer på123 språk. Som sådan er det lite lurt at dette er en av bransjeledende skannerprogramvarepakker.

6. CamScanner

Men hva om du ikke har en skanner i det hele tatt? Hvordan kan du skanne dokumenter? Se ikke lenger enn CamScanner-appen for Windows 10 Mobile og Windows Phone 8 / 8.1. CamScanner kan skryte av en omfattende brukerbase som forkorter 100.000 millioner enheter og er en av de beste mobilappene.

Den lar deg skanne dokumenter ved å ta stillbilder med Windows-håndsettet. Appen er fritt tilgjengelig på Windows Store, men det legger til vannmerkene til skannede dokumenter. Alternativet er en $ 4, 99 per måned CamScanner Premium-konto.

Med CamScanner kan du raskt skanne en rekke dokumenter og konvertere dem til JPEG- eller PDF-filformater. Denne appen oppdager og beskjærer automatisk de skannede bildene og inneholder fem forbedringsmoduser, slik at du kan gi skannede kopier et ytterligere løft. I tillegg støtter CamScanner også OCR, slik at du kan trekke ut og søke etter tekster.

Appen integrerer også med cloud klienter som OneDrive, CamScanner.net konto og SkyDrive. Siden det er en applikasjon på tvers av plattformer, kan du også synkronisere dokumenter mellom Android og iOS-enheter. Så dette er en flott app som gjør mobiler til bærbare skannerenheter.

7. NAPS2

NAPS2 (ikke en annen PDF-skanner 2) er åpen programvare som du raskt kan skanne dokumenter og bilder til PDF-, TIFF-, JPG- og PNG-filformater med.

Det er en ganske lett pakke som bare trenger 1, 6 megabyte disklagring, og det finnes også en bærbar versjon tilgjengelig for USB-pinner. Klikk på Last ned NAPS2 5.3.2- knappen på programvarens hjemmeside for å lagre installasjonsveiviseren til Windows 10.

NAPS2 støtter en rekke skannere og er kompatibel med TWAIN- og WIA-drivere. Så brukere kan skanne dokumenter og bilder med dokumentmatere eller glass flatbed skannere, og programvaren inneholder mange skannealternativer for å justere ting som oppløsning, skalering, papirstørrelse, bitdybde, etc.

Programmet lar brukerne sette opp skanneprofiler, kombinere dokumenter i et enkelt sett med sider og redigere sider med rotere, kontrast og beskjæringsverktøy. I tillegg har NAPS2 også et OCR-verktøy, slik at du kan trekke ut tekst fra dokumenter.

Samlet sett er det en enkel og snill applikasjon for skanning av dokumenter.

8. PaperScan Scanner Software

PaperScan Scanner Software er et multifunksjonsprogram for Windows 10. Det støtter derfor de fleste skannere og skanneenheter.

Programvaren har en Pro, Home og Free-utgave med den beste versjonen av detaljhandel på $ 149. Trykk på Free Download- knappen på denne nettsiden for å legge til freeware-utgaven på harddisken din.

Den profesjonelle versjonen gjør det mulig for brukere å batch skanne dokumenter og bilder med både TWAIN og WIA-innstillinger. Du kan lagre de skannede dokumentene eller bildene med PDF, TIFF, JPEG, PNG og WEBP filformater. Pro-utgaven inneholder mange bilderedigeringsalternativer for kontrast, beskjæring, rotasjon, gamma nivåer og zooming.

Den gjør det mulig å annotere dokumenter eller bilder med klistremerker, tekster, piler og former. Du kan også skanne dokumenter med PaperScans OCR-motor. Så programvaren har ganske omfattende alternativer og verktøy for skanning.

Det er flere Windows 10-skannerprogramvarepakker som kan forbedre skanningen på ulike måter. De gir deg mer nøyaktige skanninger, raskere skanninger, OCR-tekstutvinning, batch-skanneverktøy, PDF-alternativer, bilderedigeringsalternativer og mer dessuten.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2016 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at brukerne våre ville ha et bredere spekter av alternativer.