15 beste forfatterprogramvare for å revidere innholdet ditt i 2019

For å velge det beste verktøyet for forfatterverktøy, er det viktig å forstå hva forfatterverktøy er.

Forfatterverktøy, ofte kalt eLearning authoring-verktøy, brukes til å lage, samarbeide, integrere og publisere engasjerende og interaktivt innhold ment mest for opplæring og utdanningsformål.

Det beste verktøyet for forfatterverktøy lar deg arbeide med digitaliserte elementer, og / eller lære objekter som skal brukes i treningene dine. Men de tar på seg flere funksjoner som du vil oppdage mens du sjekker ut våre toppvalg for forfatterverktøy.

Forfatterverktøy er viktig fordi innholdet virkelig er konge, mer i eLearning-rommet.

Til dette formål søker trenerne stadig kreative og innovative måter å lage og publisere tilpasset innhold som kan brukes på Internett, i bedrifter eller på CD-ROM. I andre tilfeller er det behov for å gjøre "krasjkurs" eller rask eLearning, som i organisasjoner der informasjon må distribueres, og dermed redusere treningskostnader.

Forfatterverktøysprogramvare kan derfor brukes når du har store lag med varierende ferdigheter, eller for trenere som foretrekker blandede treningsløsninger som bruker en kombinasjon av både klasserom og eLearning-materiale, og dræper to fugler med en stein.

Hvis dette høres ut som det du leter etter, er våre toppvalg for det beste forfatterverktøyet du kan bruke i 2017, og utover.

Hva er de beste forfatterverktøyene for Windows 10?

1. Easygenerator

Som navnet antyder med rette, er Easygenerator et forfatterverktøysprogramvare som er enkelt, brukervennlig og genererer tilpasset innhold som det er skybasert.

Dette verktøyet er klassifisert som en SaaS-løsning, og lar instruksjonsdesignere, eller trenere i forskjellige fagområder, skape engasjerende og interaktivt innhold med stor innvirkning.

Det er rimelig, fremtidssikkert, enkelt å bruke når du lager, designer og publiserer egendefinert innhold, og brukes i mer enn 120 land globalt.

Du kan prøve Easygenerator gratis, og lage vakre kurs raskt og enkelt uten behov for koding eller installasjon. Det er også fullt responsivt, pluss at du ikke trenger å bekymre deg for problemer fra fortiden, som design, optimalisering, måle resultater eller publisering til de riktige standardene.

Alt du trenger å gjøre er å fokusere på å skape ditt tilpassede innhold, og Easygenerator gjør fotverket for deg. Kjernen er et sterkt lærerikt rammeverk som sikrer at elevene får de beste resultatene gjennom en standard målsetting og suksessmålingsmetode som bruker vurderinger.

Det intuitive grensesnittet gir en WYSIWYG (det du ser er det du får), og det er ikke behov for skripting eller programmering med denne programvaren.

Andre funksjoner inkluderer TinCan og SCORM-kompatibelt innhold integrert i verktøyet, og konvertering til mobile enheter som det virker i skyen, er dermed lydhør. Flere fordeler inkluderer innholdsrepurposing eller gjenbruk, forutformede smarte maler, publisering av ett klikk, avansert cloud-infrastruktur, et smart leveringslag og sporing av læringsfremdrift.

Få Easygenerator

  • LES OGSÅ: Her er de beste utdanningsprogrammene for PC

2. Ingenio

Denne forfatterverktøysprogramvaren er beskrevet som neste generasjons læringssystem. Med Ingenio kan du opprette, organisere og forbedre læringsprosessene dine, enten bedriftens eller profesjonelle, uten å bruke ekstra verktøy eller trenger ekstra tekniske ferdigheter.

Velg din bransje, det være seg forretning, rekruttering eller utdanning, og Ingenio skal ta vare på resten. Noen av fordelene er økt kundetilfredshet og engasjement, skalerbarhet for å møte markedets etterspørsel, utdanne og sertifisere forretningspartnere på produktene dine, øke ansettelsesevnen ved hjelp av elektronisk evalueringsverktøy, vurdere teamkompetanse ved å finne styrker og identifisere kunnskapsbrister, oppmuntre kunnskapsdeling, øke læringsprosessen effektivitet, fremme dine kompetanser, og vokse studentbaser over hele verden.

