10 beste programvare for å forbedre videokvaliteten

Amatørentusiasterne har aldri vært nærmere fagfolk når det gjelder videoopptak. En gang i gang var teknologien for å ta opp en god video, bemerkelsesverdig dyrt, men i dag har alle råd til filmstudio-lignende utstyr og prosesseringsverktøy. Du kan nå ta opp 4k videoer med mobiltelefonen, på farten med ubegrensede muligheter. Det eneste som er aktuelt, er ledig lagringsplass og vilje til film.

Likevel er halvparten av innspillingsjobben ferdig med kameraet. Den andre halvdelen er ferdig med PCen, mens du redigerer og forbedrer videoene dine for å dekke dine behov. Siden filmen har utviklet seg, blir en dagligdag, følger alternativene som presenteres i redigeringsprogrammer tett. I stedet for et komplisert og distraherende grensesnitt opprettet for profesjonelle, er det i dag lett å tilpasse seg selv de mest komplekse løsningene.

Vi tok med deg en roundup av mest brukt programvare for redigering, montasje og forbedring av videoene dine. De fleste av dem er betalte løsninger. Det er en overflod av gratis programvare, men det er mangelaktig i nesten alle kategorier i forhold til de betalte alternativene.

Topp 10 programmer for å forbedre videoene dine

Filmora Wondershare (anbefalt)

Wondershare Filmora er en av de beste videoredigeringsprogramvareløsningene for nybegynnere. Det mangler alternativer for avanserte brukere, spesielt redigering av spor. På den annen side er de 8 redigeringssporene ganske nok for noen som begynner med videoredigering. Læringsgraf vil raskt øke siden Filmora har et praktisk grensesnitt, og alle alternativene er tilgjengelige på hovedskjermbildet.

Som du forventer, er det ikke så mange effekter og verktøy avansert programvare ville implementere. Filmora Wondershare er enkelt, men det kan gjøre jobben. Du kan velge mellom 2 moduser, Easy eller Full Feature Mode. "Enkel modus" vil komme i gang på kort tid, med masse video eller lyd tweaks. "Fullfunksjonsmodus" ligner mer på de overlegne redigeringsløsningene.

Wondershare tilbyr 300 forskjellige effekter som kan brukes i videoredigering, med bevegelsesbane, Chroma Key og skjermopptaker tilgjengelig. Du vil oppnå et høyt nivå på å forstå denne programvaren på kort tid, med alle elementene som er nyttig tolket.

  • Last ned Filmora Wondershare gratis versjon her

Cyber ​​Link Power Director (anbefalt)

Cyber ​​Link Power Director er trolig den beste videoredigeringsløsningen for nykommere. Hvis du er villig til å starte fra en skrape, lære grunnleggende ting og flytte opp stigen, er dette det beste programmet for deg. Man vil anta at dette kan føre til mangel på premiumverktøyene, men det er ikke tilfelle. Power Director har alle de verktøyene og tilnærmingen som trengs for å få en nybegynner til å lage premium innhold på kort tid.

Du kan bruke mer enn 500 forskjellige effekter og overganger i en lineær tidslinje eller storyboard. Og hvert steg du tar, er å hjelpe deg med å oppgradere dine kunnskaper. Mens dette er tilgjengelig i Full Feature Editor-modus, vil den forenklede Express Mode generere den beste løsningen for videoredigering på bare noen få minutter. Det har også et glimrende alternativ, kalt Magic Movie Studio, som vil hjelpe deg med å lage premiumklipp på noen få minutter. Du må bare importere video, bakgrunnsmusikk og gjøre små tweaks på slutten.

Hovedformålet med disse genererte alternativene er å lære deg hvordan du bruker mer avanserte uten frykt for komplekse kommandoer og redigeringsprogramvare. Så, begynner du med de grunnleggende tingene, fortsett gjennom redigering til du får full kunnskap i Full Feature Editor-modus. Selv mennesker uten grunnleggende kunnskaper om omgivelsene kommer til å finne det kjent og tilgivende.

  • Last ned Cyber ​​Link Power Director Ultra utgave prøveversjon
  • Last ned Cyber ​​Link Power Director Ultimate edition trial

VSDC Video Editor

VSDC gjør et dristig trekk ved å tilby et stort utvalg av alternativer som normalt kun er tilgjengelige med betalte versjoner. Og det blir bedre og bedre med hver oppdatering. Mens overflod av alternativene er absolutt givende, er det komplekse grensesnittet ikke nybegynner orientert, så det kan oppstå noen innledende problemer. Men når du kommer inn i arbeidsflyten, vil alt fungere som en sjarm.

