5 raske Android emulatorer for PC for en lagfri opplevelse

Android er et av de mest populære mobile operativsystemene i verden, og det brukes på et bredt spekter av telefoner, tabletter, etc. En av de beste delene om Android OS er at den enkelt kan emuleres på en Windows-PC.

Med de nyeste fremskrittene i Android-spillets kvalitet og kompleksitet, øker emulatorene for Android også i popularitet. Emulatorer kan brukes til å spille Android-spill, kjøre programmer fra Google Play Store, og kan til og med brukes av utviklere som trenger en måte å teste sine applikasjoner på i et sandkassemiljø.

Det finnes et bredt spekter av Android-emulatorer på markedet, og å velge det beste for deg, kan være en vanskelig jobb. Det kan bli forvirrende når du utforsker evnen til alle emulatorer.

Derfor vil vi i denne artikkelen utforske noen av de beste Android-emulatorene på markedet som lar deg kjøre spill og programmer med liten eller ingen lagring.

Merk : Mengden lagring du får når du bruker noen av Android-emulatorene som presenteres i denne artikkelen, avhenger mye av hvor kraftig systemet ditt er.

5 Android emulatorer som ikke forårsaker noe lag

1

NoxPlayer

NoxPlayer er en utrolig kraftig Android-emulator med et brukervennlig og lettforståelig grensesnitt som gir deg muligheten til å spille dine favoritt Android-spill på din PC med en større skjerm, og har et bredt spekter av tilpasningsalternativer.

Du kan tilpasse innstillingene til NoxPlayer, inkludert størrelsen på skjermen (fullskjerm 720p og Full HD-funksjoner), DirectX og OpenGL-funksjoner, og still inn ønsket CPU-hastighet og RAM-bruk for din virtuelle Android-enhet.

Denne programvaren har også et flott sett med funksjoner som er organisert i en verktøylinje på høyre side av skjermen. Du kan bruke alternativene som finnes på denne verktøylinjen til å endre retningen på skjermen (fra stående til landskap), overføre filer mellom din virtuelle enhet og PC-harddisk, ta skjermbilder og mange andre alternativer.

NoxPlayer støtter 3 forskjellige Android-versjoner: Android 4.4.2, Android 5.1.1 og Android 7.1.2.

Du kan finne en veldig nyttig liste med informasjon om hvordan du bruker NoxPlayer på den offisielle FAQ-siden.

 • Last ned nå NoxPlayer gratis
2

MEMU Play

MeMu Play er en annen kraftig Android-emulator for PC. Selv om det ikke er så godt kjent som NoxPlayer eller BlueStacks, gir det en flott emulasjon for både apps og spill. Det var spesielt designet for å ha flere alternativer for spill enn det har for apps. Men samlet sett er ytelsen til denne programvaren på nivå med mulighetene til Nox og BlueStacks.

Denne programvaren gir deg et stort utvalg av alternativer som lar deg konfigurere emulatoren for å passe dine eksakte behov. Du kan bruke tastaturkartingsfunksjonen for å angi egendefinerte kontroller som lar deg spille spill som krever en berøringsskjerm, ved hjelp av tastaturet og musen.

Smart Keymapping er en veldig nyttig funksjon å ha spesielt for MOBA og FSP-spill. MeMu Play støtter denne funksjonen, og vi er sikker på at den vil komme veldig bra spesielt for PUBG Mobile, PUBG Mobile Lite, Brawl Stars, Mobile Legends, etc. Tastetrykket vises og forsvinner på riktig tidspunkt og sted når du spiller spillet.

Innstillingen av egendefinerte kontroller er enkel, du trenger bare å klikke på området på skjermen, og velg en handlingstast. Det er også forhåndsdefinerte og innebygde kartleggingsalternativer for FPS og MOBA-spill.

En av de mest nyttige funksjonene denne emulatoren har, er at den gir støtte for både Intel- og AMD-brikkesett, slik at du kan bruke den på nesten hvilken som helst datamaskin. Det kan kjøres på Windows 7, Windows 8, Windows 10, og til og med eldre versjoner operativsystemer.

Du kan også installere APK-filer med ett klikk, du kan ta skjermbilder av spillingen din, videoopptak, etc. Det har også en operasjonsfunksjon som lar deg ta opp makroer og automatisere repeterende oppgaver når det trengs.

Som i tilfeller av NoxPlayer og BlueStacks kommer MEMU Play også forrotet, og du kan også angi tilpasset skjermoppløsning (opptil 4K kvalitet), CPU-kjerner, RAM, etc.

Du har også tilgang til avanserte alternativer som lar deg endre den virtuelle enhetsmodellen, IMEI, SIM-kortet og til og med telefonnummeret. Disse funksjonene er svært nyttige for utviklere når de trenger å teste applikasjoner.

