Lag en levende tillit med disse 5 verktøyene for trygghet

En levende tillit er et veldig nyttig juridisk dokument som du kan opprette i løpet av livet ditt, som gir deg trygghet om måten dine eiendeler blir splittet opp til dine arvinger, etter din død. Denne typen dokument ligner meget på en vilje, men den største forskjellen er at en levende tillit bare blir aktuelt etter at du dør.

Dette dokumentet kan være nyttig i ulike situasjoner, men det brukes mest av personer som har en komplisert økonomisk situasjon - kompleks familie med eiendom i andre land, byer osv. Det kan også være svært effektivt for ugifte personer, slik at de kan lage sikker på at alle sine eiendeler blir tatt vare på riktig etter ens død.

Du har to alternativer angående typen av leve tillit som du kan velge:

  • Tilbakekallelig levende tillit - du overfører eiendeler til kontoen av tilliten, og du har kontroll over dem, med muligheten til å endre aspekter og tilbakekalle det helt, etter behov.
  • Uigenkaldelig levende tillit - dette alternativet gir deg mulighet til å gi bort alle dine eiendeler til mottaker av tilliten, uten å ha mulighet til å endre eller tilbakekalle det

I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste programvarealternativene på markedet som gjør at du enkelt kan lage profesjonelle og effektive levende tillit, fra komforten til skrivebordsstolen og PCen.

5 programvarealternativer for å skape profesjonelle leveforeninger

1

Quicken WillMaker Plus 2019

Quicken WillMaker Plus er en utrolig nyttig programvare som gir deg mulighet til å lage planer for eiendommer, levende tillit, etc. Du får trinnvis assistanse fra start til slutten av prosessen, inkludert alle aspekter av juridiske data som lar deg Velg det beste valget.

Denne programvaren kan skape en rekke dokumenter for deg - vilje, levetid, levende vilje, ulike økonomiske arrangementer, og også tilby informasjon om dine valgte omsorgspersoner og administrere prosessen med tildeling av midler.

La oss utforske noen av de beste funksjonene i denne programvaren:

  • Kan lage skreddersydde planer med et stort utvalg av verktøy - vilje, helsevesen, etc.
  • Intervjuformat av programvaren lar deg gi konkrete svar på kompliserte juridiske vilkår
  • Inneholder en brukervennlig juridisk håndbok som kan hjelpe deg med å finne svar på vanlige spørsmål
  • Dine prosjekter vil bli sendt til et team av advokatredaktører som vil tilpasse papirene med kravene i lovene i ditt land
  • Gir deg en veldig nyttig sjekklistefunksjon - dette verktøyet lar deg sørge for at du har alle nødvendige dokumenter

Denne programvaren er en vilkeskrivende programvare på basis, men den kommer i en pakke med Living Trust-modulen. Du kan få tilgang til Living Trust kun hvis du registrerer din kopi av Quicken.

Med Living Trust-modulen kan du være trygg på at alle dine eiendomspapirer passerer probaten enkelt og i god tid. Denne modulen gjør at familien din kan bli tatt vare på i tilfelle din død, ved å navngi personen til å utføre instruksjonene dine, og også gi dem mulighet til å ta viktige beslutninger om helsevesenets krav.

Prøv Quicken WillMaker Plus 2019

2

Raket Advokat

Raket Advokat er et annet flott verktøy som lar deg lage alle dokumenter som trengs for å skape en profesjonell og allomfattende vilje. For å gjøre det enklere for deg, bruker denne appen et veldig lett å forstå intervjuformat med veiledning for alle stadier av prosessen.

Du kan opprette aktivitetsark, fremdriftsrapporter, og gir deg også vilemaler. Disse malene kan være svært nyttige når du ikke er sikker på hvordan du begynner å lage dine dokumenter. Dessverre, i forhold til Quicken, har du ikke tilgang til en sjekkliste over dokumenter som du må fullføre for å lage et juridisk bindende dokument.

Når du er ferdig med å opprette dine levende tillitsdokumenter, kan du enkelt eksportere resultatene i et PDF-filformat eller skrive det ut umiddelbart. For å kunne eksportere arbeidet ditt, må du ha en lisens.

Du kan også bruke Rocket Lawyer til å lage en tidsplan for eiendeler, levende vilje, tilordne helsevesenet eller lage dokumenter knyttet til valg av omsorgsperson og instruksjonene for overlevende.

Selv om denne programvaren er enkel å bruke, hvis du har problemer med å forstå trinnene som trengs, kan du få tilgang til den offisielle FAQ-siden for Rocket Advokat, og har også en juridisk referansehåndbok, slik at du alltid holder deg til de gjeldende lovkravene.

Prøv Raket Advokat

3

Juridisk zoom

Legal Zoom er et annet flott programvarealternativ som lar deg følge trinnvise instruksjoner for å bygge en profesjonell vilje, komplett med alle nødvendige dokumenter.

