IT-administratoren har begrenset tilgang til områder av denne appen [FIX]

Mange brukere rapporterte at IT-administratoren har begrenset tilgang til enkelte områder av denne appmeldingen mens du prøver å bruke bestemte programmer. Dette kan være et stort problem, og i dagens artikkel skal vi vise deg hvordan du kan fikse det.

Din IT-administrator har begrenset tilgang til enkelte områder av denne appmeldingen kan være problematisk, og når du snakker om denne feilen, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Din IT-administrator har begrenset tilgang til enkelte områder av denne appen Defender - Dette problemet kan noen ganger oppstå på grunn av tredjeparts antivirus, slik at du kanskje må deaktivere den midlertidig.
 • Windows Defender, systemadministratoren har begrenset tilgang til denne appen . Dette problemet kan noen ganger oppstå på grunn av sikkerhetspolicyene dine. For å fikse problemet, må du kanskje justere gruppepolicyinnstillingene dine.
 • Din IT-administrator har begrenset tilgang til enkelte områder i denne appen og elementet du prøvde å få tilgang til . Enkelte feil kan forårsake dette problemet hvis systemet ditt er utdatert. For å fikse det, bare installer de nyeste oppdateringene og kontroller om det løser problemet.
 • Siden ikke tilgjengelig IT-administratoren har begrenset tilgang - Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige hvis du ikke har en administratorkonto. For å fikse dette problemet må du passe på å logge på med en administrativ konto og kontrollere om det hjelper.

Fremgangsmåte for å fikse IT-administrator begrensede tilgangsfeil

 1. Fjern tredjeparts antivirusverktøy
 2. Deaktiver Windows Defender
 3. Endre gruppepolicyinnstillingene dine
 4. Slutt Windows Defender Notification-prosessen
 5. Endre gruppepolicyen og rediger registret
 6. Pass på at du bruker en administratorkonto
 7. Aktiver den skjulte administratorkontoen
 8. Kontroller at Windows Defender ikke er deaktivert etter gruppepolicy
 9. Oppdater Windows 10
 10. Utfør en systemgjenoppretting
 11. Utfør en oppgradering på stedet

Løsning 1 - Fjern tredjeparts antivirusverktøy

Hvis du får din IT-administrator, har begrenset tilgang til noen områder av denne appmeldingen på Windows 10, er det mulig at antivirusprogrammet ditt forårsaker dette problemet. Noen ganger kan tredjeparts antivirusverktøy forstyrre systemet ditt, og de kan forhindre tilgang til bestemte filer eller programmer.

For å fikse problemet foreslår brukerne å deaktivere visse antivirusfunksjoner midlertidig og kontrollere om det hjelper. Alternativt kan du deaktivere hele antivirusprogrammet og kontrollere om det hjelper. Noen ganger kan det hende at det ikke er nok, og for å fikse problemet, må du kanskje avinstallere antivirusprogrammet ditt.

Når du har fjernet antivirusprogrammet, må du kontrollere om problemet fortsatt er der. Hvis fjerning av antivirus hjelper, kan du kanskje vurdere å skaffe et annet antivirusprogram. Det er mange gode antivirusverktøy på markedet, men hvis du leter etter et pålitelig antivirusprogram som ikke vil forstyrre systemet, bør du definitivt prøve Bitdefender .

 • Last ned nå Bitdefender Antivirus 2019

Løsning 2 - Deaktiver Windows Defender

Som du kanskje vet, kommer Windows 10 med sitt eget antivirusverktøy kalt Windows Defender. I utgangspunktet vil dette verktøyet fungere som et standard antivirusprogram, og det vil beskytte deg mot andre trusler. Imidlertid kan Windows Defender noen ganger forstyrre andre systemfunksjoner, og det kan føre til at IT-administratoren har begrenset tilgang til noen områder av denne appmeldingen som skal vises.

For å fikse dette problemet, foreslår brukerne å deaktivere Windows Defender midlertidig. Dette er ikke en god langsiktig løsning, men hvis du leter etter årsaken til problemet, kan du deaktivere Windows Defender midlertidig og kontrollere om det hjelper. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen . For å åpne Innstillinger-appen raskt kan du bruke snarvei for Windows-tast + I.

 2. Naviger til Windows Security i menyen til venstre. Klikk på Åpne Windows Defender Security Center i høyre rute.

 3. Gå til Virus og trusselbeskyttelse .

 4. Velg innstillinger for virus og trusselbeskyttelse .

 5. Finn og deaktiver sanntidsbeskyttelse .

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet fortsatt er der. Husk at denne løsningen vil fungere hvis du ikke bruker et tredjeparts antivirusprogram. Hvis du bruker et tredjeparts antivirus, deaktiverer Windows Defender seg for å forhindre forstyrrelser.