MEMU støtter også Android 4.4, 5.1 og 7.1.

Løper opp Memu Play
 • Enkel brukergrensesnitt
 • Fungerer bra på Windows 10
 • Mapping for MOBA
Last ned Memu gratis
3

BlueStacks

BlueStacks er et annet ekstremt populært emuleringsprogramvare som lar deg kjøre en virtuell enhet med et Android OS som kjører, noe som gir deg tilgang til mange programmer og spill.

Denne programvaren kan brukes til et bredt spekter av oppgaver, men det mest populære er langt å spille Android-spill på en større skjerm. Du kan også installere noen apper fra Play Store eller Bluestacks Apps Store, og bruk dem på samme måte som du ville hvis du hadde en fysisk enhet i hendene dine.

Den nyeste versjonen av denne programvaren, BlueStacks 4, har et veldig enkelt å forstå brukergrensesnitt, og inneholder også et godt utvalg av ytelsesforbedringer og ekstra funksjoner.

Eierne av denne programvaren sier at den fjerde versjonen av denne programvaren er en av de raskeste av alle versjoner av BlueStacks som er utgitt, med en estimert hastighet på opptil 6 ganger raskere enn Samsung Galaxy S9 + mobilenheten.

Du kan enkelt tilpasse spillkontroller, kan kjøre flere forekomster av BlueStacks, og hvis datamaskinens maskinvare er opp til på linje, kan du til og med kjøre flere spill samtidig.

 • Last ned nå Bluestacks gratis fra denne lenken (+ gratis spill)
4

Ko Player

Ko Player er en annen flott contender for det beste programvaren som lar deg etterligne Android OS på Windows PC. Etter emuleringen kan du få tilgang til alle Android-programmer eller -spill, og spill / bruk dem på større oppløsning.

Denne programvaren er bygget på x86 Arkitektur, støtter OpenGL og maskinvare akselerasjon, og gir god stabilitet. Du kan bruke flere kontoer med denne programvaren, har videoopptaksmuligheter, og tillater også bruk av både gamepads og tastatur.

Fordi dette er et lettvint programvarealternativ og ikke har samme mengde funksjoner som NoxPlayer eller BlueStacks, gjør Ko Player til en av de raskeste emuleringsprogramvarene på markedet.

Her er noen mer bemerkelsesverdige funksjoner:

 • Kan logge på flere kontoer samtidig
 • Flott kvalitetsbilde for større dataskjermer
 • Tastatur kartlegging evner - lar deg tilpasse måten du kan styre den virtuelle enheten på
 • App Center - inneholder enda mer kompatible programmer og spill
 • Liten installasjonsstørrelse

Last ned Ko Player

5

Droid4X

Droid4X er en annen lett og gratis android emulator som fungerer perfekt på Windows-operativsystemer. Du kan bruke denne programvaren til å enkelt spille favorittspill og -programmer på en større skjerm.

En av de mest interessante funksjonene til Droid4X er mengden ressurser det trenger å kjøre. Sammenlignet med NoxPlayer og BlueStacks, tilbyr denne programvaren gode emulasjonsfunksjoner, selv for lavpresterede datamaskiner.

Du kan enkelt ta opp skjermbildet til den emulerte enhet, og kan også konfigurere gamepad og tastatur for å passe dine behov perfekt.

Viktige funksjoner i Droid4X inkluderer:

 • Ubegrenset antall apper og spill
 • Perfekt kompatibel med berøringsskjerm enheter
 • Kan laste ned apper direkte
 • Lag tilpassede kontroller

Last ned Droid4x

Konklusjon

I denne artikkelen utforsket vi noen av de beste Android-emulerende programvare på markedet i 2019. Hvis du har en kraftig datamaskin med mye RAM og prosessorkraft, vil de beste alternativene for deg være NoxPlayer.

Hvis datamaskinen er gjennomsnittlig i ytelsen, anbefaler vi at du prøver ut BlueStacks eller MeMu Play. Hvis datamaskinen ikke er veldig kraftig, vil du kanskje sjekke ut Ko Player eller Droid4X.

Funksjonene som finnes i programvaren som presenteres ovenfor, vil sikkert dekke alle dine behov for å spille spill eller kjøre noen Android-applikasjoner på en emulert virtuell enhet.

Vi vil gjerne vite hva din mening om denne programvaren er. Ta gjerne kontakt med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • Genstalgia: Best Windows 8, 10 Sega Genesis Emulator
 • 5 + beste iPhone og iPad emulatorer for Windows 10
 • Original PlayStation-emulator er tilgjengelig på Xbox One