5 nyttige programvarealternativer som enkelt kan reparere MOV-filer

Med de nyeste teknologiske fremskritt innen domenet til bærbare enheter, er underholdning en svært viktig del av samfunnets struktur. I dag bærer vi disse enhetene overalt hvor vi går, slik at vi kan holde kontakten med våre kjære, og også få tilgang til digitalt innhold på farten.

En viktig del av måten vi velger å bli underholdt som et samfunn, er basert på å se videoklipp. Når vi ønsker å slappe av etter en hard dag på kontoret, glem problemer om en stund, og bare koble fra, velger vi å koble til et annet miljø. Dette miljøet kan fylles med filmer, TV-programmer, musikkklipp, dokumentarfilmer, etc.

På grunn av økningen i popularitet for videoinnhold på nettet, er et av de mest brukte formatene. MOV. Dette formatet ble opprinnelig opprettet av Apple, og kalles vanligvis QuickTime. Dette formatet brukes spesielt til å lagre videoer på nettet for ulike webtjenester.

Det er viktig at vi kan spille av favorittfilmer eller videoklipp uten avbrudd. På grunn av korrupsjon i videofilene kan du noen ganger ikke spille videoen, eller det fryser fra tid til annen, noe som kan bli veldig frustrerende over tid.

Videofiler kan bli ødelagt av en rekke årsaker - en ødelagt overskrift, tap av internettforbindelse når filen ble lastet ned, eller til og med et strømbrudd på PCen når mediet spilles.

Hvis du har noen av disse problemene, les videre for å finne ut mer om hvordan du kan reparere dine ødelagte videofiler ved hjelp av spesialisert programvare.

Hvilken programvare kan jeg bruke til å fikse ødelagte videoer?

1

Stellar Reparasjon for video

Stellar Repair for Video er et utrolig kraftig verktøy som lar deg reparere ødelagte eller ødelagte MOV-filer, men tilbyr også støtte for MP4, AVI, MKV, WMV, FLV, DIVX, MPEG, etc.

Denne programvaren har et veldig brukervennlig grensesnitt, og kan reparere disse videofilformatene, uansett hvordan de ble ødelagt, og lar deg også behandle flere enn én video samtidig.

Hvis din ødelagte fil er skadet alvorlig, bruker Stellar Repair en "prøvefil". Denne filen må være av samme størrelse som den ødelagte videoen, tatt med samme enhet, og med samme format.

Hvis alle krypter er oppfylt, kan du deretter reparere videoer som du vanligvis ikke kunne bruke ved hjelp av annen programvare. Dette gjør Stellar Repair en av de beste programvareløsningene på markedet for å reparere ødelagte videofiler.

Etter at reparasjonsprosessen er fullført, kan du lagre den nye videoen til ønsket mappe på PCen, eller til og med på en USB-pinne eller CD.

 • Last ned nå Stellar Repair for Video gratis
 • Kjøp nå Stellar Repair for Video
2

Remo Repair Mov

Denne programvaren er spesielt utformet for å takle mulige korrupsjonsproblemer på .MOV-filer. Remo Reparasjon kan reparere MOV og MP4 videoer fra en rekke kilder - kameraer, smarttelefoner, etc.

Remo Repair MOV har en enkel å forstå og bruker brukergrensesnitt som gir deg rask tilgang til å reparere dine skadede filer.

Denne programvaren fungerer ved å analysere videoen du oppgav, dele den inn i en lyd- og videostrømmer (for å kunne identifisere feil), fikser feilene, og de knytter seg sammen igjen automatisk til en sunn og spillbar MOV- eller MP4-fil.

Her er en liste over videofilkodeker som støttes av Remo Repair MOV:

 • Audio - så, RAW, mp4a
 • Video - avc1, mp4v, mjpeg

Det er verdt å merke seg at nivået som denne programvaren kan reparere din ødelagte fil, kommer ned til modellen til kameraet som ble brukt til å fange det, og de støttede kodeksformatene som er funnet ovenfor.

Last ned Remo Repair MOV

3

Yodot Mov Reparasjon

Yodot MOV Repair er et annet flott programvarealternativ som gir deg muligheten til å reparere videofiler - MOV, MP4, M4V. Denne appen har et flott brukergrensesnitt som gir tydelig informasjon og tilgang til alle appens funksjoner.

Denne programvaren analyserer automatisk filen du sendte inn, splittrer den i et eget lyd- og videospor, analyserer dem, og deretter løser det de oppdagede feilene. Etter reparasjonen er Yodot Repair automatisk sammen med lyd- og videostiene sammen, og gir deg det endelige resultatet: en perfekt fungerende videofil.

