5 kunngjøringsprogramvare for live-kunngjøringer og bakgrunnsmusikk

Fra skoler og banker til kjøpesentre og jernbanestasjoner, brukes kunngjøringsprogramvare til kommunikasjon, samt multimediaformål som å spille musikk og reklame på offentlige og private områder.

Kunngjøringer programvare brukes også til å kunngjøre arbeid og lukkertid, spille bakgrunnsmusikk samt salgsfremmende tilbud i kjøpesentre. Kasinoer og hoteller bruker programvaren til å gjøre kunngjøringer til ulike områder innenfor bygningen, inkludert evakueringsmelding om nødsituasjoner.

Andre virksomheter som bruker kunngjøringsprogramvare er banker for å annonsere billettnummer, supermarkeder for salgsfremmende meldinger og personsøking, samt store butikker bruker det til spesiell soneringsavdeling for å tilkalle ansatte og kunder og som en effektiv kommunikasjonsmåte.

Informasjonssystemet er ikke bare laget av en kunngjøringsprogramvare, men krever også (avhengig av forretningstype) LED-displayene viser informasjon relatert til reklamemedier og lydsystem for den muntlige kunngjøringen, samt tekst til tale for å gjøre flerspråklig kunngjøring .

I dag, i denne artikkelen vil vi imidlertid fokusere på den beste kunngjøringsprogramvaren som lar deg automatisk blande musikk, legge til salgsfremmende lyd sammen med live-kunngjøringsmuligheter.

Hva å forvente fra en effektiv kunngjøringsprogramvare?

Avhengig av type virksomhet, bør en kunngjøringsprogramvare tilby følgende funksjoner:

  • Et intuitivt brukergrensesnitt som kan forstås av mindre tech-savvy brukere
  • Automatiserte og direktemeldingsfunksjoner
  • Støtte for tredjepartsprogrammer som skybaserte musikkjenester med fortsettende avspilling
  • Tekst til tale med flerspråklig støtte
  • Kunngjøringskalenderfunksjon
  • Flere sone / arealstøtte

- LES OGSÅ: Topp 5 lydforsterkere for Windows 10 / 8.1 / 7

Beste kunngjøringsprogramvare for 2019

1

BMS Music and Announcement Player

  • Pris - starter på $ 249

BMS Music and Announcement Player er en kunngjøringsprogramvare fra NCH Software som lar deg spille bakgrunnsmusikk, annonser og lage livemeldinger.

Programvaren leveres med et enkelt brukergrensesnitt som kan læres å bruke i en enkelt økt. Alle viktige kontrollene er gitt på hovedsiden. Du kan laste inn musikk og kunngjøre lydfiler til spilleren og justere innstillingene for kunngjøring og musikk fra de respektive kontrollfanene.

Musikkkontrollinnstillingene lar deg planlegge spillerens dato og utløpsdato. Du kan også justere innstillinger for Cue inn og ut. De samme innstillingene er også tilgjengelige for kunngjøringspanelet.

I kategorien Generelt kan du aktivere den automatiske spilleren, angi passordlås for innstillinger, mulighet til å tilbakestille lydkortet med tidsplanen, start datamaskinen på nytt med tidsplan og automatisk slett BMS-element basert på utløpsdato og tilleggsdato.

Du kan videre administrere master volumkontroll, konvertere lydfiler til MP3, tweak innstillinger for Digital Signal Processor som inkluderer Dynamic Range kompressor og Multiband Active EQ for å justere Bass og Treble.

Musikk- og kunngjøringsfanen lar deg autoplay kunngjøre tilfeldig intervaller, sette mikrofonpaging og autoplay tilfeldig musikkspor. Hvis du flytter til Zone-alternativer, kan du velge et par soner (opptil 16 soner) for live-meldingen sammen med lydenheten for den valgte sonen.

For live-meldinger må du laste ned IAPremote-programvaren som tilbys av NCH-programvare. Andre funksjoner som støttes av BMS Music and Announcement-programvaren inkluderer en lydkompressor, støtte for onlinemusikkabonnementer, automatisk fading mellom spor, tekst-til-tale-stemme syntese og evnen til å nettverk med andre datamaskiner.

BMS Music and Announcement programvare er et profesjonelt verktøy som er lastet med funksjonen, men likevel enkel å bruke. Du kan laste ned prøveversjonen av programvaren fra lenken nedenfor.

Last ned MS Music and Announcement

2

storePlay

  • Pris - Begynner på $ 35

StorePlay er ikke din tradisjonelle kunngjøringsprogramvare, men er rettet mot bedrifter som butikker, salonger og kafé som trenger bakgrunnsmusikkløsning som kan spille reklameannonse med jevne mellomrom. Det kan også brukes på kjøpesentre.

StorePlay-planene starter på $ 35 per måned og tilbyr identiske funksjoner på tvers av hele planen, med unntak av tilgjengeligheten av sanger som er forskjellig fra planen til planlegging.

