World of Tanks Blitz på Windows 7: Last ned, spill og brukeranmeldelser

Verden av Tanks Blitz gikk langt fra begynnelsen i 2014. Tidligere ble det utelukkende utviklet for håndholdte enheter, men utviklerne gjorde det til en kryssplattform og brakte den til Windows 10.

Nå ble ikke Windows 7-versjonen støttet til slutten av 2016, men nå kan du spille det sømløst på den mest populære Windows-iterasjonen.

Mange mennesker er ikke klar over de nevnte fakta, så vi bestemte oss for å vise frem dette spillet og har til og med en tendens til visse problemer som oppstår fra tid til annen på Windows 7.

Her er alt du trenger å vite om World of Tanks Blitz på Windows 7, så sørg for å sjekke det ut.

Alt du trenger å vite om World of Tanks Blitz for Windows 7

 1. Systemkrav og hvordan du laster ned
 2. Kompatibilitetsproblemer og hvordan du løser dem
 3. Spill i detalj og alt om tanky tanker gameplay
 4. Fellesskap vurderinger

1. Systemkrav og hvordan du laster ned

World of Tanks Blitz er et kryssplattformsspill som kjører på Windows, MacOS, Android og IOS. Spillet er ikke krevende, så de fleste moderne maskiner kan kjøre det uten svette - inkludert Windows 7-PCer.

Her er de minimale kravene du må møte for å kunne spille World of Tanks Blitz:

 • OS: Windows 7, 8.0, 8.1, 10
 • CPU: 2GHz
 • RAM: 2 GB RAM (4 GB anbefales for 64-bits versjonen)
 • Grafikk: DirectX 9.0c-kompatibelt skjermkort med 256 MB RAM
 • Lagring: 3 GB ledig plass

Når du er sikker på at PCen er opp til oppgaven, følger du trinnene nedenfor for å laste ned og installere World of Tanks Blitz for Windows 7:

 1. Last ned Steam-skrivebordsklienten og kjør den.
 2. Åpne Steam-skrivebordsprogrammet og søk etter World of Tanks Blitz .

 3. Last ned og installer World of Tanks Blitz .
 4. Kjør spillet fra skrivebordssnarveien eller fra dampens bibliotek.

 5. Opprett din konto og begynn å delta i multiplayer tank kamper.

2. Hvordan løse kompatibilitetsproblemer

Da tittelen var i beta tilbake i 2016, hadde noen spillere problemer med Windows 7-kompatibilitet som nå skulle være historie, men hvis du støter på noen problemer på Windows 7 (krasjer eller uoverensstemmelser), sørg for å kjøre spillet som administrator og oppdater det i tide.

Følg disse trinnene for å kjøre World of Tanks Blitz med administrative tillatelser på Windows 7:

 1. Åpne Steam- skrivebordsklienten.
 2. Klikk på biblioteket .

 3. Høyreklikk på World of Tanks Blitz og åpne egenskaper .

 4. Velg kategorien " Lokale filer " og klikk deretter på " Bla lokale filer " -knappen.

 5. Høyreklikk på wotblitz.exe og åpne Egenskaper .

 6. Velg kategorien Kompatibilitet .
 7. Merk av for " Kjør dette programmet som administrator " og bekreft endringer.

Videre, siden vi henviser til et online spill, må du passe på å deaktivere VPN / proxy og i noen tilfeller antivirus. I tillegg anbefales det å sjekke Windows-brannmuren og la WoT Blitz kommunisere gjennom det.

3. Spill i detalj og alt om tanky tanker gameplay

Hvis du noen gang kom over det vanlige World of Tanks-spillet, så vil du finne Blitz å være en lett port med, i utgangspunktet, en ganske lignende tilnærming. Fysikken i spillet er lik, de lagbaserte pubkampene er like (7 mot 7 i stedet for 15 mot 15), og fremgangen gjennom et tech-tre er nesten det samme.

Det er et frittstående spill med mikrotransaksjoner i spillet som premium-konto, premium-tanker (for raskere sliping og ekstra erfaring) og gullmynter for bestemte kjøp. Wargaming tok muligheten til å tjene litt mer penger, slik at fremskrittet gjennom nivåer, som ligner på noen andre mobiltitler, kan ta litt tid. I det minste, hvis du bestemmer deg for å spille uten investeringer.

Selv om det primært var orientert for håndholdte enheter, er det i dag tilgjengelig for nesten alle operasjoner som er der ute. Som, etter min mening, er litt urettferdig for spillere som spiller på smarttelefoner eller tabletter. Det er så mye enklere å bruke i spillet mekanikk, bevege seg rundt, sikte og brann med tastaturet og musen.

Det er 7 nasjoner med sine respektive tech-trær, og du kan velge mellom 4 forskjellige tankklasser. I tillegg til de lette, mellomstore og tunge tankene kan du leke med tankens destroyers. Mangfoldet i klassene gjør det mer interessant siden du må tilpasse seg forskjellige spillestiler. Det er 10 nivåer, med tanker som dateres fra første verdenskrig og fører til kaldkrigspanserte kjøretøy.

Det kan hende du trenger litt tid til å ta tak i spillingen, men når du lærer kartposisjonering og spillmekanikk ('dobbeltbush', 'side skraping' og 'hull-down') og oppgraderingssystem, blir det mye lettere.

Innkjøpskjøp kan og vil påvirke din samlede suksess siden de direkte forbedrer ulike viktige funksjoner. Noen kan kalle det en pay-to-win-politikk, men i tiden med loot-boksen i AAA-titler, hva mer kan man forvente fra det frie spill?

 • LES OGSÅ: Verden av Tanks kommer til Project Scorpio kjører på innfødt 4K

4. Samfunnsanmeldelser

Når det gjelder samfunnsanmeldelser, får World of Tanks Blitz mest positive anmeldelser. Mange brukere anser det mye bedre før, men siden spillet sporer tett sin storebror, er det ikke uvanlig for Wargaming å gjøre tvilsomme endringer som ikke oppfyller forventningene til den erfarne spilleren.

Spesiell vekt legges på oppdatering 3.8 som forandret måten oppgraderingssystemet fungerer på. De siste oppdateringene endret seg mye, men spillutviklere mottar fortsatt en stor tilbakeslag på Steam og det offisielle forumet, henholdsvis. Vi anbefaler deg å prøve spillet og se selv. Til slutt er det gratis. Men hvis du vil være konkurransedyktig og gi bedre resultater, forberede deg på å nå frem til lommeboken din.

Hva er tankene dine på World of Tanks Blitz? Sørg for å fortelle oss i kommentarene nedenfor.