En av de beste funksjonene i denne appen er at den lar deg reparere High Definition MOV-filer opprettet av HD-kameraer som GoPro, men også høykvalitets CCTV-kameraer, blant andre. Å ha denne evnen lar deg reparere videoer på et profesjonelt nivå, og få utrolig skarpe resultater uten å miste noe av det opprinnelige innholdet.

Etter at reparasjonsprosessen er fullført, gir Yodot deg muligheten til å se videofilen din før du lagrer den, og sørg for at hele videoen er riktig reparert.

Denne programvaren fungerer med filer opprettet av forskjellige kameramerker som Canon, Nikon, Olympus, GoPro, etc., og tilbyr en brukervennlig måte å reparere videoene dine raskt.

Hvis du vil se en side med de vanligste spørsmålene, klikk her.

Last ned Yodot MOV Reparasjon

4

Digital Video Reparasjon

Digital Video Repair er et annet flott programvarealternativ som var spesielt utviklet for å takle problemer med ødelagte videofiler. Det kan fikse MP4, MOV og også AVI-filer som er kodet med Xvid, DivX, MPEG4, 3ivx og også Angel Potion codecs.

Med denne programvaren kan du se videoene dine uten avbrudd eller lockups, ta MOV-filene og analysere lyd- og videostiene separat, løse problemene, og bli med i et høyverdig ferdigresultat.

Du kan bruke Digital Video Repair til å fikse MOV-filer som ikke ble lastet ned helt fra nettet, eller til og med et lokalt nettverk. Denne appen søker automatisk etter de manglende delene, og rekonstruerer dem slik at du kan spille av videoen.

En av de beste funksjonene i denne programvaren er at du forsikrer deg om at ingen data går tapt i reparasjonsprosessen, noe som gir deg trygghet om at resultatene vil holde all viktig informasjon og kaste bort feilene.

Her er noen av Digital Video Repair beste funksjoner:

 • Reparer indeksfiler og AVI-filer som er større enn 2 GB
 • Oppdager automatisk nøkkelramme fra kodeker som - XviD, DivX 4 og 5, 3ivx, Microsoft MPEG4 (versjoner 1, 2, 3), DivX 3.11 og sen (versjoner 1, 2, 3 lav og rask) og AngelPotion (versjoner 1 og 2)
 • Behandle flerspor videofiler
 • Oppfrisker videoen din ved å slette ikke nødvendige elementer
 • Støtter en rekke språk

Det er verdt å merke seg at for å holde Digital Video Repair gratis for nedlasting, kommer nedlastingen sammen med en annen programvare kalt 'ReelvantKnowledge'.

Denne appen er et godt verktøy, men hvis du ikke trenger det, kan du enkelt avinstallere det fra alternativet Legg til eller fjern programmer som finnes i Kontrollpanel på Windows PC.

Last ned Digital Video Repair

5

VideoLAN Media Player

Selv om det er åpenbart fra tittelen at dette egentlig ikke er en videoredigerings softare, er VLC en utrolig kraftig multimediespiller som kan hjelpe deg med å reparere dine ødelagte videofiler enkelt - MP4, MOV, AVI, QTRM.

VLC har også støtte for nesten alle lyd- og videokomprimeringsmetoder og -formater, noe som gjør den til en av de mest allsidige mediespillerene på markedet.

For å kunne bruke denne flotte funksjonen til VideoLan Media Player, må du gå til 'Verktøy'> 'Innstillinger' . I de nye vinduene som vises, må du finne og klikke på 'Inputs and Codecs', deretter bla ned til bunnen av siden, og finn delen som heter 'Skadet eller ufullstendig AVI-fil' .

Hvis du klikker på det alternativet, vil du se en rullegardinmeny med noen flere ekstra alternativer. Velg "Always Fix", og lagre innstillingene dine. Når du vil spille av videoen neste, vil VLC automatisk prøve å fikse det.

Hvis videoen din er skadet alvorlig, og VLC ikke ser ut til å løse problemet, anbefales det at du prøver et av de andre programalternativene som presenteres i denne artikkelen.

Last ned VideoLAN Media Player

Konklusjon

Wwe alle hater ikke å kunne se våre favorittvideoer uten forstyrrelser, og med en anstendig kvalitet. Det er viktig at vi forstår programvarealternativene som er tilgjengelige på markedet i 2019, som kan hjelpe deg med å nå disse målene.

Av denne grunn, i denne artikkelen, utforsket vi noen av de beste programvarealternativene enn kan reparere skadede MOV-filer, blant mange andre formater også.

Vi vil gjerne finne ut hva din erfaring med å bruke denne typen programvare var, og hvis du har noen anbefalinger. Ta gjerne kontakt med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • Slik løser du alle ødelagte videofiler på din Windows-PC
 • Slik løser du OneDrive-videoer som ikke spilles
 • Fiks pixelerte videoer med disse 5 programvareløsningene