På bare noen få klikk får Ingenio innholdet ditt til brukere på en hvilken som helst enhet, da det også er en Saas-løsning, skybasert med full HTML5-støtte, og du kan bruke den enkelt i full skala. Den er tilgjengelig gratis, uten langsiktige kontrakter involvert.

Få Ingenio

3. Elucidat

Dette er et enkelt, intuitivt authoring-verktøy som er designet for å levere høy kvalitet, med raskere responstid. Med dette verktøyet kan du kontrollere utseendet på merkevaren og innholdet ditt ved å lage maler og annet materiale i samsvar med retningslinjene for merkevaren, designe unikt og engasjerende innhold ved hjelp av Layout Designer-funksjonen, øke hastigheten og forenkle innholdsopprettingen ved hjelp av teamsamarbeidfunksjonen slik at teamet ditt kan kommentere og gi tilbakemelding innen prosjekter.

Du kan også opprette og oppdatere flere versjoner av innholdet ditt med Variations Manager-funksjonen, oversette innhold til flere språk og spore brukerdata globalt, samt analysere og forbedre innholdet ditt ved hjelp av Analytics-funksjonen som fanger detaljert informasjon om innholdets brukere, for eksempel deres plassering, enheter, tid brukt på innholdet og hvordan de svarer på spørsmål.

Andre funksjoner inkluderer enkel redigering, HTML5-utgang som er moderne og raskt, nettleserstøtte så langt tilbake som Internet Explorer 7, full respons, fremtidssikkerhet som betyr at innholdet ditt er trygt og eventuelle endringer oppdateres automatisk, et Asset Library, Gamification og forgrening, Superfast hosting, og gratis gjennomgang alternativer.

Få Elucidat

  • LES OGSÅ: 6 beste antivirusprogramvare for utdanning

4. Formuler 360

Denne forfatterverktøysprogramvaren kommer med de riktige appene og ressursene for deg å skape engasjerende og interaktivt innhold med stor innvirkning. Dens prisbelønte authoring apps inkluderer Storyline 360 ​​og Rise, blant en rekke andre apps. Funksjoner inkluderer over 2 millioner kursegenskaper som maler, bilder, videoer, ikoner og tegn.

Med Articulate's Storyline 360 ​​kan du utvikle egendefinert engasjerende, høy læringspåvirkning og interaktive kurs som kan fungere på en hvilken som helst enhet, samt nybegynnere og eksperter kan bruke den også. Articulate Rise app er nyttig for å bygge responsive kurs på kortest mulig tid, men du trenger bare en nettleser, og du er godt på vei for å lage de vakreste kursene for hvilken som helst skjerm.

Andre funksjoner inkluderer Articulate Review som fremskynder prosjektprosessprosessen med tilbakemelding gitt i en nettleser, live opplæring online ved hjelp av live webinars, ingen koding kreves, og et brukervennlig grensesnitt.

Noen av fordelene du får med Articulate, inkluderer et aktivt nettbasert fellesskap hvor du kan få tips, triks og dele informasjon, fleksibilitet og kjøre innholdet på alle enheter. Du kan få det for $ 1398 eller en 30-dagers gratis prøveversjon for å prøve å kjøre den.

Få artikulere 360

  • LES OGSÅ: Encyclopedia Britannica App for Windows 8, 10: Tradisjon i å gi kunnskap

5. Lectora

Dette er en rimelig, men kraftig skybasert SaaS authoring verktøy programvare som du kan samarbeide med hvor som helst, og når som helst, pluss det fungerer med alle nettlesere og operativsystemer.

Lectora tilbyr fordeler som et intuitivt grensesnitt, automatisk sikkerhetskopiering av filer, nullinstallasjon, publisering til ethvert læringsstyringssystem (LMS), og det er lett å lære. Funksjonene inkluderer en quizbygger, samarbeidsvurderingsverktøy, pre-made handlinger for å lage animasjoner, fleksibel skripting, tilgang til eLearning Brothers grafikk og malbibliotek, og en 30-dagers gratis prøveversjon.

Du kan også få Lectora betalt versjon for $ 1595 per år.

Få Lectora

6. Eliademy

Denne forfatterverktøysprogramvaren lar deg lage ditt eget online kurs med fordeler som enkelhet, sikkerhet og det er fullt tilgjengelig gratis ... for alltid.

