Windows Loader-ikke-støttet partisjonstabell: Det er derfor denne feilen oppstår

Hvis du har jobbet med Windows Loader, kan vi sikkert anta at dine tekniske gutter pirater Windows 7. Det er ikke noe annet behov for dette verktøyet unntatt aktiveringen av Windows 7. Vi støtter ikke piratkopiert Windows. Foruten immateriell tyveri kan det føre til mange problemer, frata deg verdifulle oppdateringer etc. Vi forklarte alt under.

Hva er avtale med feilstøtten for ikke-støttet partisjonstabell?

Noen av dere har kanskje prøvd å piratere Windows 7. Det er neppe uvanlig, ettersom mange brukere har brukt noen av tredjepartsverktøyene for å unngå Windows Activation eller søke lisensnøkler. Microsoft tillot frivillig en gratis oppgradering til Windows 10 for brukere som aldri brukte en krone på Windows 7.

Det er alltid mulig malware tilstedeværelse i alle de forhåndsaktiverte Windows 7-variasjonene som sirkulerer på nettet. Legg til mulig system korrupsjon etter oppdatering installasjon og du vil tenke to ganger før du går for det.

Med det i tankene vil de fleste programvare pirater installere en standardversjon, hopp over aktiveringen, og bruk enten Windows Loader eller RemoveWAT verktøy for å aktivere Windows 7.

Windows Loader er et vanlig verktøy som er en del av MSToolkit-programvare som er laget for å aktivere Microsoft-produkter, som Windows eller Microsoft Office. Den bruker i utgangspunktet en rekke BIOS-emulerende handlinger for å "lure" Windows til å aktivere.

Noen brukere som prøvde å kjøre den ble imidlertid møtt med feilen " Ikke støttet partisjonstabell ". Dette betyr at WAT (Windows Activation Technology) oppdaget det og forhindret det fra å utføre. Vi vil ikke gi deg noen koblinger, men hvis du vet at FjernWAT-verktøyet eksisterer, bør neste trinn være klart.

Husk at disse verktøyene vanligvis er fulle av adware og kommer fra mistenkelige kilder, for å si det mildt. Med dette verktøyet bør du kunne aktivere Windows 7. Igjen er det en god sjanse for at noe vil gå galt, så handle på egen hånd.

Den sikreste tilnærmingen er å bruke en ekte Windows OS-versjon.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Hvis du har flere spørsmål, er du velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.