Slik løser du problemer med Video Player i Windows 10, 8.1, 8

Hvis du kjører et operativsystem i Windows 8 eller Windows 8.1, kan det hende du opplever problemer med videospilleren. Så enten du prøver å se en film etter en lang dag på jobb eller kjøre en musikkvideo på fritiden din, vil dette problemet enten hindre deg i å åpne videofilen, eller om du åpner den, kan videoen ikke spilles av kvaliteten du vil ha den til å spille.

Kjører en kodet video i Windows 8 og Windows 8.1 i et annet format enn den du har i systemet eller støttet maskinvare, det vil prøve å bruke en programvaredekoder for å spille av videoen i Windows Microsoft-systemer. Hvis du bruker den nødvendige programvaren dekoder uten at du trenger det nødvendige gratis CPU-minnet, vil det mest sannsynlig ikke spille som det skal, eller det vil ikke starte i det hele tatt.

Slik løser du problemer med avspilling av videospiller på Windows 10 og Windows 8.1

1. Løs problemet fra kontrollpanelet

Normalt vil CPUen operere maksimalt 60% av full styrke hvis den er koblet til stikkontakten. Vi øker den maksimale kapasiteten til CPU-prosenten i denne opplæringen, slik at hvis systemet bruker en programvareavkoder til å spille av en video, har du ingen problemer med det.

Merk: Du må være logget på som administrator for å utføre følgende trinn nedenfor.

 1. Trykk og hold inne knappene "Windows" og "X".
 2. Dette fører deg til kontrollpanelet i systemet.
 3. La oss skrive inn søkeboksen som presenteres i vinduet "Power".
 4. Klikk (venstre klikk) på ikonet "Rediger strømplan" som dukket opp etter at søket ble fullført.
 5. Klikk (venstre klikk) på "Endre avanserte strøminnstillinger"
 6. Deretter må vi klikke (venstre klikk) på "Processor power management".
 7. Fra dette vinduet kan vi gå til "Maksimal prosessorstatus" og velg derfra den maksimale prosentsatsen vi ønsker at PCen skal være på når den er koblet til stikkontakten.
 8. Sett inn maksimal prosessor tilstand for å kjøre på 100%.
 9. Klikk på "OK" og lukk vinduet.
 10. Start PCen på nytt.
 11. Prøv å løpe igjen videoen og se om det vil fungere denne gangen.

2. Prøv en annen videospiller

Det er ikke så mange løsninger for videospillere der ute, og dermed ikke så mange løsninger. Løsningen ovenfor er levedyktig, men kan være vanskelig å gjøre for noen av våre brukere, spesielt når problemet er mer spesifikt. I så fall kan du ikke løse dette problemet uten en mer radikal løsning, og dette er: å bytte spiller. Du har mange lister, men de beste spillerne med god bildekvalitet finnes i denne artikkelen.

For andre videoproblemer, her er noen dedikerte artikler som vil hjelpe deg med å fikse ulike problemer som:

 • VLC-spilleren lags
 • Musikk- / videofeil 0xc00d36c4 (for det meste på Windows 10)
 • Videoavspilling fryser på Windows 10, 8.1 og 8

Var det så vanskelig? Gi oss beskjed under dine meninger om hvordan denne artikkelen kan forbedres på noen måte, og nyt videoene dine på Windows 8 og Windows 8.1.