Hva å gjøre hvis Twitch chat ikke lastes inn

Mange bruker Twitch til å se deres favorittspill, men noen av dem rapporterte at Twitch chat ikke laster. Dette er ikke et stort problem, men det kan være irriterende, spesielt hvis du vil ha en fullstendig Twitch-opplevelse, så i dag skal vi vise deg hvordan du løser dette problemet.

Twitch chat-problemer er vanligvis ikke et stort problem, men de kan påvirke seeropplevelsen din på Twitch. Snakk om Twitch chat, her er noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Twitch chat vil ikke vise, last - Dette problemet kan oppstå på grunn av utvidelser og cache, og for å fikse problemet, anbefales det at du fjerner hurtigbufferen din og deaktiverer utvidelsene dine.
 • Twitch dashboard chat ikke viser - Noen ganger kan dette problemet oppstå på grunn av din proxy. For å løse problemet må du passe på å deaktivere proxyen din og sjekke om det hjelper.
 • Twitch chat laster ikke med AdBlock - AdBlock er en av de vanlige utvidelsene som kan forårsake problemer med Twitch chat. For å fikse problemet, deaktiver AdBlock eller legg til Twitch til ekskluderingslisten.
 • Twitch chat ikke vises, vises, synlig - Dette er bare noen vanlige problemer du kan støte på med Twitch chat, men du bør kunne fikse dem ved hjelp av våre løsninger.
 • Twitch-chat fungerer ikke i Chrome - I noen tilfeller kan problemet være nettleseren din. For å fikse problemet, bytt til en annen nettleser midlertidig og sjekk om det hjelper.

Twitch chat ikke lasting, hva skal jeg gjøre?

 1. Prøv å bruke inkognitomodus
 2. Deaktiver nettleserutvidelser
 3. Fjern cachen din
 4. Deaktiver proxyen din
 5. Endre DNS og flush DNS-cachen din
 6. Prøv en annen nettleser
 7. Deaktiver GIF-emosene
 8. Pass på at Twitch legges til hvitelisten i AdBlock
 9. Start ruteren på nytt

Løsning 1 - Prøv å bruke inkognitomodus

Hvis du har problemer med Twitch chat, kan årsaken være utvidelsene eller cachen din. Dette kan være et problem, men mange brukere rapporterte at du kan feilsøke problemet ved å åpne Twitch mens du bruker Incognito-modus.

Hvis du ikke vet, er Incognito-modus et spesielt segment av nettleseren din, som gjør at du kan surfe på nettet uten utvidelser og uten å bruke hurtigbuffer. Det er derfor perfekt for feilsøking. For å bruke Incognito-modus, gjør følgende:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre.
 2. Velg nytt incognito-vindu fra menyen.

Når det nye vinduet vises, åpner du Twitch i det og sjekker om problemet med Twitch chat fortsatt er der. Hvis ikke, betyr det at hurtigbufferen din eller utvidelsene dine er problemet.

Løsning 2 - Deaktiver nettleserutvidelser

Ifølge brukerne kan nettleserutvidelsene noen ganger føre til at dette problemet vises. Hvis Twitch-chat ikke lastes inn i nettleseren din, kan du prøve å deaktivere alle utvidelser for å unngå forstyrrelser. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre og velg Flere verktøy> Utvidelser fra menyen.

 2. En liste over installerte utvidelser vises i den nye kategorien. Klikk på den lille bryteren ved siden av utvidelsens navn for å deaktivere den. Gjør dette for alle utvidelser på listen.

 3. Når du deaktiverer alle utvidelser, må du starte Chrome på nytt. Når Chrome har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der.

Hvis problemet ikke vises lenger, er det sikkert at en av deaktiverte utvidelsene forårsaker problemet. For å finne årsaken må du aktivere utvidelser en etter en til du klarer å gjenopprette problemet. Når du har funnet den problematiske utvidelsen, deaktiver den eller fjern den fra nettleseren din, og problemet skal løses.

Løsning 3 - Fjern cachen din

Som vi allerede nevnte, hvis Twitch chat ikke lastes på PCen, kan problemet være cachen din. For å fikse problemet, anbefales det at du fjerner hurtigbufferen. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre og velg Innstillinger fra menyen.

 2. Når fanen Innstillinger åpnes, blar du til bunnen av siden og klikker på Avansert .

 3. Klikk på Slett nettlesingsdata .

 4. Pass på å angi tidsintervall til all tid . Klikk nå på Clear data- knappen, fjern cachen.

Når hurtigbufferen er fjernet, sjekk om problemet med Twitch-chat fortsatt er der.

Løsning 4 - Deaktiver proxyen din

Å bruke en proxy er en fin måte å beskytte ditt privatliv på, men noen ganger kan proxyinnstillingene føre til problemer på PCen. For å fikse problemet, anbefales det at du deaktiverer proxyen og sjekker om det løser problemet. For å deaktivere proxy må du bare gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen . Du kan gjøre det raskt med Windows Key + I snarvei.
 2. Når appen Innstillinger åpnes, navigerer du til delen Nettverk og Internett .

