11 beste Windows 7-bildevisningsverktøy for nedlasting i 2019

Med de økende fremskrittene i digital teknologi har fotografering blitt en av våre favorittfornøyelser, hva med selfies, wefies og groupfies vi tar. Men hva er den beste Windows 7-bildeviseren å bruke for å se våre bilder tydelig?

Vi sjekket ut noen av de populære fotobeskrivelsene som ble brukt, og her er våre toppvalg for de beste Windows 7-bildevisningsverktøyene.

Hvis du ikke liker den som følger med Windows 7 OS som standard, kan du grøfte det for noen av de som er beskrevet i denne artikkelen.

Hva er de beste Windows 7-bildevisningsverktøyene?

 1. ACDSee Photo Studio
 2. File Viewer Plus 2
 3. Irfanview
 4. Photo Viewer PRO
 5. XnView
 6. Faststone
 7. Xlideit
 8. Nexus bildeviser
 9. Honeview
 10. WildBit seer
 11. GIMP

1. ACDsee Photo Studio (anbefalt)

Denne kommer i forskjellige typer for forskjellige brukere som hjemmebruker eller profesjonell som det er som en komplett fotostudio suite for bruk i visning, redigering og oppretting av unike bilder.

Den støtter mer enn 60 bildeformater, inkludert GIF, og du får ikke bare se flotte bilder på en superplattform. Du kan også redigere, organisere, administrere og til og med dele dine digitale bilder med dine kjære eller venner eller arbeidskamerater fra skrivebordet ditt. .

Noen ganger kan bildevisere bli redusert, men denne, selv med alle dens funksjoner, er rask når det gjelder å åpne og bla gjennom kataloger over bildene dine. Den kommer til en pris på $ 59, 99 (prøveversjon tilgjengelig), så det er ikke gratis som de fleste andre bildevisere. Installer den på datamaskinen og prøv den.

 • Last ned nå ACDsee Photo Viewer gratis versjon fra den offisielle nettsiden

2. File Viewer Plus 3 (anbefalt)

Du vil vanligvis måtte installere flere applikasjoner for å administrere alle bildene, dokumentene og arkivene dine. Det er praktisk å velge en som kan håndtere minst de fleste formatene du skal jobbe med. File Viewer er et flott alternativ og har mange funksjoner for bilder.

File Viewer Plus 3 er en universell filviser for Windows som kan åpne og vise over 300 forskjellige filtyper. Den nye versjonen gir ekstra funksjoner og fokuserer på støtte for visning og konvertering av over 50 nye filformater, inkludert over 25 ekstra bilde-, lyd- og videoformater. Den nye batchkonverteringsfunksjonen fungerer med stor hastighet, og du kan lagre innstillinger for å bruke den på nytt for forskjellige jobber.

Råfiler støttes godt med dette programmet, og du kan åpne bilder fra 600 forskjellige kameramodeller. Du kan også vise EXIF-data for digitale bilder og kameraråder.

Programmet har et enkelt, smart layout og er like enkelt som dra og slipp-filer. Du kan laste ned en fullstendig funksjonell prøveversjon eller kjøpe den til en rimelig pris.

Runner Up File Viewer Plus 3
 • 300 filformater støttes
 • Se og rediger bilder
 • Konverter til andre formater
Få det nå

3. Irfanview

Irfanview er en av de mest populære og beste Windows 7 Photo Viewer-programvaren du kan få. Den er liten, super-rask og kompakt, pluss hvis du er nybegynner, er det så enkelt å bruke.

Profesjonelle kan også dra nytte av dette kraftige verktøyet, som i motsetning til andre bildevisere er bygget for å skape nye, unike og interessante funksjoner for grafikken din. Det er faktisk den første Windows 7-bildeviseren globalt som leverer flere GIF-, ICO- og multipage-TIF-støtte.

Det er dette mangfoldet av funksjoner som følger med Irfanview som gjør at folk elsker det, og også bruker det som bilderedigerer, i tillegg til å se på bilder, fordi det også støtter filtre fra Adobe Photoshop.

Plus det kommer helt gratis hvis det ikke brukes til kommersielle formål, ellers måtte du registrere deg med $ 12 for kommersiell bruk.