Du kan øyeblikkelig lage online kurs, spørrekonkurranser og fora, så del eller embed dem til kurset ditt. Det er virkelig mobil, slik at du kan få tilgang til innholdet ditt fra en hvilken som helst moderne enhet på nettet, inkludert nettbrettet eller smarttelefonen, noe som betyr at du selv kan lage en kurs

e på disse enhetene og forhåndsvisning i en nettleser. Andre funksjoner inkluderer en pedagogisk kalender hvor elevene kan finne alle kurs, spørrekonkurranser og tidsfrister som tildelt, slik at de ikke vil gå glipp av noen oppdateringer, pluss at du kan eie din LMS og laste opp kontaktlisten din, og alle i det vil bli med deg på din LMS, som du har full kontroll over.

Få Eliademy

7. CD2 læring

Hvis du trenger å bygge innhold raskere og enklere, er dette din beste innsats for et forfatterverktøysprogramvare.

Med dette verktøyet kan du dra nytte av funksjoner som et dra og slipp-grensesnitt, evne til å konstruere virkelige verdensimuleringer, spill, vurderinger og andre onlineaktiviteter, samt få analyser alt i ett verktøy.

Du kan også utnytte den mobile muligheten til å lage innhold uansett hvor du er, og til enhver tid, bygge innhold visuelt med verktøyets responsive stiler, importere masseinnhold eller elementer, legge til koder og søkeord, og last opp varer automatisk til et innholdsleveringsnettverk med flere poeng av tilstedeværelse over hele verden.

Standardfunksjoner inkluderer HTML5, endringshåndtering, sporendringer for hvert innhold og tilbakekall når det trengs, enkel opplasting av bilder, video, tekst, dokumenter, simuleringer, flerspråklig støtte og innholdsfortegnelse.

Få CD2-læring

  • LES OGSÅ: 10 beste online planlegging verktøy for å holde agendaen din organisert

8. Adobe Captivate

Denne forfatterverktøysprogramvaren hjelper deg med forfattergrupper av innhold raskt på en HTML5-basert plattform. Det er en stasjonær app tilgjengelig for Windows-operativsystemet og er spioneringen som den kraftigste forfatterverktøysprogramvaren i bransjen, men det trenger mye forståelse for å jobbe med den.

Du trenger imidlertid ikke mye teknisk evne til å lage interaktivt innhold som det bruker veivisere til å veilede deg når du lager og publiserer innholdet ditt. Funksjonene inkluderer fargepaletter, lysbildemester, responsiv og interaktiv utgang, geolokaliseringskapasitet, kraftig skriptfunksjonalitet, og du kan definere gruppehandlinger når du arbeider med flere prosjekter.

Du kan få 30-dagers gratis prøveversjon eller kjøpe den betalte versjonen på $ 1099.

Få Adobe Captivate

9. Shift Learning

Denne forfatterverktøysprogramvaren tilbyr et enkelt arbeidsområde med alle verktøyene du trenger for å jobbe smartere, med sin enkle, intuitive plattform som gir høy ytelse og gir deg full kontroll.

Funksjoner inkluderer en omfattende malerbygger og bibliotek, innebygd lydopptaksstudio, brukervennlig grensesnitt uten kodingskrav, dra og slipp-builder for tilpasset design, interaktive maler hvor du kan legge til videoer, spørrekonkurranser, bilder eller lyd, et ressursbibliotek, pluss responsiv design for mobil og skrivebord, og innebygd gjennomgangssystem.

Du kan kjøpe den for $ 1200 per år, eller få 15-dagers gratis prøveversjon og test kjøre den.

Få skiftlæring

  • LES OGSÅ: Tidsporingsprogramvare: De beste verktøyene for å øke produktiviteten

10. Atomi

Dette er en annen kraftig og rask forfatterverktøysprogramvare med en unik funksjon som heter ActivePresenter. Denne funksjonen inneholder alle verktøyene du trenger for å registrere, redigere og opprette egendefinert innhold.

Andre funksjoner inkluderer Smart Capture som lar deg fange skjermen med et museklikk eller tastetrykk, full bevegelsesopptak, programvare simulering, quizbygging, mikrofon og høyttaleropptak, lyd- og videoredigering uten tap av kvalitet, en rekke former å velge mellom, farger og effekter, interaktivitet, video og HTML5-eksport, samt SCORM-kompatibelt innhold som er mye støttet av de fleste LMS.

Få Atomi

11. Syberworks

Denne forfatterverktøysprogrammet er stolt av å være den raskeste, enkleste og mest effektive på markedet. Med dette verktøyet kan du lage SCORM / AICC-kompatible kurs med lyd, video og animasjoner, oppdatere kursene dine, lære utviklende fag til alle målgrupper og få avgjørende tilbakemeldingsrapportering på en rekke måter.