 3. Velg proxy fra venstre rute. Pass på å deaktivere alle valgene i høyre rute.

Når proxy er deaktivert, kontroller om problemet fortsatt er der. Mange brukere rapporterte at deaktivering av proxyen deres løste problemet med Twitch chat, så sørg for å prøve det. Hvis du fortsatt er bekymret for personvernet ditt, foreslår vi å vurdere å bruke en VPN.

En VPN har mange fordeler over en proxy, og hvis du leter etter et godt VPN for å beskytte ditt privatliv, bør du definitivt prøve CyberGhost VPN . Med over 3000 servere over hele verden og et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner, er dette verktøyet det perfekte personvernverktøyet som gjør at forbindelsen fungerer uten problemer.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
 • 256-biters AES-kryptering
 • Over 3000 servere over hele verden
 • Flott prisplan
 • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN

Løsning 5 - Endre DNS og skyll DNS-cachen din

I følge brukerne kan det hende at noen ganger ikke Twitch-chat fungerer på grunn av DNS-en din. For å fikse problemet, foreslår brukere å endre DNS og sjekke om det fungerer. Endring av DNS er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Klikk på nettverksikonet på oppgavelinjen, og velg nettverkstilkoblingen din fra menyen.

 2. Klikk på Endre adapteralternativer i den høyre ruten.

 3. En liste over alle nettverksforbindelser på PCen skal vises. Høyreklikk nettverkstilkoblingen din og velg Egenskaper fra menyen.

 4. Velg Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og klikk på Egenskaper- knappen.

 5. Et nytt vindu skal nå vises. Velg Bruk følgende DNS-serveradresser Angi følgende verdier:
  • Foretrukket DSN-server: 8.8.8
  • Alternativ DNS-server: 8.4.4

Klikk på OK- knappen for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, sjekk om problemet fortsatt er der. Husk at nå bruker du Googles DNS, slik at ventetiden din kan være litt høyere, spesielt hvis du ikke bor i USA.

I tillegg til å endre DNS-en, anbefaler enkelte brukere å slette DNS-bufferen. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator. For å gjøre det, høyreklikk Start-knappen for å åpne Win + X-menyen. Velg nå Kommandoprompt (Admin) eller PowerShell (Admin) fra menyen.

 2. Når kommandoprompt åpnes, kjør ipconfig / flushdns

Etter at kommandoen er utført, blir hurtigbufferen slettet, og problemet skal løses.

Løsning 6 - Prøv en annen nettleser

Ifølge brukere blir noen ganger ikke Twitch-chat lastet på grunn av nettleseren din. Enkelte nettlesere kan ha visse feil med Twitch, og for å løse dette problemet anbefales det at du prøver å vise Twitch i en annen nettleser.

Tilsynelatende rapporterte flere brukere dette problemet i Opera, men etter å ha byttet til Firefox eller Edge ble problemet løst. Du trenger ikke å bytte nettleseren din permanent, men til du klarer å finne en langsiktig løsning, er det kanskje beste alternativet å bruke en annen nettleser.

Løsning 7 - Deaktiver GIF-emosene

En stor del av Twitch chat er sine følelser, og det er en mengde følelser å velge mellom. Noen brukere rapporterte imidlertid at GIF-mottakere kan føre til problemer med Twitch-chat og få den til å slutte å virke. For å fikse dette problemet, foreslår brukerne å deaktivere GIF-emner helt.

Etter å ha gjort det, vil problemet med Twitch chat bli løst, og alt vil begynne å fungere igjen.

Løsning 8 - Pass på at Twitch legges til hvitelisten i AdBlock

Mange brukere bruker AdBlock i nettleseren, og som tidligere nevnt, kan noen ganger utvidelser som AdBlock forstyrre bestemte nettsteder. For å løse problemet må du sørge for midlertidig å deaktivere AdBlock og kontrollere om det hjelper.

Hvis deaktivere AdBlock løser problemet, må du sjekke AdBlock-innstillingene dine og sørg for å legge til Twitch i ekskluderingslisten. Etter å ha gjort disse endringene, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 9 - Start ruteren på nytt

I noen tilfeller kan problemer med Twitch chat oppstå på grunn av problemer med ruteren din. Det kan oppstå glitches med ruteren din, og hvis du støter på dem, må du kanskje starte ruteren din på nytt. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på strømknappen på ruteren din. Hvis du har både modem og ruteren, må du huske å slå av begge enhetene.
 2. Vent et par øyeblikk og slå på ruteren igjen.
 3. Vent mens ruteren støtter helt. Dette bør ta omtrent 30-60 sekunder.

Når ruteren støvler, sjekk om problemet fortsatt er der. Dette er en rask løsning, men flere brukere rapporterte at det fungerer for dem, så du vil kanskje prøve det ut.

Problemer med Twitch-chat er ikke alvorlige, men de kan påvirke din Twitch-opplevelse, spesielt hvis du pleier å bruke chat mye. I de fleste tilfeller er dette problemet forårsaket av cachen din eller utvidelsene, så husk å fjerne hurtigbufferen og deaktiver alle utvidelser. Hvis det ikke virker, kan du prøve alle andre løsninger fra denne artikkelen.