StorePlay gjør det mulig å spille toppmusikklag juridisk i butikkene og andre virksomheter og dekker alle royalties på musikkspor på vegne av kunden.

Musikken kan tilpasses basert på bedriftstype og modus. Du kan styre musikken din eksternt via butikken. Fra nå av planleggingen er fremtiden er utilgjengelig, men sa til å komme snart.

Bortsett fra å laste ned musikk, kan du også laste opp dine egne meldinger som kunngjøringer og salgsfremmende meldinger.

lagrePlay oppdaterer musikkbibliotek hver uke og tilbyr ferske spor hele tiden. Det er en butikk Spill app hvis du vil styre musikk fra smarttelefonen din også.

Eierne kan administrere alle innstillingene fra det sentraliserte enhetens dashbord, som inkluderer innstillinger for lydnivåering og kryssfading, samt muligheten til å legge til kampanjer og meldinger.

StorePlay gjør det enkelt for butikkeiere og bedrifter å spille bakgrunnsmusikk lovlig uten å måtte kjøpe musikken til kommersiell bruk.

Få StorePlay

3

Lydmølle

  • Pris - Gratis 30 dager fullstendig prøveversjon / Grunnleggende utgave $ 29.95 / Ultimate Edition $ 89.95

Sound Mill er et funksjonsrikt musikkspill og kunngjøringsprogramvare som kan brukes i forretnings- og offentlige arenaer, for stand-up forestillinger som magiske show og i teatre.

Programvaren lar deg spille flere lydfiler samtidig for teaterproduksjon med presis kontroll over hvilket spor som spiller når som helst.

For forhandlere og kjøpesentre kan programvaren brukes til å spille musikkspilleliste i røret med en innspilt kunngjøring som salgsfremmende kampanjer og kommende arrangementer med jevne mellomrom. Du kan planlegge forhåndsinnspilt melding som butikkens sluttidsmeddelelse, og Sound Mill vil spille meldingen på en planlagt tid.

For kjøpesentre som har flere butikker, tilbyr Sound Mill Sone-alternativet som lar deg programmere lydspilleliste for hver sone fra en enkelt datamaskin.

Sound Mills støtter alle de store lydformatene, inkludert MIDI, WMA, AU, AIFF, MP4, AVI og mer. Du kan legge til støtte for flere formater ved å installere en tredjepartskodek for å spille populære formater som OGG, AAC og FLAC, etc.

Sound Mill fungerer med berøringsaktiverte enheter, trådløse Bluetooth-høyttalere og tilbyr smarttelefonbasert trådløs kontroll. Andre funksjoner som tilbys av Sound Mill-programvaren er åtte band-equalizer, DSP-effekt, IPC-integrasjon, forretningsmeddelelse og planlegger.

Brukergrensesnittet er enkelt, men programvaren kommer med så mange funksjoner at det ville ta et par dager å lære mutter og bolter å bruke Sound Mill.

Last ned Sound Mill

4

StationPlaylist Creator

  • Pris - Begynner på $ 65

Skaperen er en musikk- og sportsplanlegging programvare som lar deg planlegge musikk og kunngjøring for en hvilken som helst time på dagen. Skaperen kommer med langt flere musikkkontrollfunksjoner enn noen annen musikk- og kunngjøringsprogramvare i segmentet.

En av de interessante funksjonene er at Skaperen kan forhindre at brukeren planlegger flere sanger av samme tempo, med mindre det er med vilje gjort. Du kan planlegge forskjellige sjangre med musikk for en hel dag.

Skaperen programmet virker ikke alene, men krever at en ekstern musikkavspiller spiller av musikken. Mens utviklerne anbefaler Studio-verktøy (fra de samme utviklerne), som er dyrt og må kjøpes separat, fungerer Creator jevnt med gratis spillere som Winamp og Windows Media Player.

Creator-programvare kommer i flere versjoner. Basisversjonen Creator Lite koster $ 65 med noen funksjoner deaktivert, og Pro-versjonen koster $ 259 med alle funksjonene aktivert.

Last ned StationPlaylist Creator

Konklusjon

God musikk i en butikk sies å være en av de viktigste faktorene som påvirker kundene til kjøp, anbefaler butikken til sine venner og familie og bruker mer tid på å handle. Det er også en av de kule måtene å skille merkevaren din fra andre.

Ved å spille musikk i butikker, skaper du en riktig atmosfære ved å maskere uønsket støy som gir en følelse av privat plass og også resulterer i mindre irritert kunde fordi kunden ikke vil betale mye oppmerksomhet til tiden. Det kan også hjelpe medarbeiderne og holde dem i god stemning til tross for at de jobber i flere timer i butikken.

Med våre anbefalinger av den beste programvaren for en automatisk melding i butikk og privatrom, kan du få en positiv innvirkning på kunden og personalet.

Gi oss beskjed om favorittprogramvaren din i kommentarene nedenfor.