Hvor er standard nedlastingsmappe for jubileumsoppdateringen?

Windows 10 Update-verktøyet lar brukeren automatisk laste ned og installere jubileumsoppdateringen på sine datamaskiner. Få brukere vet at de kan bruke denne filen til å installere den nyeste Windows 10-versjonen på andre PCer, men det er litt vanskelig å finne plasseringen av nedlastingsmappen for jubileumsoppdateringen.

Faktisk er Windows 10 Update-verktøyet en stubinstaller, noe som betyr at det ikke krever mye plass på datamaskinens minne. Når du har startet det, lastes det automatisk ned alle jubileumsoppdateringsfilene.

For å kunne bruke Windows 10 Update-verktøyet på mer enn én datamaskin, må du først finne hvor standard nedlastingsmappe er. Denne handlingen krever å gjøre noen endringer i File Explorer, men du vil etter hvert finne mappen.

Slik finner du standard nedlastingsmappe for jubileumsoppdateringen

  1. Gå til denne PCen
  2. Klikk på Vis- menyen> velg Vis / Skjul
  3. Merk av i boksen Hidden items

4. Når alternativet er aktivert, vises alle de skjulte filene på listen med en litt gjennomsiktig skrift.

5. Åpne filen $ WINDOWS. ~ BT, hvor du finner Windows 10 Update-verktøyet.

Når det gjelder installasjonsprosessen til jubileumsoppdateringen, er Media Creation-verktøyet den endelige løsningen brukere kan ty til i tilfelle de støter på installasjonsproblemer. Den dårlige nyheten er at selv dette verktøyet kan bryte, slik at brukerne nesten ikke har mulighet til å fullføre oppgraderingen.

Hvis Media Creation Tool ikke virker, og du er i desperat behov for en løsning for å gjenoppta oppgraderingen til Windows 10 versjon 1607, kan du også sjekke løsningene som er tilgjengelige i denne fikse artikkelen.