BlueStacks-emulatoren åpnes ikke i Windows 10 jubileumsoppdatering

Jubileumsoppdateringen er ikke et emulatorvennlig OS, i henhold til de siste brukerrapporter. BlueStacks-brukere klager på at de ikke kan få deres emulator til å fungere etter at de har installert Windows 10 versjon 1607 på sine maskiner.

Bluestacks er en av de beste Android-emulatorene for Windows, slik at Windows-brukere kan kjøre Android-applikasjoner og spill på sine Windows-enheter. Selv om Windows-brukere kan be om kompatible apper fra Android-utviklere, er sistnevnte ikke veldig interessant i Microsofts plattform. Med andre ord, den beste måten for Windows-brukere å oppleve Android-apper, er å bruke emulatorer.

Brukere klager BlueStacks åpnes ikke i jubileumsoppdatering

Jeg bruker Bluestacks appen (en android emulator) på min Surface Pro 3. Det fungerer bra - eller i det minste pleide det. Etter bygging 1607, vil den ikke åpne, og min beste innsats kan ikke løse problemet. Har noen et forslag til hvordan dette kan løses? Jeg bruker denne appen mye og vurderer å avinstallere den nyeste byggingen.

For øyeblikket synes det å være den beste løsningen å avinstallere den nyeste Windows-versjonen og rulle tilbake til forrige OS-versjon. Avinstallere og deretter installere BlueStacks løser ikke dette problemet for alle brukere, selv om noen var heldige og klarte å få deres emulator til å fungere etter at de ble avinstallert.

Hvis du virkelig trenger en Android-emulator, er det mange emulatorer for Windows du kan velge mellom, for eksempel Droid4x, AMIDuOS, Android Emulator eller Windroy. Les beskrivelsen og velg emulatoren som oppfyller dine behov.

Som alltid, hvis du har funnet en permanent løsning for dette BlueStacks-problemet, kan du hjelpe Windows-fellesskapet ved å dele det i kommentarseksjonen nedenfor.