Det første du må vite er en spesifikk ikke-lineær sporredaktør som kan være forvirrende for nykommere. Den lar deg plassere video, lyd og effekter i tidslinjen uten en ordre. Ettersom storyboard ikke er tilgjengelig, er dette den eneste måten å få det til å fungere på. Det gjør dette programmet sannsynligvis den beste gratis løsningen for avanserte brukere som ikke er villige til å betale for et videoredigeringsprogram.

  • Last ned VSDC Video Editor Pro prøveversjon

Corel VideoStudio X9

Corel Video Studio implementerer profesjonelle alternativer i en lettforståelig pakke til en ganske god pris. Det oppsummerer det beste av den avanserte bruken, samtidig som redigeringsopplevelsen din blir veldig enkel.

Den tilbyr bare en video linje med 32 redigering spor. For mange avanserte brukere er dette et underwhelming alternativ, men for dem som ikke er demende, vil det tjene formålet. Hvis dette ikke er en avtalebryter for deg, er Corel VideoStudio et av de mest fremtredende redigeringsprogrammene på markedet.

Med et bibliotek med over 1500 levedyktige effekter for å forbedre videoene dine, så er du egentlig ikke nødt til å lage dem selv. Med alternativet Prosjektfane vil du få det til å fungere på kort tid, og til og med oppgradere kunnskapen din til mer avanserte operasjoner.

Tingene kan gå enda raskere med FastFlick-alternativet, som er mest gjennomførbart for ekspressoppretting av gunstig videoinnhold. Sett inn video, rediger og del i løpet av minuttene. I tillegg er det alle profesjonelle prosesser som multi-cam, motion tracking, Chroma Key (video bakgrunnsvalg) og andre.

Du kan prøve eller kjøpe Corel VideoStudio X9, her.

Nero Video

Nero Video er en god videoredigeringsløsning fra den førende brennende programvareutvikleren, Nero. Hovedfeilen er grensesnittet, noe som er litt forvirrende. Mens andre har en overbevisende brukervennlighet, er Nero Video kompleks hvor det ikke er behov for kompleksitet. Likevel er det det levedyktige alternativet på grunn av over 400 effekter og overganger tilgjengelig. Det er to presenterte moduser: Fremskritt redigering og Express redigering.

Avansert redigering er basert på mer komplisert redigering av tidslinjer. I Avansert redigering kan du sette inn ubegrenset antall redigeringsspor, noe som er flott for mer kompliserte oppgaver. På den annen side, selv om det er enklere å redigere, er Express Editing-modusen ikke uten fordelene. På en ganske liten tid kan du lage flotte video- og lydjusteringer. Problemet som fikk vår oppmerksomhet, er inkompatibiliteten mellom de to modiene. Hvis du begynner å redigere et prosjekt med avansert redigering, vil du ikke kunne bruke den i Express Editing-modus.

Nero Video er et sted i midten når det gjelder redigeringsløsninger. Du trenger et par timer før du blir kjent med det, men når du har det, har du alle verktøyene du trenger for å forbedre videoens kvalitet.

Hvis du vil prøve Nero Video, følger du linken.

Light

Lightworks er best beskrevet med uttrykket: tilpassbar underdog. Hvorfor er det slik? Vel, det er ikke noe videoredigeringsprogram med et grensesnitt som kan optimaliseres som Lightworks '. Og underdog-delen er på grunn av den manglende anerkjennelse denne programvaren får når sammenlignet med andre kjente løsninger. Og det er ikke mange grunner til det. Det er godt nok å gjøre alt arbeidet mens du tilbyr bemerkelsesverdige innovasjoner. I tillegg er det en gratis versjon som ikke mangler alternativer i forhold til den betalte. Den eneste forskjellen ligger i eksportfiler størrelse i format, som ikke er så stor av en avtale.

Programmet er ganske lite, og det er et levedyktig alternativ for lav lagringsenheter. Det er noe uklart når det gjelder komplisert filmredigering siden den ikke støtter lukkede bildetekster. Selv om dette kan være et problem, kan det løses med tredjepartsapps.

Det beste med dette lysprogrammet er ufattelig allsidighet og tilpasning langt utover forventningene.

Hvis du vil ha gratis eller betalt versjon av Lightworks, følg linken.

AVS Video Editor

AVS Video Editor er video redigering løsning levitating mellom flott walkthrough grensesnitt med overflod av effekter og overlegg og litt uklar eksportert kvalitet. Det stikker ut med bemerkelsesverdige videoopplæringsprogrammer, godt implementert for nybegynnere eller uformelle brukere. Fra begynnelsen vil du samhandle med ulike moduler mens du lærer dem. Hvis du er ny i denne komplekse verden, vil denne programvaren introdusere deg til alt det grunnleggende og mye mer.

