5 beste USB-C spillmus for å komme i 2018

En spillmus har flere funksjoner som gjør den egnet til å spille spill på datamaskinen, for eksempel knapper, følsomhet, justerbar vekt, utskiftbare deler og svartider er raskere enn vanlig eller vanlig mus.

Med det kommer til USB-type C-kontakten, sliter de fleste fortsatt med å finne spillmus med denne USB-typen, og det kan være en skremmende oppgave.

Hvis du har søkt etter den beste USB-spillmusen og ikke kan synes å finne dem, her er noen toppvalg du kan sjekke ut.

Beste USB-C spillmus for 2018

1

Sunwe (anbefalt)

Dette er den beste USB-C spillmusen for utmerket stabil ytelse.

Funksjonene inkluderer 6 nøkkel knapper, et pustelys med fire farger for lading, som også endres når DPI er satt. Lyset er mykt og gjør ikke vondt i øynene, og er spesielt vakkert når du bruker om natten når fingrene avslører lyset.

Den er i samsvar med menneskelig ingeniørdesign, og lar hånden holde den lett med komfort, og dermed redusere palme muskel sårhet. Det er også plugg og spill, og kutter ut behovet for USB-C-hubber eller -adaptere for å slå på andre enheter.

I motsetning til vanlig trådløs eller Bluetooth-mus, gir denne en stabil og god brukeropplevelse med dra og slipp kommandoer til knappene som brukes til å sette opp musen akkurat slik du vil ha den.

Andre funksjoner inkluderer designet formet med myke gummihåndtak som passer til din hånd og er designet for å holde komforten. Den buede designen lar deg bruke musen i lange timer uten å bli sliten.

  • Kjøp den nå på Amazon

Den leveres med 1 års garanti og 30 dager uten spørsmålspørsmål for utveksling eller retur, støttet av den beste kundeservice.

Nyt brukervennlig design, ultra rask overføringshastighet med type C-grensesnitt, stabilitet, ingen forsinkelser eller utbrudd, brukervennlighet, komfort, samt kompatibilitet med de fleste operativsystemer, inkludert Windows.

3

Innomax

Hvis du leter etter høy kvalitet og verdi i en pakke, er Innomax den beste USB-C spillmusen du kan få.

Funksjoner inkluderer menneskelig palme struktur design for økt komfort og redusert palme muskel sårhet, en USB-C 3.0 adapter for å koble til USB-enheter som disker og tastaturer, og stabil ytelse.

Denne spillmusen gir rask dataoverføring fra type C-kontakten, og lommedesignen gjør det mulig å bære det bekvemt når du reiser eller jobber.

- Kjøp den nå på Amazon

5

Sunwe ergonomisk USB-C-mus

Denne USB-C-spillmusen leveres med Bluetrace-sensorteknologi for nøyaktig musekontroll på alle overflater, med 4 DPI-nivåer, og den er kompatibel med datamaskiner som har type C-porten.

Den gir utmerket, stabil ytelse, og etterligner den menneskelige palmdesignstrukturen ved å holde en mus, slik at du kan holde den lett med komfort og dermed redusere palme muskel sårhet.

Du kan også bruke den til å styre telefonen eller nettbrettet, og hastigheten er ganske jevn.

- Kjøp den nå på Amazon

  • LES OGSÅ: Musen går av skjermen? Disse 5 raske løsningene løser problemet

Så, hvilken mus har du tenkt å kjøpe denne høytiden?