Den er rask, enkel å bruke, trenger ikke programmeringskunnskap, og lar deg skreddersy utformingen av innholdet ditt, konvertere kurs på en gang eller etter leksjon, vise kursnedlastingsstørrelser, legge til navigeringskontroller og bokmerke for sider, innebygd kurs strukturer, og bygger automatisk pre-test, post-test og leksjon tilbakemelding seksjoner.

Når du har opprettet innholdet ditt og er ferdig med å skrive det, konverterer SyberWorks den automatisk til en online opplæring på 60 sekunder.

Få SyberWorks

12. Composica

Dette er et sosialt e-learning authoring verktøy programvare med sanntid samarbeid evne, og et kraftig miljø fri for programmering, slik at du kan lage ditt høye, interaktive innhold med innebygde sosiale medier. Det er fullt responsivt, og du kan lage kurs, spørrekonkurranser eller spill ved hjelp av nettleseren din, eller samarbeide med teamet ditt for å dele ideer, tilordne oppgaver og gjenbruk av innhold, og publiser deretter endelig dine kreasjoner til LMS, HTML5, PDF eller skrivebord.

Andre funksjoner inkluderer interaktivitet, reell tilbakemelding, sosial integrering, vurderinger delt inn i seksjoner eller kategorier med uovertruffen tilbakemelding, flerspråklige alternativer, import til eksisterende PowerPoint-presentasjoner, sporing av spørsmål eller spørsmål, samarbeid, versjonskontroll for kursene dine, gjenbruk, gjennomgang og tilordne oppgaver, blant annet.

Få komposikk

  • LES OGSÅ: 5 beste språkopplæringsprogramvare for Windows

13. CourseArc

CourseArc authoring tool software forvandler læringsopplevelsen både i et opplæringsopplegg eller i organisasjonen din ved å gjøre læringsprosessen telle. Det forvandler også hvordan du leverer treninger og annen profesjonell utvikling, strømlinjeformer onboarding-prosessen, pluss at den er så effektiv, sparer penger og øker engasjement fordi det er interaktivt.

Det er et verktøy for skapelse av digitalt innhold, hvis fordeler er tilgjengelighet, enkel innholdsopprettelse, overkommelig pris og transformasjon av treningsaktiviteter.

Få CourseArc

14. dominKNOW

Dette er et enkelt verktøy for redigering av programvare med raske og lydhøre funksjoner som adaptiv utdata, HTML5-forfatterskap, gjenbruk og deling av innhold, samarbeid i sanntid, pluss at du kan publisere til LMS eller apper og også skrive ut innholdet. Hvis du trenger å lage responsivt innhold eller simuleringer ved å klikke på en knapp, er dette ditt verktøy.

Den har tre forfattermoduser: Responsive, Tradition eLearning og Software simuleringer, som lar deg levere innhold hvor som helst, og når som helst. Det er skybasert og tilgjengelig på en hvilken som helst enhet, enten det er en PC, bærbar PC, nettbrett eller smarttelefon.

Du kan raskt publisere alt du lager som en webapp, som en desktoppakke, et dokument eller til dominKNOW-mobilspilleren for å bruke den som et ytelsesstøtteverktøy.

Innholdet kan gjenbrukes, slik at du ikke trenger å fortsette å skape flere versjoner.

Få dominKNOW

15. Gomo

Gomo er en veldig interessant elearning authoring programvare som pakker en rekke ekstra funksjoner, inkludert hosting, analytics og apps. Hvis du trenger et verktøy som kan hjelpe deg med å lage innhold innen minutter, er Gomo Learning Suite det riktige valget for deg.

Det er mange innholdsmaler du kan velge mellom, så vi er sikker på at du finner en som oppfyller dine behov for innholdsskaping. Verktøyet tillater flere forfattere å jobbe på samme innhold som er perfekt for samarbeidsformål.

En annen fordel er at dette er et skybasert verktøy, og det er også en gratis prøveversjon tilgjengelig. Så, gå videre og test Gomo for å se om dette verktøyet kan dekke alle dine behov for oppretting og innholdsoppretting.

Prøv Gomo gratis

Har du avgjort på et forfatterverktøysprogramvare du vil bruke? Gi oss beskjed om din favoritt, og hvis du har brukt noe før, vennligst del med oss ​​din erfaring i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.