Slik gjenoppretter du en usynlig hurtig tilgangsverktøylinje

Quick Access-verktøylinjen (QAT) er en tilpassbar verktøylinje som vanligvis er øverst i File Explorer-vinduet. Denne verktøylinjen gir rask tilgang til en rekke alternativer og verktøy for File Explorer. Det er imidlertid ikke så bra om QAT har blitt mystisk forsvunnet fra Explorer. På denne måten kan du gjenopprette en usynlig hurtigtilgangsverktøylinje i Filutforsker.

Gjenopprett en usynlig hurtig tilgangsverktøylinje ved hjelp av disse metodene

  1. Flytt verktøylinjen for hurtig tilgang under båndet
  2. Legg til nye alternativer på verktøylinjen for hurtig tilgang
  3. Fjern File Explorer Customization Software
  4. Tilbakestill verktøylinjen for hurtig tilgang

1. Flytt verktøylinjen for hurtig tilgang under båndet

Hvis du ikke ser noen hurtigtilgangsverktøylinje øverst i filutforskerens vindu, flyttes QAT under båndet i stedet. QAT vil trolig forsvinne når du legger til add-ons fra tredjepart som Clover til File Explorer.

Clover legger til en ny faneblad øverst i File Explorer som vist på stillbildet nedenfor.

Således er Clover et program som fjerner verktøylinjen Hurtig tilgang fra toppen av File Explorer. For å få det tilbake, høyreklikker du på båndet og velger Vis verktøylinjen Vis hurtig tilgang under båndalternativet . Da kommer QAT å dukke opp igjen like under båndet som vist på øyeblikksbildet rett under.

2. Legg til nye alternativer på Hurtig tilgang-verktøylinjen

Du kan fjerne alle alternativene og ikonene fra Hurtig tilgang-verktøylinjen. Så det kan virke som om QAT er forsvunnet hvis det ikke er knapper på det. Du kan likevel velge Quick Access-verktøylinjens lille pilikon som vises i stillbildet nedenfor.

Klikk på pilikonet, og velg deretter alle alternativene på menyen for å gjenopprette dem på QAT. Deretter kan du velge disse alternativene på Hurtig tilgang-verktøylinjen. Du kan også legge til knapper i QAT ved å høyreklikke et alternativ på båndet og velge Add to Quick Access Toolbar .

3. Fjern Programvare Tilpassingsprogramvare for File Explorer

Som nevnt, kan tredjeparts tilpasnings programvare for File Explorer fjerne Quick Access-verktøylinjen. Det er spesielt tilfelle for programmer som legger til nye mappefliker til Filutforsker og tilpasser brukergrensesnittet. QTTabBar, Clover 3 og Tab Explorer er tre programmer som legger til faner i File Explorer.

Som sådan vil avinstallering av programoppdateringsprogramvare for File Recovery gjenopprette verktøylinjen for hurtig tilgang. Du kan avinstallere programmene ved å trykke på Win-tasten + R-hurtigtast og skrive inn 'appwiz.cpl' i Kjør. Det vil åpne kategorien som vises i øyeblikksbildet rett under. Velg deretter et program du vil fjerne, og trykk på Avinstaller- knappen.

4. Tilbakestill verktøylinjen for hurtig tilgang

Hvis du ikke har installert noen programoppdateringsprogramvare for File Explorer, tilbakestill verktøylinjen for hurtig tilgang. Tilbakestille verktøylinjen Hurtig tilgang via registeret vil gjenopprette den til den opprinnelige konfigurasjonen, som sannsynligvis vil fikse ulike QAT-problemer. Slik kan du tilbakestille QAT med Registerredigering.

  1. Åpne Kjør og skriv inn 'regedit' i tekstboksen.
  2. Trykk Kjørens " OK" -knapp for å åpne Registerredigering.
  3. Naviger til denne registernøkkelen: HKEY_CURRENT_USER> Programvare> Microsoft> Windows> CurrentVersion> Explorer> Bånd .

  4. Høyreklikk QatItems DWORD og velg Slett .
  5. Nå start datamaskinen på nytt. Din hurtigtilgangsverktøylinje vil da bli gjenopprettet til standardoppsettet.

Så å fikse en uovervinnelig Quick Access Toolbar er vanligvis ganske grei. For ytterligere feilsøkingstips for File Explorer, sjekk ut denne artikkelen.