Hva skal gjøres hvis feilrapporteringstjenesten fortsetter å starte på nytt

Windows er avhengig av mange tjenester for å fungere skikkelig, men noen brukere rapporterte at feilrapporteringstjenesten fortsetter å starte på sin Windows 10-PC. Dette kan være et problem, og i dagens artikkel viser vi deg hvordan du løser dette problemet for godt.

Feilrapporteringstjenesten kan forårsake mange problemer på PCen, og når du snakker om denne tjenesten og dens problemer, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Windows Problemrapportering Windows 10 høy CPU - Noen ganger kan denne tjenesten forårsake høye CPU-bruksproblemer, men du kan fikse dette problemet ved å deaktivere tjenesten.
 • Windows Problem Rapportering av høydisk Windows 10 - Dette problemet kan oppstå hvis Windows-installasjonen din er skadet. For å løse problemet, utfør SFC- og DISM-skanninger og kontroller om det løser problemet.
 • Windows Problemrapportering fortsetter å dukke opp - Hvis dette problemet oppstår på PCen, er det mulig at det kan oppstå en feil med Windows Utforsker. Bare start Windows Explorer-prosessen og kontroller om det løser problemet.
 • V e rker e r R eporting-tjenesten som forårsaker at skjermen blinker - Dette problemet kan oppstå på grunn av tredjepartsprogrammer, men du bør kunne fikse det ved å utføre en ren oppstart.

Feilrapporteringstjenesten fortsetter å starte på Windows 10, hvordan repareres den?

 1. Deaktiver feilrapporteringstjeneste
 2. Endre registeret ditt
 3. Endre gruppepolicyinnstillingene
 4. Utfør en SFC- og DISM-skanning
 5. Start Windows Utforsker på nytt
 6. Start Windows i sikkermodus
 7. Utfør en ren oppstart

Løsning 1 - Deaktiver feilrapporteringstjeneste

Hvis Feilrapporteringstjenesten fortsetter å starte på PCen, kan det hende at du kanskje kan løse problemet ved å deaktivere tjenesten selv. Dette er relativt enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + R for å åpne dialogboksen Kjør . Skriv inn services.msc nå og trykk Enter eller klikk OK .

 2. Finn Windows Feilrapporteringstjeneste på listen, og dobbeltklikk på den for å åpne egenskapene.

 3. Når Egenskaper- vinduet åpnes, stiller du Oppstartstype til Deaktivert, og klikker Bruk og OK . Hvis tjenesten kjører, må du klikke på Stopp- knappen for å deaktivere den.

Etter å ha gjort det, bør denne tjenesten være helt deaktivert, og eventuelle problemer du hadde med den, bør løses. Husk at deaktivering av bestemte tjenester kan føre til andre problemer, så hvis du støter på nye problemer, bør du kanskje aktivere denne tjenesten.

Løsning 2 - Endre registret

Mange brukere rapporterte at feilrapporteringstjenesten fortsetter å starte på sin PC. For å fikse dette problemet, anbefaler noen brukere å deaktivere feilrapportering helt. Du kan gjøre det fra Registerredigering ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. I venstre rute navigerer du til ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsWindows Error Reporting- tasten.
 3. Høyreklikk på høyre rute og velg Ny> DWORD-verdi (32-biters) . Skriv inn Deaktivert som navnet på den nye DWORD.

 4. Dobbeltklikk på den nye funksjonsverdien og endre verdiverdiene fra 0 til 1 . Klikk på OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, bør tjenesten være helt deaktivert, og du har ingen problemer med det.

Løsning 3 - Endre gruppepolicyinnstillingene

Noen ganger for å fikse dette problemet må du bare endre gruppepolicyinnstillingene dine. Dette er relativt enkelt å gjøre, og hvis feilrapporteringstjenesten fortsetter, må du bare gjøre følgende for å deaktivere det:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn gpedit.msc . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Når Gruppepolicy Editor åpnes, navigerer du til Computer Configuration> Administrative Maler> Windows-komponenter> Windows Error Reporting i venstre rute. Dobbeltklikk på Deaktiver Windows Feilrapportering i den høyre ruten.

 3. Velg Aktivert og klikk Bruk og OK .

Etter å ha gjort det, blir denne tjenesten deaktivert for alle brukere på PCen, og problemet skal løses.