Løsning 3 - Endre gruppepolicyinnstillingene

Hvis du har problemer med IT-administratoren din, har begrenset tilgang til noen områder av denne appmeldingen, er det mulig at gruppepolicyinnstillingene dine forårsaker problemet. For å løse problemet, anbefales det at du foretar et par justeringer. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn gpedit.msc . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Når Group Policy Editor åpnes, navigerer du til Windows-komponenter> Windows Defender Security Center> Virus og trusselbeskyttelse i venstre rute. Dobbeltklikk på Skjul virus og trusselbeskyttelsesområdet i den høyre ruten.

 3. Velg Ikke aktivert fra listen, og klikk Apply og OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 4 - Slutt Windows Defender Notification-prosessen

Ifølge brukerne kan dette problemet noen ganger oppstå på grunn av Windows Defender-prosesser, og for å fikse problemet, må du deaktivere denne prosessen. Den raskeste måten å gjøre det på er å bruke Oppgavebehandling, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Ctrl + Shift + Esc for å åpne oppgavebehandling .
 2. Finn Windows Defender Notification på listen, høyreklikk den og velg Avslutte oppgave .

 3. Etter å ha avsluttet oppgaven, lukk Oppgavebehandling .
 4. Gå nå til katalogen C: Program FilesWindows Defender og kjør MSASCuiL.exe filen.

Etter å ha gjort det, bør problemet løses. Husk at dette kanskje bare er en midlertidig løsning, så du må kanskje gjenta det hvis problemet oppstår.

Løsning 5 - Endre gruppepolitikken og rediger registeret

Hvis du får din IT-administrator, har begrenset tilgang til noen områder av denne appmeldingen, kan du kanskje løse problemet ved å gjøre noen tilpasninger til gruppepolicyen din. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Gruppepolicyredigerer . For å se hvordan du gjør det, kontroller du Løsning 3 .
 2. Naviger til Datamaskinkonfigurasjon> Windows-komponenter> Datainnsamling og Preview Builds i venstre rute. I høyre rute dobbeltklikker du Tillat telemetri .

 3. Velg Aktivert, og velg Full i Alternativlisten . Etter å ha gjort det, klikker du Bruk og OK for å lagre endringer.

 4. Dobbeltklikk nå på Tillat telemetri igjen, sett den til Ikke konfigurert og lagre endringer.
 5. Start datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen har startet på nytt, må du gjøre noen små tilpasninger til registeret ditt. Den raskeste måten å gjøre det på er å bruke kommandoprompt. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X eller høyreklikk Start-knappen. Velg Kommandoprompt (Admin) eller Powershell (Admin) fra menyen.

 2. Kjør nå følgende kommando:
  • REG SLETT "HKLMSOFTWAREPoliciesMicrosoftWindows Defender" / v DisableAntiSpyware
 3. Etter å ha gjort det, start datamaskinen på nytt.

Når PCen startes på nytt, må problemet løses, og alt vil begynne å fungere igjen.

Løsning 6 - Pass på at du bruker en administratorkonto

Noen ganger IT-administratoren din har begrenset tilgang til noen områder av denne appmeldingen kan vises hvis du ikke bruker en administratorkonto. Vanlige kontoer har kanskje ikke bestemte rettigheter, og det kan noen ganger føre til dette problemet.

For å fikse dette problemet må du logge på som administrator og kontrollere om problemet vises. Hvis du ikke har en administratorkonto klar, kan du alltid opprette en ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og naviger til kontoen .

 2. Velg Familie og andre personer i venstre rute. Velg nå Legg til noen andre til denne PCen fra venstre rute.

 3. Velg nå Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon> Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .

 4. Skriv inn ønsket brukernavn for den nye kontoen, og klikk på Neste . Hvis du vil beskytte den nye kontoen, kan du også legge til et passord for det.

Når du har opprettet en ny konto, kan du oppgradere den til en administratorkonto ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Kontoer> Familie og andre personer .
 2. Finn kontoen du opprettet, velg den og velg Endre kontotype .

 3. Endre Kontotype til Administrator og klikk OK .

Etter å ha gjort det, logg inn med den nye administratorkontoen og kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 7 - Aktiver den skjulte administratorkontoen

Som tidligere nevnt kan dette problemet oppstå hvis du ikke har de nødvendige rettighetene. Hvis du ikke vil opprette en ny konto, kan du feilsøke problemet ved hjelp av den skjulte administratorkontoen.

Du vet sannsynligvis ikke, men Windows har sin egen skjulte administratorkonto, og du kan aktivere og bruke denne kontoen for feilsøking. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator.
 2. Når Kommandoprompt starter, kjør du nettverksbrukeradministratoren / aktiv: Ja

Etter å ha gjort det, bør du aktivere den skjulte administratorkontoen. Logg ut og bytt til administratorkontoen. Når du bytter til det, må du kontrollere om problemet fortsatt vises. Hvis problemet fortsatt er tilstede, kan du prøve å fikse det fra administratorkontoen.