Dessuten er de fleste relaterte alternativer til stede på en forenklet måte, slik at du kommer inn i saken relativt enkelt. Både tidslinje og storyboardmodus er tilgjengelige. Bytte mellom to moduser er jevnt og vil ikke endre dine modifikasjoner. Det er imidlertid bare ett redigeringsspor, som kan være et problem for mer avansert arbeid, men en rekke effekter og overganger kompenserer for det. AVS har også et stort antall maler med titler, rulletekst og justerbare bokstaver.

For å oppsummere det, er AVS Video Editor programvare som støter over vekten. Hvis eksportvideoens kvalitet kan være litt mer raffinert, ville det være en av de beste løsningene i kategorien.

For å prøve AVS Video Editor, følg linken.

Adobe Premiere Pro

Nå snakker vi om monumental program som ligger i videoredigering verden for en stund. Adobe Premiere Pro var tilgjengelig gjennom Adobe Creative Suite i et tiår og satte seg som en av de beste løsningene i saken. I dag er det oppnåelig gjennom abonnement med månedlig eller årlig plan med Creative Cloud. Selv om det siste systemet var bedre for kundene, kan du ikke gå galt med Adobe Premiere Pro.

Adobe Premiere Pro er et profesjonelt verktøy og går opp i videoredigeringskategorien. Ved å samle alle tidligere utgaver, er den nyeste versjonen opprettet for kundens beste opplevelse. Grensesnittet er fullt tilpassbart, og du kan angi det for å følge dine unike preferanser. I tillegg har det vært enklere å importere videoer fra din PC eller ekstern kilde. Tidslinjealternativer er allsidige og fungerer til fordel for deg. Tidsforbruk av komplekse redigeringsoperasjoner løses dynamisk med malbakker. Når en gang er opprettet, kan mal-skuffer lastes inn i neste prosjekt. Flertallet av opsjonene er klare, og de fleste av nybegynnere til programmet vil finne det forståelig.

Ikke desto mindre er dette et profesjonelt verktøy, og det anbefales at avanserte brukere eller kunnskapsentusiaster.

Hvis du vil abonnere på en Adobe Premiere Pro, følg linken.

Magix Movie Edit Pro

Magix Movie Edit Pro faller under samme liste som de mange av de tidligere oppførte programmene. Målet er å tilby premiealternativer som brukes ved å redigere fagfolk på en måte som er forståelig for uformelle brukere. På den måten kan alle være filmskapere dersom nok tid investeres. Magix Movie Edit Pro har en fremtredende tidslinje som gjør arbeidsflyten bedre, og presenterer operasjoner klarere for nybegynnere. Det finnes ingen separate spor for forskjellige medier, slik at du vil tilpasse seg din smak. Storyboard-modusen er fleksibel og enkel til slutten når det bare er behov for liten innstilling for å få jobben gjort. Det er godt justert for nybegynnere og vil lede dem gjennom læringsprosessen.

Interessant nyhet er proxy-redigering. Proxy-redigering senker videooppløsningen mens du redigerer. Etter at redigeringen er ferdig, gjenoppretter den den til en opprinnelig oppløsning. På denne måten vil du bruke mindre tid på gjengivelse. Den har en spesiell database med effekter og overganger som må separeres nedlasting. De fleste av alternativene som er tilgjengelige på avanserte redigeringsprogrammer, presenteres her. Fargekorrigeringer, kroma nøkkel, innramming og bildetekst verktøy er alle implementert.

Hvis du vil kjøpe Magix Movie Edit Pro, følg denne linken.

VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor er den gratis løsningen for redigering av programvare mens du oppgraderer din kunnskap i saken. De fleste av de best utstyrte programmene er ofte dyre og avanserte. Dette programmet vil flytte deg gjennom elementær redigering med mer enn få premiumverktøy. Og det er gratis. FeatureWise, Lightworks er ledende innen freeware videoredigerere, men VideoPad er ikke langt bak. Og alle de funksjonene presenteres på en forenklet og forståelig måte, slik at selv nykommere kan begynne å redigere med liten eller ingen erfaring.

De fleste av effektene og overgangene som er standard i videoredigering, implementeres også i VideoPad. Du kan legge til maler eller lage egne effekter, redigere mangfold av formater og deretter eksportere videoer, laste dem opp på Internett eller brenne dem på DVD-lagringen.

Denne lille, men overraskende redaktøren passer godt til alle nybegynnere og uformelle brukere.

Du kan laste ned VideoPad gratis ved å følge denne linken.

Konklusjon

Videoredigeringsprogramvaremarkedet er fullt av forskjellige løsninger for ulike kunders smak og erfaring. Hvis du er ny i redigering, kan du tenke to ganger før du betaler for et program som er for komplisert å bruke. På den annen side er fagfolk best egnet til å lede dyre, men givende programvare. På en eller annen måte håper vi at du finner noe for din likhet. Hva er din favoritt videoredigerer, og hvorfor vil du anbefale det? Fortell oss i kommentarene.