Hva er de beste VPN-løsningene som beskytter meg mot hackere?

Populariteten til VPN i det siste tiåret har kommet med mange misforståelser. Siden mange ikke egentlig vet hva et VPN gjør og dets mekanisme for å beskytte enheter.

Blant denne misforståelsen er ideen om at VPN gir beskyttelse mot hackere og virus. Det er derfor vi har bestemt oss for å ta opp denne misforståelsen i dette innlegget, og forklare hvordan et VPN fungerer slik at brukerne kan forstå de fulle tjenestene til VPN.

Hva er et virtuelt beskyttelsesnettverk (VPN)?

VPN er en programvare som muliggjør sikker passasje gjennom hvilken data reiser fra PCen til webserveren du prøver å koble til. Dette er spesielt viktig fordi hackere og ondsinnede programmer ikke kan få tilgang til denne sikre passasjen, dataene dine er beskyttet. Som kryptering gjør at dataene dine kan være ulæselige; Dette sikrer at ISP, hackere og selv sikkerhetsbyråer ikke får tilgang til informasjonen din.

Hvordan beskytter VPN deg?

Mange anerkjente VPN bruker 256-biters kryptering for dine tilkoblinger, da dette er den mest pålitelige krypteringsprotokollen tilgjengelig. Det er nesten hacker-bevis og gjør at informasjonen din kan bli skjult for hackere. Hackere vil ikke kunne få tilgang til passordene dine, økonomiske detaljer og e-postinformasjon når du surfer på nettet via et klarert VPN.

Det finnes også andre sikkerhetsprotokoller som DNS lekkasjerbeskyttelse og Killswitch-funksjoner; Dette gjør det mulig for brukere å surfe på nettet anonymt. Dette oppnås ved å skjule din IP-adresse og hindre hackere fra å få tilgang til tastetrykkene dine når du surfer på nettet.

Kan hackere fortsatt få tilgang til min datamaskin med VPN?

Svaret på dette er "Ja" og "Nei". En hacker kan ikke få tilgang til systemet ditt direkte hvis du bruker en klarert VPN, men informasjonen din kan kjøpes på flere måter.

Hvis du laster ned malwareinfiserte filer fra et mistenkelig nettsted mens du surfer anonymt Dette vil infisere systemet med skadelig programvare inn i systemet ditt, og VPN-en din ville være maktesløs for å stoppe den. Du kan også klikke på en kobling på nettet som kan ha skadelig spyware i en kode gjemt i den.

 • LES OGSÅ : 5 beste laptop sikkerhetsprogramvare for ultimate beskyttelse i 2018

Din VPN gjemmer dine internettaktiviteter og data fra hackere. Spyware som lastes ned og installert, vil registrere tastetrykk, museklikk og andre datamønstre, hvorpå det overføres til personen som genererte skadelig kod.

Dette er en grunn til at du ikke bør laste ned gratis VPN. Mange hackere bruker denne gratis VPN-en som en agn for å lokke intetanende brukere å laste ned skadelig programvare eller sporingssystemer på systemet deres. Så det anbefales at du får VPN fra en klarert kilde.

Hvorfor er det best å kombinere et antivirus med VPN?

Derfor er det viktig at du kombinerer et antivirusprogram og en pålitelig VPN-tjeneste for å sikre fullstendig beskyttelse av systemet. Dette skyldes at de begge går hånd i hånd, samtidig som de sikrer sikre forbindelser, nettverkssikkerhet og personvern har vært en online sikkerhetsløsning i lang tid før VPNs popularitet.

Mange datamaskiner leveres enten med antivirus eller brukere, laster ned noen form for antivirus. Dette er viktig fordi antivirus fjerner skadelig programvare, virus og annen skadelig programvare fra systemet. En annen viktig egenskap ved antivirus er at den forhindrer å utnytte angrep. En hacker kan utnytte sårbare oppdateringer i dataprogrammet til å hacke systemet ditt. Bruk av en VPN alene kan ikke sikre at systemet ditt utnytter angrep.

Siden en VPN stort skjuler din IP-adresse og krypterer Internett-tilkoblingen din. Du trenger pålitelig antivirusprogramvare for å skjerme deg fra ondsinnet programvare, phishing-nettsteder og annen onlinevareprogramvare. Så bunnlinjen er antivirus og VPN er et komplement til hverandre.

Derfor anbefaler vi disse tre store VPN-ene, da de gir kvalitetsbeskyttelse mot hackere og har tillit til å gi sikre tilkoblinger.

Beste VPN-verktøy som beskytter deg mot hackere

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er en pålitelig VPN-tjenesteleverandør som har over 15 millioner brukere. VPN har over 1090 servere i 60 land. I følge Windows-brukere bruker selv hackere CyberGhost for å beskytte deres informasjon og identitet.

Når det gjelder sikkerhetsvis, krypterer CyberGhost brukerens data med en 256-biters kryptering av militær klasse. Dette sikrer at informasjonen din er ulæselig for hackere, regjerings- og ISP-operatører. Alternativet DNS lekkasje beskyttelse og drepbryter muliggjør en sikrere tilkobling og forhindrer lekkasje av passordene dine til hackere.