Når du er ferdig med å bruke administratorkontoen, kan du deaktivere den ved å starte Command Prompt som administrator og kjøre nettverksbrukeradministratoren / aktiv: ingen kommando.

Løsning 8 - Pass på at Windows Defender ikke er deaktivert etter gruppepolicy

Windows Defender er nært knyttet til programmene dine, og hvis du får din IT-administrator, har begrenset tilgang til noen områder av denne appmeldingen, kan årsaken være gruppepolicyinnstillingene dine. Ifølge brukere kan du forårsake at dette problemet vises ved å slå av Windows Defender, så du må konfigurere innstillingene dine ved å gjøre følgende:

 1. Start Gruppepolicy Editor .
 2. I venstre rute navigerer du til Computer Configuration> Windows Components> Windows Defender Antivirus . I høyre rute dobbeltklikker du Tillat antimalware-tjenesten til oppstart med normal prioritet .

 3. Sett denne policyen til Ikke konfigurert, og klikk Apply og OK for å lagre endringer.
 4. Dobbeltklikk nå på Slå av Windows Defender Antivirus og sett den til Ikke konfigurert, og klikk Apply og OK .
 5. I venstre rute navigerer du til Windows Defender Antivirus> Klientgrensesnitt . I høyre rute dobbeltklikker du på Aktiver hodetelefonutgang .

 6. Velg Ikke konfigurert og klikk Bruk og OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 9 - Oppdater Windows 10

Hvis du støter på dette problemet, er det mulig at det er en feil på systemet ditt. For å fikse det, anbefales det at du sikrer at Windows er oppdatert. Noen ganger kan visse feil oppstå, og den beste måten å håndtere dem er å holde systemet oppdatert.

Windows 10 laster vanligvis ned de oppdaterte oppdateringene automatisk, men du kan manuelt sjekke om oppdateringer ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og naviger til delen Oppdater og sikkerhet .
 2. Klikk nå på Søk etter oppdateringer .

Windows vil nå se etter tilgjengelige oppdateringer og laste dem ned i bakgrunnen. Når oppdateringene er lastet ned, start datamaskinen på nytt for å installere dem. Når PC-en din er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 10 - Utfør en systemgjenoppretting

Noen ganger kan slike problemer oppstå på grunn av innstillingene eller andre problemer. Hvis dette problemet begynte å vises nylig, kan du kanskje fikse det ved å utføre en systemgjenoppretting. Hvis du ikke vet, vil Systemgjenoppretting vende PCen tilbake til en tidligere tilstand og fikse mange problemer underveis. For å utføre en systemgjenoppretting gjør du følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn systemgjenoppretting . Velg Opprett et gjenopprettingspunkt fra listen.

 2. Vinduet Systemegenskaper starter nå. Klikk på Systemgjenopprett- knappen.

 3. Når vinduet Systemgjenoppretting åpnes, klikker du på Neste .

 4. Merk av for Vis flere gjenopprettingspunkter, hvis tilgjengelig. Velg ønsket gjenopprettingspunkt og klikk på Neste .

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Når systemet er gjenopprettet, kontroller om problemet er løst.

Løsning 11 - Utfør en oppgradering på stedet

Hvis du fortsetter å få IT-administratoren din, har begrenset tilgang til noen områder av denne appmeldingen, kan du kanskje løse problemet ved å utføre en oppgradering på stedet. Ved å gjøre det, vil du installere Windows på nytt og tvinge det til å oppgradere til den nyeste versjonen. Hvis du gjør alt riktig, bør alle dine filer og programmer beholdes. For å utføre oppgradering på stedet, gjør du følgende:

 1. Last ned og kjør Media Creation Tool .
 2. Når Media Creation Tool åpnes, velger du Oppgrader denne PCen nå, og klikk Neste .
 3. Velg Last ned og installer oppdateringer (anbefalt) og klikk på Neste .
 4. Følg instruksjonene på skjermen. Når du kommer til Klar for å installere skjerm, klikker du på Endre hva du skal beholde .
 5. Velg Oppbevar personlige filer og apper, og klikk deretter Neste .
 6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppgraderingsprosessen.

Etter at du har gjort det, vil du ha den nyeste versjonen av Windows 10 installert og problemet skal løses. Hvis problemet fortsatt er der, må du kanskje tilbakestille Windows 10 på fabrikken.

IT-administratoren har begrenset tilgang til enkelte områder av denne appmeldingen, kan forårsake visse problemer på PCen, men vi håper at du klarte å fikse det ved hjelp av noen av våre løsninger.