8 beste antivirus for Office 365: Her er hva du skal bruke i 2019

Office 365 leveres med antimalware og antispam-beskyttelse som Microsoft introduserte verden til Advanced Threat Protection-funksjonen for Office 365.

Noen av fordelene som fulgte med denne nye løsningen inkluderer beskyttelse mot antimalware mot kjente og ukjente malware, sanntidsbeskyttelse mot ondsinnede koblinger og nettadresser, samt rike rapporterings- og sporingsfunksjoner for nettadresser.

Hvis du er en Office 365-bruker med postkasser som er vert på Microsoft Exchange Online, blir e-postmeldingene dine, både innkommende og utgående, automatisk beskyttet mot spam og skadelig programvare.

Office 365 har en innebygd antimalware- og antispamfiltreringsfunksjon som beskytter innkommende og utgående e-poster fra skadelig programvare og spam, og administratorer trenger ikke opprette eller vedlikeholde disse filtreringsteknologiene ettersom de er aktivert som standard.

Men hvis du fortsatt føler behovet for et annet antivirus for Office 365, finnes det et mylder av muligheter du kan velge mellom for å dekke dine behov.

Antivirusprogramvare for Office 365

1

Bitdefender (anbefalt)

Bitdefender er det ledende antivirusprogrammet for Office 365, som beskytter mot eventuelle sofistikerte trusler, hva med GravityZone-verktøyet - en adaptiv, lagret sluttpunkts sikkerhet designet for sky og virtualisering - som beskytter mot avanserte målrettede angrep.

GravityZone-funksjonen, som finnes i Bitdefender GravityZone Business Security, utfører sine beskyttende funksjoner gjennom overvåking og revolusjonerende hypervisor introspeksjonsarkitektur, lagdelt neste generasjons endepunktsbeskyttelse mot cybertrusler for å oppdage avanserte vedvarende trusler og beskyttelse mot ransomware og defeatsutnyttelser, og null dag angrep.

Den er kraftig, enkel og ideell for forretningsbruk, pluss det har konsekvent rangeres først i uavhengige tester.

Du finner det enkelt å installere og overvåke eksternt fra en enkelt, kraftig skyskonsoll, pluss at den også er svært kostnadseffektiv.

 • Last ned Bitdefender Antivirus til en spesiell 50% rabattpris
2

Emsisoft Anti-Malware (antydet)

Emsisoft Anti-Malware er det perfekte ekstra sikkerhetsklasse for din PC eller bærbar PC. Den fungerer perfekt på hvilken som helst maskinvarekonfigurasjon og støtter både x32 og x64-plattformer.

Dette verktøyet har en dobbeltmotor skanner som holder alle dine filer trygge og reagerer umiddelbart når en fil har en ukjent endring eller kilde. Dens anti-malware og anti-ransomware sikkerhet vil holde deg trygg mens du surfer. En annen flott funksjon er dens adferdsblocker. Dette fantastiske verktøyet oppdager selv de ikke-kjent truslene og ukjente signaturene.

Emsisoft Anti-Malware er jordbruksverktøy som kommer til en bra pris, rundt $ 20, som er en bedre pris enn andre populære antivirusser. Det har også gode rangeringer i mange uavhengige tester. Du kan finne mer informasjon og laste den ned i linken under.

 • Sjekk nå Emsisoft Anti-Malware
3

Bullguard

BullGuard-antivirus for Office 365 inneholder innovative, flerlags-forsvar som blokkerer alle former for ondsinnede trusler, noe som sikrer optimal ytelse.

Funksjoner inkluderer en sårbarhetsskanner for å oppdage utdatert programvare som lett utnyttes av hackere, gratis og kraftig sikkerhetskopiering for å holde filene dine trygge i tilfelle systemkrasj eller datatap, atferdsbasert deteksjon, antispam-filtre, en funksjon som stopper uønskede apper fra hijacking nettleseren din og automatisk PC-tune opp.