Løsning 4 - Utfør en SFC- og DISM-skanning

Hvis Feilsøkingstjenesten fortsetter å starte på PC-en, kan problemet være filkorrupsjon. Hvis systemet ditt er ødelagt, kan det hende du støter på dette og mange andre problemer. Du kan imidlertid vanligvis fikse korrupsjonsproblemer ved å utføre en SFC-skanning. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne kommandoprompt som administrator. For å gjøre det, bruk Windows-tast + X- snarvei og velg Kommandoprompt (Admin) eller PowerShell (Admin) .

 2. Når kommandolinjen vises, skriver du inn sfc / scannow og trykker Enter for å kjøre den.

 3. Skanningen starter nå. Husk at skanningen tar omtrent 15 minutter eller mer, så ikke avbryte det.

Når skanningen er ferdig, kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis problemet fortsatt er tilstede, må du også bruke DISM-skanning. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator.
 2. Kjør DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth- kommandoen.

 3. DISM scan skal nå starte. Skanneprosessen kan ta omtrent 20 minutter eller mer, så ikke avbryte det.

Etter at DISM-skanningen er ferdig, kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 5 - Start Windows Utforsker på nytt

Ifølge brukerne fortsetter noen ganger feilrapporteringstjenesten på nytt på grunn av problemer med Windows Utforsker. Noen ganger kan det hende visse feil med det, men brukere rapporterte at omstart av Windows Utforsker midlertidig løser problemet. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Åpne Oppgavebehandling . For å gjøre det, trykk Ctrl + Shift + Esc på tastaturet.
 2. Når Oppgavebehandling åpnes, finn Windows Utforsker, høyreklikk den og velg Start på nytt fra menyen.

Når Windows Utforsker starter på nytt, kontroller om problemet fortsatt er der. Husk at dette bare er en løsning, så du må kanskje gjenta det hver gang dette problemet vises.

Løsning 6 - Start Windows i sikkermodus

Hvis du har problemer med feilrapporteringstjeneste, kan du kanskje løse problemet ved å gå til sikker modus. Hvis du ikke er kjent, er Safe Mode et spesielt segment av Windows som kjører med standardprogrammer og drivere, så det er perfekt for feilsøking. For å gå inn i sikker modus, gjør du bare følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen . For å gjøre det raskt kan du bruke snarvei Windows Nøkkel + I.
 2. Når appen Innstillinger åpnes, går du til Oppdatering og sikkerhet .
 3. Velg Recovery fra venstre rute. Klikk på Restart Now- knappen i høyre rute.

 4. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartsinnstillinger . Klikk på Startnytt .
 5. En liste over alternativer vil nå vises. Nå må du bare trykke på den tilhørende tastaturtasten for å velge ønsket versjon av Safe Mode. Vi anbefaler at du bruker Safe Mode med Networking, men du kan bruke en hvilken som helst annen versjon.

Når sikker modus begynner, kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises i sikkermodus, betyr det at en av innstillingene eller programmene forårsaker dette problemet, så du bør starte feilsøking av systemet.

Løsning 7 - Utfør en ren oppstart

Hvis feilrapporteringstjenesten fortsetter å starte på PC-en din, er problemet kanskje knyttet til dine tjenester eller applikasjoner. Tredjepartsprogrammer og -tjenester kan forårsake dette problemet, og for å fikse må du bare deaktivere dem ved å utføre en Clean Boot. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn msconfig . Klikk nå OK eller trykk Enter .

 2. Systemkonfigurasjonsvinduet skal nå åpnes. Gå over til fanen Tjenester og merk av for Skjul alle Microsoft-tjenester . Klikk på Deaktiver alle for å deaktivere de valgte tjenestene.

 3. Gå til kategorien Oppstart og klikk på Åpne oppgavebehandling .
 4. Når Oppgavebehandling åpnes, skal en liste over oppstartsprogrammer vises. Høyreklikk det første programmet på listen og velg Deaktiver fra menyen. Gjenta dette trinnet for alle oppføringer på listen.

 5. Når du har deaktivert alle oppstartsprogrammer, går du tilbake til vinduet Systemkonfigurasjon . Klikk nå Bruk og OK og start datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises, betyr det at en av programmene eller tjenestene forårsaket problemet.

For å finne ut årsaken, må du aktivere tjenester og applikasjoner en etter en til du klarer å gjenopprette problemet. Husk at du må starte datamaskinen på nytt etter at du har aktivert hvert program eller en tjeneste. Når du har funnet den problematiske tjenesten eller applikasjonen, behold den deaktivert eller fjern den, og problemet vil bli løst.

Problemer med feilrapporteringstjenesten kan være ganske irriterende, og hvis feilrapporteringstjenesten fortsetter på datamaskinen, bør du kunne løse problemet ved å bruke en av våre løsninger.