Noen kule ting du kan gjøre med denne fotobeskriveren inkluderer filsøk, e-post og utskriftsalternativer, batchkonverteringer for avansert bildebehandling, rask visning gjennom kataloger, Photoshop-filterstøtte, Paint-valg som tegnlinjer, piler, sirkler og andre former, legg til effekter som skarphet, uskarphet, og du kan også fange skjermbilder, endre kutt / beskjære, legge til vannmerker og så mye mer.

Last ned Irfanview

4. PhotoViewer Pro

Dette bildevisningsverktøyet leveres med zoom-støtte, samt redigeringsverktøy for bilder, slik at du kan endre størrelse, rotere eller flippe, beskjære, skarpe, sløre, justere belysning, justere farger og mange flere redigeringseffekter.

Du får også bildefargeeffekter som ideelt sett er som å bruke filtre, men disse er begrenset til gråtoner, sepia, RGB-justering og negativ. Du kan også bruke Paint alternativer som tegning tekster, linjer, former og callout objekter på bilder.

En unik ting om dette verktøyet er dens klonstempel og helbredende pensel. Hvis du gjør feil og vil gå tilbake, kan du bruke verktøyet Angre / Redo-funksjonen, pluss få sammenlignet opptil 4 bilder ved siden av hverandre på farten.

Hvis du vil samle alle dine favorittfamiliefotografier for en minneverdig opplevelse, kan du bruke PhotoViewer Pro til å lage montasje som du kan bruke som skjermsparere eller bakgrunnsbilder til visningsnydelsen.

Last ned PhotoViewer Pro

5. XNView

Dette er også en av de beste Windows 7-bildevisningsprogrammene som brukes i verden. I tillegg til å tilby seeregenskaper kan du også konvertere bilder ettersom det støtter over 500 bildformater.

Dette verktøyet har forskjellige visningsfunksjoner som Miniatyrbilde, Fullskjerm, Filmstrip og Slideshow slik at du alltid kan vise basert på dine preferanser, eller når du lager en presentasjon. Du kan også redigere bilder ved hjelp av de ulike redigeringsfunksjonene, for eksempel endre størrelse, rotere, beskjære, justere lysstyrke og kontrast, endre farger eller til og med bruke filtre blant andre effekter.

Du kan også eksportere over 70 bildformater, men også lage lysbildefremvisninger, nettsider, kontaktark, bildestrimler og så mye mer. Den har uovertruffen kompatibilitet når det gjelder formatstøtte, som inkluderer animerte stillbilder, GIFs og ICO-støtte.

Andre kule funksjoner inkluderer batchbehandling, noe som virkelig er bra hvis du har så mange bilder å jobbe med.

Last ned XNView

6. FastStone fotobeskytter

I tillegg til å ha et unikt navn, kommer denne Windows 7-fotobeskytteren i to typer for visningsnydelsen din:

 • FastStone Image Viewer
 • FastStone MaxView

FastStone Image Viewer

Denne Windows 7-bildeviseren er rask og brukervennlig, og kommer med en rekke funksjoner, inkludert bildebehandling, visning og administrasjon. Du får flotte funksjoner som lysbildefremvisning og andre overgangseffekter, pluss det støtter store grafiske formater som JPEG, BMP, PNG, TIFF, ICO, GIF, TGA og de fleste RAW-formater.

Med dette verktøyet kan du også sammenligne opptil 4 bilder ved siden av hverandre, slik at du kan endre bildene dine for bedre visning. Den leveres også med de vanlige funksjonene som fargeeffekter, malingsalternativer, redigeringsverktøy og bildeforstørrelsesformat, zoom støtte, forskjellige skjermvisningstiler, utskrifts- og skannealternativer, lage montasje, batchbehandling og mye mer.

Det er også gratis å laste ned og bruke, pluss at du ikke får de dumme annonse popupene, adware eller spyware som følger med gratis apps.

FastStone MaxView

Dette er akkurat som FastStone image viewer, men det er raskt, kompakt og støtter store grafiske formater. Du får en intuitiv, brukervennlig layout slik at du kan se bildene dine på forskjellige måter, pluss du kan til og med passordbeskytte filene dine i en jiffy hvis du har de private bildene du ikke vil ha alt og annet for å få tilgang til.

