Beste antivirusprogramvare med flere skannemotorer for Windows 10

Er du bekymret for at dine personlige filer ikke er ordentlig sikret? Hvis du tror at en enkelt antivirusløsning ikke er nok til å beskytte Windows 10-systemet mot de daglige utgitte skadelig programvare og skadelig / villedende apper, bør du prøve en annen løsning.

Det finnes hybride antivirusprogrammer som bruker flere skanningsmotorer for å øke gjenkjenningssatsen på en enkelt skanning. I denne artikkelen vil vi se gjennom det beste antivirusprogrammet med flere skanningsmotorer som kan brukes på Windows 10-systemet.

Flere skanningsmotorer refererer til kompleks skanningsprogramvare som kan oppdage infiserte filer, ondsinnede apper eller sikkerhetsbrudd ved samtidig bruk av to eller flere tredjeparts antivirusmotorer.

Dermed, hvis du jobber med viktige eller sensitive filer og programmer og sikkerhetsaspektet er obligatorisk, kan det hende at en vanlig antivirusløsning bare ikke er nok. Hvert antivirus fungerer på en dedikert motor som prøver å oppdage potensielle malware-filer basert på egen antivirusdatabase og på oppdateringene som mottas daglig.

Men det er mange malware og svindel utgitt hver dag, og bare ett lag utviklere kan nesten ikke dekke alle disse nettvirusene i en enkelt antivirusoppdatering - så noen ganger kan visse antivirusprogrammer ikke oppdage infiserte filer på grunn av en antivirusdatabase mismatch.

Derfor, for å unngå slike ubehagelige situasjoner, bør du bruke en hybrid med flere skanningsmotorer - et program som samtidig bruker samme skanning, motorer fra to eller flere antivirusplattformer.

Her er listen over de beste antivirusprogrammene med flere skannemotorer for Windows 10:

  • HitmanPro
  • Emsisoft
  • OPSWAT
  • SecureAPlus
  • herdProtect

Antivirusprogrammer med flere skanningsmotorer

1

Emsisoft (Anbefalt)

Emsisoft er et av de beste sikkerhetsverktøyene, og det er veldig populært blant Windows 10-brukere. Antivirusprogrammet gir en komplett PC-beskyttelse for både online og offline-miljøer. I tillegg er det nå høyt i alle AV-tester i form av ytelse, stabilitet, brukervennlighet og falske positive resultater, noe som betyr at søkeresultatene er nesten 100% nøyaktige.

Den har en dobbeltmotor skanner og en spesiell funksjon kalt Behavior Blocker. Dette verktøyet lar deg være trygg selv når ikke-ennå-vet at signaturer truer systemet.

I løpet av skanningsmotorer kombinerer Emsisoft bare to slike plattformer: sin egen og Bitdefenders ene. Nå er Bitdefender et av de beste antivirussystemene som kan brukes til personlig eller forretningsformål, så hvis du er en vanlig bruker, bør du ikke føle behovet for flere skannemotorer.

- Få nå Emsisoft Anti-Malware fra den offisielle wesbite

2

HitmanPro (foreslått)

HitmanPro sikrer 3 flere skanningsmotorer basert på Emsisoft, Ikarus og Bitdefender. Det er en rask plattform som kan brukes uten problemer og uten en faktisk installasjonsprosess - den måler bare 12 MB og kan kjøres fra skrivebordet, USB Flash Driver eller via en ekstern lagringsenhet.

Programmet kan fjerne infiserte Windows-filer og erstatte dem med originale og sikre pakker. Programmet vil ikke kreve mange ressurser og vil tilby nøyaktige resultater på en enkelt skanning.

Du kan prøve det gratis i en 30-dagers prøveperiode. Full lisens vil koste deg $ 24, 95 i et år - du kan bare bruke denne lisensen på 1 datamaskin. Selvfølgelig er det forskjellige prispakker hvor du skal velge, og alt kan sjekkes ut før du kjøper.

- Få Hitman Pro fra det offisielle nettstedet.

  • LES OGSÅ: 8 beste antivirusprogramvare med kryptering for å sikre dataene dine i 2018
3

OPSWAT (gratis)

OPSWAT er et gratis antivirusprogram med flere skannemotorer som kombinerer et konfigurerbart antall antimalware-motorer (fra 1 til 30), mens det i skyen er basert på 42 skannemotorer.

Programmet er også lys, slik at det kan kjøre på eldre konfigurasjoner. Brukergrensesnittet er intuitivt og tilbyr grunnleggende funksjoner for brukere med opprinnelsesnivå. Du vil imidlertid ikke motta de samme tilpasningsalternativene som du ville hvis du valgte HitmanPro for eksempel.

Du kan lære mer om dette antivirusprogrammet ved å få tilgang til denne siden; derfra kan du også laste ned og installere OPSWAT på Windows 10-systemet.

4

SecureAPlus (gratis og betalt)

SecureAPlus er et delvis gratis antivirusprogram med flere skanningsmotorer som kombinerer 10 forskjellige algoritmer fra de mest populære og kraftige tredjeparts sikkerhetsprogrammene som er tilgjengelige for Windows 10. Det er delvis gratis fordi du kan bruke det ett år uten å måtte betale noe - etter denne perioden Prisplanene starter fra $ 19, 99.

SecureAPlus vil skanne datamaskinen og vise individuelle resultater for hver av skanningsmotorene som er inkludert i plattformen. Basert på disse resultatene kan du deretter velge hvilke apps som skal fjernes eller hvilke prosesser som skal stoppes for å kunne beskytte dataene dine.

Du kan laste ned SecureAPlus fra denne siden.

  • LES OGSÅ: Antivirusblokkerende e-post: Hvordan fikse det på mindre enn 5 minutter
5

herdProtect

herdProtect er basert på 68 skannemotorer, og det gir en ekstremt rask og jevn sikkerhetsløsning som kan fungere sammen med andre antimalware-programmer. I den forbindelse anbefales det å bruke herdProtect som backup antivirus løsning - dette programmet vil fungere bra med en kraftig antivirusplattform som Bitdefender eller Bullguard.

herdProtect er gratis, brukervennlig og ekstremt rask - det vil ikke bruke ressurser slik at det kan løpe i bakgrunnen uten problemer. Siden det er så fort det kan finne skadelige filer, infiserte pakker eller svindel på mindre enn 60 sekunder.

Du kan lære mer om denne komplekse antivirusløsningen ved å gå til denne siden. Hvis du liker det, ikke nøl med og prøv funksjonene og funksjonaliteten (enda en gang er det 100% gratis).

Dette er antivirusprogrammene med flere skannemotorer som kan brukes på Windows 10. Velg programvaren du foretrekker mest eller test dem alle før du installerer den riktige sikkerhetsløsningen for systemet ditt - som du la merke til, kan de betalte appene bli prøvd ut gratis i en begrenset periode.

Hvis du kjenner til andre lignende programmer som kan stole på, ikke nøl med og del din erfaring med oss, og vi vil oppdatere denne anmeldelsen tilsvarende - selvfølgelig vil du motta kreditt for dine forslag.