I mellomtiden kan denne VPN-tilkoblingen til 5 samtidige enheter og har god kundestøtte. Også, CyberGhost priser starter på $ 5, 99 per måned som faktureres årlig og inkluderer en 30-dagers pengene tilbake garanti.

 • Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesielt 77% avslag)
2

NordVPN (foreslått)

NordVPN tilbyr mange sikkerhetsrike funksjoner som kan stoppe hackere til et punkt. Brukerne er utstyrt med over 2000 servere i 60 land.

VPN bruker en sterk 256-bit kryptering som holder informasjonen trygg og muliggjør sikker Internett-aktiviteter. Din informasjon er også trygt, siden VPN gjemmer din IP-adresse fra hackere og Internett-leverandøren din.

Den grunnleggende prisplanen for denne VPN kommer på $ 11 per måned, som faktureres årlig.

 • Last ned nå NordVPN
3

Hotspot Shield Elite (antydet)

Hotspot Shield er en utmerket VPN-tjeneste som er høyt rangert blant VPN-brukere. Brukere er utstyrt med over 1300 servere for å koble til som ligger strategisk.

Dessuten sikrer deres servere seg med 256bit-kryptering som sikrer at informasjonen er ulæselig hvis den er tilgjengelig av Hackere eller regjeringen. DNS-lekkasjen sikrer at du ikke trenger å bekymre deg for at IP-adressen din blir utsatt, da VPN gjemmer din IP-adresse.

I mellomtiden har Hotspot Shield en gratis VPN-tjeneste, men det er ikke tilrådelig å bruke så langt som å forhindre hackere. Derfor er premium-versjonen sterkt anbefalt. Premieplanene koster $ 5, 99 fakturert årlig med 30 dagers pengene tilbake garanti.

 • Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling
4

Anbefalt sikkerhetsprogramvare for å kombinere med VPN

I tillegg stopper VPN-programvare ikke hackere alene; Derfor må du bruke kvalitets antivirusløsninger samt sikkerhetsverktøy for skadelig programvare. Dette vil forhindre ondsinnede angrep og også beskytte dine personlige opplysninger og online identiteter.

BitDefender Total Security 2018

Bitdefender er rangert som et av de beste antivirusprogrammene i cybersecurity verden. Med denne antivirusprogramvaren kan du garanteres kontinuerlig beskyttelse mot virus, skadelig programvare og spionprogrammer som brukes av hackere.

I mellomtiden, i de nyeste AV-testresultatene, ble Bitdefender benchmarked og scoret 17, 0 over 18, 0 hvor verdier som beskyttelse, ytelse og brukbarhet ble benyttet. Dette gjør Bitdefender til et pålitelig antivirus for å kombinere med VPN for å beskytte datamaskinen mot hackere.

BitDefender er også lett å bruke på grunn av sin minimal design GUI. Noen av funksjonene inkluderer:

 • Bitdefender VPN
 • Antivirus, anti-malware, tyveri
 • brannmur
 • Fullstendig databeskyttelse
 • Redningsmodus
 • Makuleringsmaskin

Kjøp Bitdefender

- LES OGSÅ : Beste antivirusprogramvare til bruk for nettbank

Bullguard

BullGuard er også svært populære antivirus som gir systemet maksimal beskyttelse mot nesten alle trusler som kan komme fra hackere.

Også, BullGuard scoret høyt også i de nyeste AV-testresultatene. Dette antivirusprogrammet er imidlertid svært omfattende på grunn av dets omfattende funksjoner. Noen av funksjonene inkluderer:

 • Trygg surfing
 • antiphishing
 • Antivirus, Antispyware, Anti-tyveri, Anti-malware
 • Ransomeware beskyttelse
 • Sårbarhetsskanner
 • brannmur
 • Spillbooster
 • Foreldrekontroll
 • PC Tune Up
 • Cloud Integrated backup

I mellomtiden kommer BullGuard med en premiepris på $ 59, 95.

Last ned BullGuard gratis prøveversjon

Malwarebytes

Malwarebytes er utmerket malware sikkerhetsprogramvare som oppdager og fjerner skadelig programvare og avanserte trusler, slik at de ikke overtar systemet.

 • LES OGSÅ : 8 beste antivirusprogramvare for bedriftsprogramvare for å sikre virksomheten din

I tillegg til den spesialiserte ransomware-beskyttelsesfunksjonen, er Malwarebytes effektiv i PUPs (Potensielt Uønskede Programmer) fjerning. Imidlertid inkluderer noen av sine interessante funksjoner:

 • Anomalitetsdeteksjon
 • Oppførsel overvåkning
 • Søknadsherding
 • Internett beskyttelse

Last ned Malwarebytes fra den offisielle nettsiden

Til slutt kan VPN stoppe hackere, men det anbefales at du kombinerer VPN-bruk med sterkt antivirus for maksimal beskyttelse mot potensielle hackere.

Selv om det beste VPN-kortet som kan stoppe hackere vi nevnte ikke er gratis, men du får verdien som er verdt for din beskyttelse. Derfor kan du kombinere med noen av antivirusprogramvarene vi nevnte ovenfor, og bruke dem på datamaskinene dine for maksimal beskyttelse.

Har du noen spørsmål? Du er velkommen til å spørre ved å kommentere nedenfor.