En ukjent feil oppstod på Outlook: Slik løser du det

Det oppstod en feilmelding som oppstår for noen Outlook-brukere når du sender, mottar, åpner eller sletter e-post. Denne feilmeldingen spesifiserer mer spesifikt, " Det har oppstått en ukjent feil ." Feilen kan inneholde 0x80040119, 0x80040600, 0x80070057, 0x800CCC67 og andre koder, og det skyldes vanligvis korrupte PST-filer. Her er noen tips som kan løse problemet for « ukjent feil har oppstått » for Outlook-brukere.

Hvordan fikse "En ukjent feil har oppstått" på Outlook

 1. Kjør et antivirusprogram
 2. Slå av antivirusprogrammet midlertidig
 3. Fjern Microsoft Outlook-tillegg
 4. Konfigurer en ny Outlook-kontoprofil
 5. Fix Korrupte PST-filer med innboksverktøyet
 6. Fikse Outlook med tredjepartsverktøysprogramvare
 7. Bruk hurtigpakken for Outlook 2010

1. Kjør et antivirusprogram

Et virus kan ha ødelagt Outlook-datafilene. Det er mer sannsynlig at tredjeparts antivirusprogramvaren trenger oppdatering. Kontroller først at antivirusprogramvaren din er oppdatert; og kjør deretter en skanning med verktøyet. Du kan vanligvis velge et sjekk for oppdateringsalternativ i de fleste anti-virusverktøy for å oppdatere programvaren. For eksempel har Avast et oppdateringsalternativ på systemstatusfeltet.

Hvis du ikke allerede har et tredjepartsverktøy installert, kan du se denne programguiden. De fleste av de mer effektive anti-virus verktøyene har også freeware versjoner. Alternativt kan du bruke Windows Defender-appen i Windows.

2. Slå av midlertidig antivirusprogramvare midlertidig

Å slå av antivirusprogrammer kan være en god løsning for ukjente feil med 0x800CCC67-koden. I slike tilfeller kan et anti-virusverktøy blokkere SMTP-protokollen. De fleste antivirusprogrammer inkluderer et deaktiveringsalternativ av noe slag på systemstatusfeltet.

Høyreklikk deretter antivirusprogrammets systemstatusikon og velg deaktiver alternativet for å slå av verktøyet. Prøv deretter å sende en e-post fra Outlook igjen for å se om det løste problemet.

3. Fjern Microsoft Outlook-tillegg

Add-ins kan generere mange Outlook-feil. Som sådan kan fjerning av tilleggene også løses ukjente Outlook-feil. Slik fjerner du tillegg fra Outlook.

 1. Høyreklikk snarvei snarvei til Outlook, og velg Kjør som administrator for å åpne programmet.
 2. Klikk Fil > Valg for å åpne vinduet Outlook-alternativer.
 3. Klikk på Add-ins for å åpne alternativene som vises direkte nedenfor.

 4. Velg COM Add-in fra rullegardinmenyen Administrer, og trykk på Go- knappen. Deretter åpnes et nytt vindu som inneholder en liste over tilleggene dine.
 5. Nå kan du helt fjerne et tillegg ved å merke av i avkrysningsruten og trykke på Fjern . Du kan også fjerne merket i avmerkingsboksene for å slå av tilleggene.
 6. Trykk på OK- knappen for å lukke vinduet.

4. Sett opp en ny Outlook-kontoprofil

Din Outlook-profil kan være skadet. I så fall kan du opprette en ny ny kontoprofil i Outlook ved å feilsøke den ukjente feilen. Slik kan du konfigurere en ny Outlook-profil.

 1. Først trykker du på Cortana-knappen på Windows 10-oppgavelinjen.
 2. Skriv inn 'Kontrollpanel' i søkefeltet, og velg for å åpne Kontrollpanel.
 3. Klikk Mail 32-bit for å åpne et postvindu.
 4. Trykk på Vis profiler- knappen, og klikk deretter på Add- alternativet i Mail-dialogboksen for å konfigurere en ny konto.
 5. Etter at du har konfigurert den nye kontoen, velger du alternativknappen Alltid bruk denne profilen i Mail-vinduet.
 6. Velg din nye profil fra rullegardinmenyen, og klikk på OK- knappen.

5. Fest korrupte PST-filer med innboksverktøyet

Å fikse ødelagte PST-datafiler er en av de beste generelle løsningene for ukjente feil i Outlook. Derfor inneholder Outlook et Inbox Repair Tool, ellers Scanpst.exe, for å reparere PST-filer. Slik kan du skanne en PST med det aktuelle verktøyet.

 1. Hvis du ikke er sikker på hvor PST-filen er på harddisken, må du sjekke banen fra vinduet Mailoppsett. Åpne Kontrollpanel og klikk Mail 32-bit for å åpne innstillingene for e-postoppsett.
 2. Deretter trykker du på Vis profiler- knappen.
 3. Velg Outlook-profilen du må fikse.
 4. Klikk kategorien Datafiler, som inneholder Outlook-datafilen. Legg merke til standard PST-filbanen som er inkludert på den kategorien.
 5. Lukk postvinduet, og åpne Reparasjonsverktøyet for Outlook Innboks ved å skrive inn 'Scanpst.exe' i søkefeltene til Cortana eller File Explorer.
 6. Trykk på Bla gjennom- knappen for å velge PST-filen.
 7. Klikk på Start- knappen for å starte PST-skanningen.

6. Fastsette Outlook med Tredjeparts Utility Software

Det finnes mange tredjeparts applikasjoner som du kan reparere Outlook PST-filer til. OutlookFIX, Outlook PST Repair, og Stellar Phoenix er tre som inkluderer PST reparasjonsverktøy. Stellar Phoenix har en prøveversjon som du kan reparere datafilen med. Slik kan du fikse PST med Phoenix-programvaren.

 1. Klikk på Free Download- knappen på denne nettsiden for å lagre programvarens installasjonsveiviser. Installer programmet med installasjonsveiviseren, og åpne Stellar Phoenix-vinduet.
 2. Klikk på Bla gjennom- alternativet på Velg PST-filen for reparasjonsdialogboksen for å velge en PST for å skanne.

 3. Trykk på Reparer- knappen for å fikse PST-filen.
 4. Programvaren gir deretter en forhåndsvisning av de reparerte PST-filelementene. Du kan trykke på Lagre reparerte filer på Home-fanen for å lagre skanningen av detaljene.

7. Hurtigpakken for Outlook 2010

Denne løsningen er mer spesifikt for ukjente feil med en 0x80070057-kode, som vanligvis oppstår når du prøver å sette opp nye profiler med oppsettprosessen for automatisk konto i MS Outlook 2010. Microsoft har en hurtigreparasjonspakke for 0x80070057-feilen. Men forvent ikke at hurtigreparasjonen skal reparere en annen ukjent feil.

Du kan lagre den hurtigreparasjonspakken til Windows ved å trykke på knappen Last ned tilgjengelig for hurtigreparasjon på denne nettsiden. Skriv deretter inn en e-postadresse slik at du kan motta en e-postmelding som inneholder en nedlastingslink og et passord for hurtigreparasjonen. Kjør hurtigreparasjonen exe, skriv inn ønsket passord og start Windows på nytt etter at hurtigreparasjonen har vevet magien.

Det er noen av de beste løsningene for at Outlook ' feilmeldinger "har oppstått ". Hvis det fortsatt er behov for ytterligere reparasjoner, kan du sjekke support og gjenoppretting assistent for Office 365 som også kan løse mange MS Outlook-problemer.