6 beste VPN-er som fungerer selv når de er blokkert [Du vil si takk]

Internett-leverandører forhindrer vanligvis tilgang til innhold basert på regjeringens direktiver. Årsakene til begrensninger på tilgang til et nettsted kan være mange og for det meste forskjellig fra land til land.

For eksempel i Facebook er Facebook forbudt og utilgjengelig, de fleste land blokkerer tilgangen til torrentwebsteder for piratkopiering, og enkelte land som India har blokkert tilgangen til voksne nettsteder. I tillegg har noen land også blokkert VoIP-baserte samtaler laget av apper som WhatsApp og Skype.

Mens Internett-leverandørene er bundet til å tå regjeringslinjen, ser internettbrukerne etter måter å låse opp nettsteder og apper på smarttelefonen og datamaskinene. Hvis du er en av brukerne som har vanskelig å få tilgang til blokkerte nettsteder i ditt land, har vi løsningen for deg.

Internett-proxyene er en måte å få tilgang til blokkerte nettsteder. Imidlertid er tredjeparts proxy-nettsteder vanligvis sakte og upålitelige. Det er her VPN-klienter kommer inn i spill.

VPN (Virtual Private Network) er et privat nettverk som skaper en sikker kommunikasjonslinje mellom brukerne og tjenesteleverandørene for å beskytte data ved å kryptere den. Men VPN er også vanlig medium for å omgå blokkert nettsteder.

Det finnes flere VPN-leverandører tilgjengelig på markedet, og alle hevder å være de beste i virksomheten. Så hva skal du tro på?

For å gjøre det litt enklere for deg, har vi gjennomgått de store VPNene og opprettet denne artikkelen, og viser de beste VPN-ene som skal brukes når de er blokkert av din internettleverandør.