Windows 8.1, 10 Oppdateringsproblemer forårsaket av manglende filer

Enkelte brukere har rapportert at de ikke kan bruke oppdaterings- / tilbakestillingssystemet i Windows 8.1 på grunn av noen "manglende filer". Vi rapporterer deres problemer og gir deg flere detaljer om problemet nedenfor

Nå er det enda umulig å oppdatere eller tilbakestille Windows 8.1-skjermen!

Nei, vi er ikke ferdige ennå - det er en gjeng med andre Windows 8.1-problemer og problemer som må bringes på overflaten slik at flere folk kan vite om det. Et godt antall brukere av Windows 8 og Windows 8.1 har rapportert at de har problemer med oppdaterings- / tilbakestillingssystemet og tilsynelatende de "mangler noen filer". Her er hva en av dem sier:

Har noen problemer i Windows 8.1 og vil gjerne oppdatere / tilbakestille systemet, men det står at noen filer mangler og ber meg om å sette inn gjenopprettingsmedier. Jeg opprettet et gjenopprettingsmedium i systemet, men når jeg prøver å kjøre det, står det at det ikke er riktig. Dvs. akkurat nå, jeg kan ikke oppdatere eller tilbakestille systemet mitt. Mine eneste systemgjenopprettingskopier går tilbake til 10. november - så ikke forbi installasjon av seier 8.1. Ps, problemet er at indekseringstjenesten tar over datamaskinen min til den overopphetes og slås av. Og det ser ut til å være 80 gb uspoken for på min datamaskin brukt av noe.

En løsning for problemet hans ville være å opprette en USB-gjenopprettingsstasjon (Universal Serial Bus), og deretter bruke den til å oppdatere Windows 8.1-systemet. Du kan følge Microsofts egne tips om denne artikkelen. En annen bruker sier følgende, selv etter å ha opprettet et gjenopprettingsmedium.

Så jeg har hatt et grafikkdriver / displayrelatert problem som ikke har blitt løst ved å avinstallere driverne mine og gjøre en komplett driver feilsøking. Så jeg skjønte kanskje det var på tide å gjøre en full forfriskning håper det ville få alle spor av driverne fra systemet mitt og registret. Forsøker dette og bruker en brent kopi av ISO som jeg først installerte Windows 8 på systemet hans (jeg oppgraderte via Windows-butikken), dette mislyktes med det oppdaterte systemet som klagde over media jeg leverte når du ble spurt.

Jeg skjønte gjenopprettingsmediene var for 8 og systemet mitt var 8, 1 og det var problemet. Søker jeg fant en MS-side som beskriver hvordan man lager 8.1 medier for dette formålet. Etter dette mislyktes, av en eller annen grunn, nektet den å akseptere produktnøkkelen min. Jeg aner ikke hvorfor. Systemet mitt ble normalt aktivert. Jeg begynte å lure på om 8.1 produktnøkler var forskjellige fra 8. Og ved hjelp av Belarc-rådgiveren kan jeg se at min 8.1-system er aktivert med en 8 produktnøkkel. På dette tidspunktet er jeg alle ganske forvirret og lurer på om jeg noen gang kan bruke oppdatering eller tilbakestilling.

For øyeblikket vet vi ikke nøyaktig hva som forårsaker problemet, men vi vet at det forårsaker følgende feil (ganske mange av dem):

 • C: \ Windows \ diagerr.xml - feilåpning
 • C: \ Windows \ diagwrn.xml - feilåpning
 • C: \ Windows \ MEMORY.DMP - feilåpning
 • C: \ Windows \ Installer \ 4c66aad.msi »MSI» required.cab »CAB - feil leser arkiv
 • C: \ Windows \ Logs \ CBS \ CBS.log - Feilåpning
 • C: \ Windows \ Logs \ DPX \ setupact.log - Feilåpning
 • C: \ Windows \ Logs \ DPX \ setuperr.log - Feilåpning
 • C: \ Windows \ Microsoft.NET \ Framework \ v3.0 \ Windows Communication Foundation \ SMSvcHost.exe.config - feilåpning
 • C: \ Windows \ Microsoft.NET \ Framework64 \ v3.0 \ Windows Communication Foundation \ SMSvcHost.exe.config - feilåpning
 • C: \ Windows \ Panther \ sqmSetup00.sqm - feilåpning
 • C: \ Windows \ Panther \ UnattendGC \ setupact.log - Feilåpning
 • C: \ Windows \ Panther \ UnattendGC \ setuperr.log - Feilåpning
 • C: \ Windows \ PLA \ System \ System Diagnostics.xml - Feilåpning
 • C: \ Windows \ PLA \ System \ System Performance.xml - Feilåpning
 • C: \ Windows \ security \ database \ secedit.sdb - feilåpning
 • C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ DataStore \ DataStore.edb - feilåpning
 • C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ DataStore \ Logs \ edb.log - Feilåpning
 • C: \ Windows \ Oppgaver \ Adobe Flash Player Updater.job - Feilåpning
 • C: \ Windows \ Tasks \ GoogleUpdateTaskMachineCore1cec43c80df64d.job - feilåpning
 • C: \ Windows \ Tasks \ GoogleUpdateTaskMachineUA.job - Feilåpning
 • C: \ Windows \ WinSxS \ amd64_microsoft-windows-c..rformance-perftrack_31bf3856ad364e35_6.3.9600.16384_none_4c9196811ed79b13 \ traceanonconfig.xml - feilåpning
 • C: \ Windows \ WinSxS \ amd64_microsoft-windows-n..n_service_datastore_31bf3856ad364e35_6.3.9600.16384_none_c1ecf0b709f6bdc7 \ dnary.xsd - feilåpning

Les også : Driver Booster oppdager Windows 8 og Windows 8.1 utdaterte drivere

Har du noen ide om hvordan dette Windows 8.1-problemet kunne overvinnes?

Andre "manglende filer" relaterte problemer

Det mangler mange spesifikke filer og relaterte problemer. For eksempel, hvis Windows holder deg forfriskende og ikke stopper, er det faktisk en fin reparasjonsguide skrevet av oss for å hjelpe deg.

Noen ganger kan systemet gjøre at noen filer og mapper forsvinner. Det problemet kan oppstå på alle Windows-versjoner, og kan være resultatet av en viktig oppdatering som har noen feil. I så fall kan du gjenopprette filene og mappene og fikse dette problemet ved å følge trinnene fra denne artikkelen.

Til slutt må vi nevne at noen brukere rapporterte .dll-filer som mangler etter installering av Windows 10-skapere-oppdateringen. Disse filtypene er svært viktige for en vanlig PC-funksjonalitet, og hvis mange DLL-filer mangler, betyr det at du har problemer. I så fall anbefaler vi deg dette verktøyet, som bruker en unik teknologi for å erstatte manglende eller ødelagte .dlls.