Slik løser du PureVPN Error 800

PureVPN er kjent for sine avanserte funksjoner som sikrer forebyggende og fullstendig sikkerhet ved å lage krypterte tunneler, begrense malware og virus, blokkere irriterende annonser og filtrere uønsket innhold.

Bortsett fra sin styrke i personvern og sikkerhet mot skadelig programvare og andre online-trusler, er PureVPN også elsket for sitt robuste nettverk av VPN-servere på forskjellige steder, i tillegg til høyverdier i hastighetsprøver.

Hvis du prøver å koble til denne VPN og ikke kan, men i stedet mottar du feil 800, som sier: " Kan ikke etablere VPN-tilkoblingen ", slapp av, det er et vanlig problem som skjer med VPN-er.

Mens de fleste VPN-problemer involverer de vanlige feilsøkingsprosedyrene, har enkelte feilkoder feilspesifikke løsninger, inkludert P ureVPN-feilen 800 .

Feil 800 kommer opp når du prøver å finne og etablere en ny tilkobling til en PureVPN-server (eller annen VPN-server for det saks skyld), som bare betyr at meldingene som sendes av VPN, ikke kommer til serveren.

Installer nå Cyberghost (77% flash salg) og sikre din tilkobling. Med over 600 servere over hele verden og en fantastisk kundestøtte, vil du ikke ha noen problemer mens du bruker den. Det vil beskytte PCen mot angrep mens du surfer, masker din IP-adresse og blokkere all uønsket tilgang.

Det er flere grunner til slike kommunikasjonssvikt som for eksempel kommunikasjonssvikt, for eksempel tap av tilkobling til det lokale nettverket, et ugyldig navn som er oppgitt av brukeren eller ugyldig VPN-serveradresse, eller en brannmur i nettverket blokkerer trafikk fra VPN-klienten.

Denne artikkelen omhandler den enkle løsningen du kan bruke til å løse PureVPN-feilen 800 på datamaskinen.

FIX: PureVPN Error 800

  1. Feilsøk nettverksforbindelsen, servernavnet og adressen og brannmurforbindelsen
  2. Konfigurer brannmur og VPN-egenskaper

Løsning 1: Feilsøk nettverksforbindelsen, servernavnet og adressen og brannmurforbindelsen

Bekreft at nettverksforbindelsen er oppe, men du kan prøve å pinge på serveren, og / eller forsøke å koble til igjen etter to minutter eller så, der nettverket er uklart eller utbruddene er sporadiske. Du kan også prøve å koble fra en annen enhet for å se om det er et problem med nettverket eller enheten.

Kontroller at navnet du skriver inn på sidekamper som er opprettet av administrasjonen til PureVPN, da det er mulig at du kanskje har mistypet navnet eller adressen. Noen ganger endrer VPN-servere IP-adresser som på DHCP-nettverk, så bekreft at disse er riktige.

Kontroller at brannmuren ikke utløser PureVPN-feil 800 ved å blokkere VPN-tilkoblingen. I dette tilfellet kan du deaktivere den midlertidig og prøve tilkoblingen på nytt.

I tillegg kan det hende du trenger en firmwareoppdatering for ruteren hvis du ikke har brukt den lokale ruteren før, slik at du kan synkronisere den til å fungere med VPN. Ellers hvis de har jobbet godt før sammen, er feilen ikke fra ruteren / VPN-klientforbindelsen.

  • LES OGSÅ: Beste VPN-programvare for Hulu [2018 List]

Løsning 2: Konfigurer brannmur og VPN-egenskaper

Som nevnt tidligere må du kontrollere at du skrev inn riktig VPN-serveradresse, brukernavn og passord før du prøver å koble til igjen.

  • Når det gjelder ruteren og brannmuren, endrer du innstillingene for å tillate PPTP (Point to Point Tunneling Protocol) og / eller VPN-passering TCP Port 1723 og GRE protokoll 47. Disse må være aktivert for PPTP VPN-tilkoblingen for å motvirke feil 800.
  • Hvis du bruker Windows-operativsystem, går du til PureVPN Egenskaper- innstillinger, og klikker kategorien Sikkerhet, og endrer deretter Type VPN til PPTP.

Hvis noen av disse løsningene fungerte for deg, vil vi gjerne høre din erfaring. Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.