Andre vanlige funksjoner inkluderer fotoredigering, malingsalternativer, men du kan se komprimerte eller arkivere filer sikkert og direkte. Den støtter også berøringsgrensesnitt hvis du liker å røre eller sveipe. Ellers kommer det også med alle andre funksjoner som er inkludert i Image Viewer-versjonen.

Last ned FastStone Photo Viewer

7. Xlideit bildeviser

Denne Windows 7-bildeviseren av SourceForge kommer gratis og inneholder de fleste, om ikke alle, funksjoner du ønsker i en ideell fotobeskytter. Den er lett og leveres med verktøy som redigering, bildebehandling og grunnleggende prosessering.

Grensesnittet har en miniatyrlinje nederst som viser alle bildene dine, pluss at du kan bruke verktøylinjen for å få tilgang til de populære kommandoer som zoom, rotere, beskjære, slette, endre størrelse, lysbildefremvisning og til og med liste sortering. Du kan bytte mellom fullskjerm eller vindumodus for å se bildene dine og redigere dem mens du er på den.

Last ned Xlideit image viewer

8. Nexus Image Viewer

Denne bærbare appen er gratis for bruk, og lar deg se bildene dine i skarp og skarp visning, med raske lastefunksjoner. Du kan bruke den i stedet for den gamle kjedelige fotobeskytteren, og enkelt redigere, zoome inn eller ut, pluss nytelsen beveger seg lett mellom bilder og mapper.

Du kan også bruke hurtigtaster for å bla gjennom bilder på datamaskinen og tilpasse lysstyrken, slik at du kan se hvert bilde med fokus det fortjener, mens resten vises på en vertikal linje på høyre side av datamaskinens skjerm.

Det er veldig enkelt å bruke, og trenger ikke installasjoner for å kjøre det.

Last ned Nexus Image Viewer

9. Honeyview

Denne Windows 7-bildeviseren er rask, støtter forskjellige formater og visning av bilder i komprimerte og arkiverte filer uten at det må trekkes ut. En kul ting om denne fotobeskriveren er at hvis bildene dine har GPS-informasjon, kan plasseringen lett se dem på Google Maps, og du kan lagre bildene du vil ha.

Det kommer ikke med noen adware og / eller spionprogrammer, pluss at du kan vise bildene dine i forskjellige skjermer som Fyll eller Parallell visningsmodus. Du får også en fotomappefunksjon der du kan lagre noen av favorittbildene dine.

Noen av formatene som støttes av denne fotobeskriveren inkluderer BMP, JPG, GIF, PNG, PSD, TGA, TIFF og RAW formater fra digitale kameraer.

Last ned Honeyview

10. WildBit Viewer

Dette er en annen liten, rask, men kompakt Windows 7-bildeviser med et enkelt grensesnitt, lysbildeseriefunksjonalitet og bilderedigerer. Den støtter store formater, inkludert JPEG og TIFF, pluss har et verktøylinje hvor du kan dra og slippe fotomappen og bruke den som en arrangør.

Det lar deg også lagre favorittbildene dine i en mappe, og lag en tilpasset lysbildefremvisning med 176 forskjellige overgangseffekter for visningen.

Last ned WildBit Viewer

11. GIMP

GIMP er flott gratis programvare som lar deg se og redigere bilder. Den har et enkelt brukergrensesnitt der du raskt kan finne de nødvendige verktøyene for redigeringsprosessen. Du finner det spesialfiltre, fargekontroller, eksponeringskontroller, utvalgsverktøy og mange flere.

Gimp er mer et verktøy for nybegynnere og for amatører som ønsker å lage noen grunnleggende bilder ved å bruke noen av de mest brukte verktøyene. Vi anbefaler det på det sterkeste, spesielt på grunn av prisen - gratis. I tillegg fungerer verktøyet med alle Windows-versjoner fra 7 og høyere.

 • Last ned nå GIMP gratis

Har du funnet din favorittvalg blant disse Windows 7-bildevisningsverktøyene? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.