Windows 10-skapere Oppdatering fast i endeløs oppgraderingssløyfe [FIX]

Den store dagen har kommet: Microsoft har begynt å rulle opp Windows 10 Creators Update ut til allmennheten. Den nyeste versjonen av Windows 10 inneholder et sett med interessante funksjoner og forbedringer som definitivt vil imponere deg.

Før du tester ut det nye operativsystemet, må du overvinne en rekke hindringer som består av ulike tekniske problemer og feil. For eksempel har mange brukere rapportert at de ikke kan oppgradere til Creators Update på grunn av en endeløs installeringsløkke.

Her er en bruker som beskriver dette problemet:

Jeg så at jeg manuelt kunne laste ned og installere skaperoppdateringen, slik at jeg lastet ned den og kjørte den. [...] Jeg kjører filen og spør om jeg vil oppdatere, klikk for å oppdatere. Det bekrefter min RAM, etc., fortsetter jeg.

Så gjør det følgende:

 • Nedlastinger (1 - 100% indikator)
 • Bekreft fil (veldig rask)
 • Deretter "Oppdaterer Windows 10" (1 - 100% indikator)
 • Når det blir 100%, oppdaterer det siden og jeg er tilbake på startskjermbildet for å spørre om jeg vil oppdatere. Hvis jeg klikker neste, verifiserer det RAM, fortsetter, deretter lastes ned, verifiserer og oppdateres om igjen. Jeg har gjort dette nå seks ganger.

Slik reparerer du uendelige Windows 10 Creators Update installeringssløyfe

 1. Koble fra eksterne enheter
 2. Installer de nyeste operativsystemene og driveroppdateringene
 3. Deaktiver antivirusprogrammet midlertidig
 4. Kjør en SFC-skanning
 5. Oppdater Windows Update Service
 6. Kjør DISM
 7. Bruk Media Creation Tool

1. Koble fra eksterne enheter

Noen ganger kan eksterne enheter som er koblet til datamaskinen, utløse ulike tekniske problemer, inkludert oppdateringsproblemer. Koble fra alle eksterne enheter, start datamaskinen på nytt, og prøv å oppgradere til Creators Update igjen.

2. Installer de nyeste operativsystemene og driveroppdateringene

Pass på at du har installert de nyeste Windows 10 OS og driveroppdateringene før du klikker oppgraderingsknappen. Utdaterte eller korrupte maskinvaredrivere er kjent for å forårsake ulike installasjonsproblemer. Du kan bruke Enhetsbehandling til å finne problematiske drivere.

Gå til Start, skriv Enhetsbehandling, og klikk på det første resultatet. Utvid listen over enheter. Den skyldige (e) vises med et gult utropstegn. Høyreklikk den problematiske driveren og velg Oppdater driverprogramvare for å installere de nyeste oppdateringene.

En annen måte er å la et tredjepartsverktøy oppdatere drivere automatisk. Last ned TweakBit's Driver Updater Tool (godkjent av Microsoft og Norton) for å gjøre det automatisk og forhindre risikoen for nedlasting og installering av feil driverversjoner.

Ansvarsfraskrivelse : Noen funksjoner i dette verktøyet er ikke gratis.

3. Deaktiver antivirusprogrammet midlertidig

Noen ganger kan antivirusprogrammet blokkere oppgraderingsprosessen. Mange brukere har bekreftet at du slår av en antivirusløsning som løst problemet med endeløs oppdateringssløyfe.

4. Kjør en SFC-skanning

 1. Gå til Start, skriv inn cmd, velg Kommandoprompt, og kjør som Admin
 2. Skriv inn sfc / scannow- kommandoen, trykk Enter, vent på at skanneprosessen skal fullføres.

5. Oppdater Windows Update Service

 1. Start Command Prompt som administrator
 2. Kopier og lim inn følgende kommandoer på en gang og trykk Enter:

netto stopp wuauserv

netstopp cryptSvc

nettstoppbiter

nettstopp msiserver

ren C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ SoftwareDistribution.old

ren C: \ Windows \ System32 \ catroot2 \ catroot2.old

nettstart wuauserv

netto start cryptSvc

netto startbiter

nettstart msiserver

pause

3. Avslutt kommandoprompt, og prøv å installere Creators Update på nytt.

6. Kjør DISM

Hvis den nevnte SFC ikke virker, kan du kjøre et mer avansert verktøy kalt Deployment Image Servicing og Management eller kortere DISM. Du kan gjenopprette SFC, så vel som de fungerer best når de kombineres. Hvis du ikke er sikker på hvordan du kjører den på Windows 10, følger du trinnene nedenfor:

 1. Åpne kommandoprompt som admin.
 2. I kommandolinjen kopierer du de følgende linjene og trykker på Enter etter hver:
  • sfc / scannow
  • DISM / online / Cleanup-Image / ScanHealth
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth
 3. Når det er gjort, start datamaskinen på nytt.

7. Bruk Media Creation Tool

Hvis du har prøvd alle løsningene som er oppført ovenfor, og du fortsatt opplever installere omstartsløyfer, kan du prøve å bruke Media Creation Tool for å fullføre oppgraderingen.

Gå til Windows Oppgrader-siden og last ned verktøyet. Du finner også en trinnvis veiledning om hvordan du bruker Media Creation Tool og ISO-filen på samme side.

Vi håper en av løsningene nevnt ovenfor hjelpe deg med å stoppe Creators Update installeringsløkker. Hvis du har kommet over andre løsninger, er du velkommen til å liste feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor!

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2017, og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.