Med den tradisjonelle signaturbaserte beskyttelsen kombinert med atferdsbasert beskyttelse, beskytter BullGuard mot kjente og nye malwareutbrudd, med bransjeledende registreringshastigheter.

Det er enkelt å navigere med en effektiv, brukervennlig design og brukervennlig dashbordgrensesnitt med tydelig merkede funksjoner og handlinger.

- Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

 • LES OGSÅ: Hvordan fikse "Office 365 0x8004FC12 feil" i Windows 10
4

Panda (foreslått)

Panda's Cloud Protection er et antivirusprogram for Office 365 som leveres med endpoint-skybasert antimalware- og brannmurbeskyttelse, samt e-posttrafikkfiltrering for å sikre at bare virus- og spamfrie e-postadresser kommer til dine lokaler.

Det garanterer også den høyeste beskyttelse for sluttpunkt og e-post, ved hjelp av det kollektive intelligensverktøyet som sikrer at filene oppdateres kontinuerlig og automatisk.

Brannmuren er personlig eller administrert, pluss den har skybasert antispamfiltrering.

Den er enkel å bruke, minimal på vedlikeholdskostnader, og optimaliserer forbruket av båndbredde og endepunktsressurser, samtidig som man unngår inoperativ trafikk og minimerer serverbelastning.

Funksjoner inkluderer en vert webkonsoll, profilbasert beskyttelse, fleksibel installasjon, detaljerte e-postrapporter, sårbarhet og trusselsvurdering, samt ledelsesdelegasjon blant andre.

For e-postbeskyttelse får du e-post spamfiltrering, garantert tilgjengelighet, karantenehåndtering og ubegrenset domenealias, pluss så mye mer.

- Kjøp nå Panda Internet Security (få 50% på alle planer)

 • LES OGSÅ: Best Antivirus-programvare som skal brukes i 2018 for Windows 10-PCen
5

Symantec

Symantec gir deg synlighet, kontroll, beskyttelse og ytelse.

Dette antivirusprogrammet for Office 365 beskytter dine sensitive data mot tap, beskytter brukerkontoer mot kompromiss, forhindrer trusler i e-postene dine, blokkerer avanserte angrep og optimaliserer sluttbrukeropplevelsen.

For å kunne bruke Office 365 på en trygg måte, trenger du et antivirusprogram som gir en slik synlighet, kontrollerer konfidensielle og samsvarsrelaterte data i kontoene dine, og forhindrer databrudd på grunn av eksponering eller eksfiltrering via fildeling.

Filer som finnes i sky apps, for eksempel Office 365, er bredt delt og i fare for å bli eksponert, pluss at de inneholder konfidensielle, sensitive og compliance-relaterte data.

Symantec lar deg raskt reagere på sikkerhetshendelser med omfattende loggdata for undersøkelser, samtidig som du beskytter din organisasjon med et integrert sikkerhetssystem.

Du kan sikre Office 365-kontoene dine med Symantec CloudSOC CASB, beskytte Office 365-e-postmeldinger med Symantec Email Security-skyen, eller beskytte dataene dine med Symantec Data Loss Prevention and Encryption for Office 365.

Få Symantec

 • LES OGSÅ: 5 beste Microsoft Office-alternativer for Windows 10
6

Kaspersky

Med Kaspersky Security-antivirus for Office 365 kan du beskytte postkassene dine som administreres gjennom denne skyen appen. E-postmeldingene dine blir også skannet etter virus og andre malware trusler som kan overføres via e-post, inkludert spam og phishing.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 har antivirus-, antiphishing- og antispam-beskyttelse og vedleggsfiltrering.

Den kan skanne innkommende og utgående e-post for skadelig programvare, filtrere spam fra brukerpostkasser, skanne e-postmeldinger for phishing og ondsinnede lenker, filtrer vedlegg i e-postmeldinger, flytt meldinger til sikkerhetskopiering for å forhindre tap av data, informer systemadministratoren om meldinger med ondsinnede objekter eller filtrerte vedlegg, og vise appaktivitetsstatistikk.