Denne programvaren gjør at du og din familie kan være sikre på at alt er planlagt i henhold til dette, og alle dine behov i en alderdom er fornøyd, samtidig som du forsikrer deg selv om at helsepersonell har mulighet til å gripe inn i nødsituasjoner og ta kritiske beslutninger på din vegne.

Brukergrensesnittet til denne programvaren er utformet for å være brukervennlig og lett anvendelig, og gir deg muligheten til å legge til detaljert informasjon om omsorgen for mindreårige barn, kjæledyr, etc.

Selv om du ikke finner en sjekkliste over dokumenter i denne programvaren, gir Legal Zoom deg muligheten til å holde øye med alle aspekter av dataene du skriver inn, ved å gi deg tilgang til nyttige regneark. På denne måten kan du forhåndsvise hele listen over dokumenter før du faktisk sender ut papirene.

Den gratis versjonen av denne programvaren er nyttig hvis du trenger litt veiledning, og tilbyr deg et nettmiljø der du kan lage testamente, overlevelsesinstruksjoner, eksekveringsdokumenter og mange andre formater.

De betalte versjonene, tilbyr alle funksjonene i gratisutgaven, og legger til nyttige verktøy som evnen til å tilordne noen som kan håndtere din økonomi og alle aspekter av juridiske saker, hvis du av en eller annen grunn ikke kan, og makten til å skape en levende vilje.

Hvis du vil se mer informasjon om hvilken versjon av Legal Zoom som anbefales for dine behov, kan du gå til den offisielle Legal Zoom-prissiden.

Prøv Legal Zoom

4

LawDepot

LawDepot er et praktisk programvarealternativ som gir deg et brukervennlig grensesnitt og hjelp med å skape dine egne levende tillitsdokumenter og andre tilleggsdokumenter for din vilje.

Selv om denne appen ikke kan sammenlignes med Quicken eller Rocket Lawyer, har den fortsatt et flott sett med funksjoner som kan gjøre prosessen enklere. Det mangler evnen til å lage sjekklister, for å stavekontrollere dokumentene dine, og mangler også arbeidsark, men det gjør det fordi det er enkelt å bruke.

Du kan bruke flotte maler spesielt utviklet for eiendomsplanlegging, og kan hjelpe deg med å lage din siste vilje og testamente, en levende tillit eller en fullmakt dokument.

Ved å bruke denne programvaren kan du også lage dokumenter som er en del av viljen, for eksempel å velge omsorgspersoner og eksekutorer dersom noe går galt. I likhet med Quicken WillMaker, lar LawDepot deg også opprette tilbakekallingsdokumenter.

Prøv LawDepot

5

Vil Skribent av Enodare

Will Writer er, som navnet antyder, et program som hjelper deg med å skape din vilje med letthet. Denne programvaren har både nedlastbar og en online versjon, slik at du kan få tilgang til informasjonen din fra hvor som helst i verden, med bare en internettforbindelse.

Denne programvaren ble designet for å være enkel å bruke, med skarpe menyer og svært nyttige faner. I tillegg til å skrive din vilje, kan du bruke denne programvaren til å lage andre viktige dokumenter som å skape en levende vilje, fullmakt og eksekutor dokumenter blant annet.

Den trinnvise strukturen av hvordan Will Writer fungerer hjelper deg med å forstå alle aspekter av feltene du fullfører, og gir deg til og med et sett med testprøver, for å få litt veiledning om hva slags og hvor mye informasjon som trengs .

En av ulempene ved å bruke Will Maker, er at det ikke gir deg noen stavekontrollfunksjoner, og av en eller annen grunn er tekstfonten der all informasjonen er fullført, svært vanskelig å lese. Hvis du vil sjekke hva du skrev, må du klikke på Forhåndsvis, ellers er skriften for liten.

Etter at du har fullført hele trinnvis veiledningen, og du har ditt endelige dokument, kan du nå eksportere det til en Word-fil på harddisken din, for å sikre deg. Du kan også skrive ut dokumentene dine direkte fra denne programvaren.

Prøv Will Writer

Konklusjon

Å lage din egen vilje, med en hel liste over støttedokumenter, er ikke så vanskelig som det pleide å være. Du kan nå bruke spesialisert skapersoftware for å hjelpe deg gjennom hele prosessen med dokumentoppretting, i en trinnvis måte.

Noen av de beste alternativene til programvare som vi kunne finne etter vår forskning er Quicken WillMaker Plus, og også Rocket Lawyer. Selv om programvaren fra Quicken er vår beste anbefaling, omfatter begge disse programmene et stort utvalg av funksjoner som dekker alle dine behov med hensyn til enkel opprettelse av levende vilje, eksekutor dokumenter og andre viktige dokumenter i boen din.

Vi vil gjerne finne ut hva din erfaring med å bruke denne programvaren var, og hvilket alternativ du valgte å prøve fra denne topp 5.

Vær så snill å dele din mening med oss ​​ved å bruke kommentarseksjonen nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

  • 6 beste personlige lagringsløsninger for filer og mapper
  • 16 beste åpen kildekode personvern programvare for å beskytte personlig informasjon
  • 5 beste familie arrangør apps for Windows-brukere