En trinnvis veiledning for å konfigurere Bellsouth-e-post på Windows 10

Bellsouth e-postkonto er ganske vanlig i USA som e-postverten under AT & T ISP-leverandøren. Det ser ut til å være mange påloggingsproblemer med denne verten, siden brukerens legitimasjonsbeskrivelser er diskrediterte, eller de kan ikke logge inn. Hvis det er tilfelle for deg, er den beste måten å kontakte AT & T-støtte.

På den annen side må vi bekrefte at du har konfigurert e-postverten din riktig. Og så mange brukere bruker Outlook som deres go-to e-postklient, kan du finne ut hvordan du konfigurerer Bellsouth.net-konto på Outlook.

Bellsouth.net e-postinnstillinger for Outlook

Sette opp en Hotmail-konto på Outlook er så enkelt som mulig. Det krever ingen manuell konfigurering av innkommende og utgående servere. Du oppgir bare legitimasjonene dine og synker e-postmeldinger.

Det er imidlertid ikke det samme for alle tredjeparts e-postklienter. Noen av dem krever en manuell tilnærming når du konfigurerer POP3 SMPT-servere.

Likevel, hvis du har enda grunnleggende kunnskaper om dette, er prosedyren ganske enkel. Selvfølgelig sørget vi for å forklare det nedenfor. Slik legger du til Bellsouth.net-e-post i Outlook på Windows 10:

 1. Åpne Outlook klienten.
 2. Klikk på Fil> Legg til konto.
 3. Velg " Manuell konfigurere serverinnstillinger eller flere servertyper " og klikk på Neste.
 4. Klikk Ja i det neste vinduet.
 5. Skriv inn din Bellsouth.net e- postadresse og navn.
 6. Velg IMAP og POP . Klikk på Neste.
 7. For Innkommende e-postserver, skriv inn ' imap.mail.att.net ' .
 8. For Outgoing Mail Server, skriv inn ' smtp.mail.att.net '.
 9. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt når du blir bedt om det.
 10. Velg Flere innstillinger og sjekk både " Mine utgående server (SMTP) krever godkjenning " og " Bruk samme innstillinger som min innkommende e-postserver " -bokser.
 11. Åpne Avansert fan og kontroller at portnummeret for innkommende server for POP3 er 995 .
 12. Porten for utgående server skal være 465 .
 13. Aktiver SSL under delen " Bruk følgende type kryptert tilkobling ".
 14. Klikk Fullfør, og det skal gjøre det.

Hvis testen mislykkes, erstatter du 'imap.mail.att.net' og 'smtp.mail.att.net' med henholdsvis pop.mail.yahoo.com og smtp.mail.yahoo.com. Deretter kan du prøve igjen.

Med det, bør du kunne motta og sende e-post uten problemer. Outlook skal tillate deg alle slags konfigurasjonsalternativer og innstillinger, så sørg for å tilpasse det etter eget ønske.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Hvis du har noe å legge til eller ta fra denne bruksanvisningen, sørg for å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.