- Last ned nå Kaspersky fra den offisielle nettsiden

 • LES OGSÅ: Microsoft for å avdekke Office 2019 forhåndsvisninger i midten av 2018
7

Trend Micro

Dette antivirusprogrammet for Office 365 har overlegen beskyttelse, blokkering av angrep, enkel API-integrasjon og Office 365-sikkerhet.

Konkret oppretter Trend Micro raskt uten å påvirke brukerne eller enhetene i nettverket ditt, lar deg håndtere trusler og datatabsforebygging sentralt med Control Manager, og gir deg sandkasseanalyserapporter for trusselinnsikt og deling.

Den anerkjente Office 365-beskyttelsen avdekker ransomware, e-postkompromiss og andre ondsinnede angrep.

Du får også overlegen beskyttelse mot ukjent malware, da det oppdager slike trusler ved hjelp av mønsterfrie teknologier, med dokumentutnyttelsesdeteksjon og atferdsanalyse med Trend Micro Deep Discovery sandboksteknologi.

Det oppdager også innkommende og interne phishing-angrep ved hjelp av massiv trussel intelligens fra Trend Micros Smart Protection Network for å finne og blokkere nettadresser som er skjult i meldingslegemet og e-postvedlegg som fører til skadelig programvare.

Trend Micros Smart Protection Complete Suite beskytter brukerne og deres data ved å kombinere det bredeste spekteret av endpoint- og mobiltrusselbeskyttelsesfunksjoner med flere lag med e-postsamarbeid og gateway-sikkerhet.

Få Trend Micro

8

AVG Antivirus

En annen solid antivirusprogramvare som du kanskje vil vurdere er AVG Antivirus. Dette antivirusprogrammet gir beskyttelse mot vanlige trusler, inkludert virus, spionprogrammer og ransomware. I tillegg vil dette verktøyet blokkere usikre koblinger, nedlastinger og skadelige e-postvedlegg.

Programmet støtter også sanntidssikkerhetsoppdateringer i sanntid, og det kan til og med skanne PCen for ytelsesproblemer. AVG Antivirus er tilgjengelig i to versjoner, og mens den gratis versjonen har alle de nevnte funksjonene, tilbyr Internett-sikkerhetsversjonen fullstendig systembeskyttelse for din PC.

Denne versjonen tilbyr tilleggsfunksjoner som et ekstra lag med ransomware beskyttelse og webkamera beskyttelse. En annen flott funksjon tilgjengelig i denne versjonen er Enhanced Firewall, slik at du enkelt kan overvåke din online trafikk og velge hvilke programmer som har tilgang til Internett.

AVG Internet Security har også anti-phishing-beskyttelse, slik at den lett kan oppdage skadelige nettsteder og forhindre at de stjeler dataene dine. Det er verdt å nevne at dette verktøyet også er tilgjengelig på Android-plattformen, så hvis du trenger å beskytte Android-enheten din, kan du vurdere dette verktøyet.

Samlet gir AVG Antivirus gode funksjoner, og hvis du leter etter grunnleggende beskyttelse, vil du kanskje prøve den gratis versjonen. På den annen side, hvis du trenger full systembeskyttelse sammen med noen avanserte funksjoner, vil du kanskje vurdere å få Internet Security-versjonen.

Oversikt:

 • Beskyttelse mot skadelig programvare, spyware og ransomware
 • Anti-phishing-deteksjon
 • Ekstra ransomware beskyttelse
 • Webkamera beskyttelse
 • Forbedret brannmur

- Last ned AVG AntiVirus nå

Er du klar til å sikre din bedrift med noe av disse beste antivirusprogrammet for Office 365? Del din favoritt og hvorfor ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at våre brukere vil ha et bredere spekter av alternativer.